Jump to content

μουκλεψαν το εμαιλ

Jean-Paul

Recommended Posts

Εάν δεν θυμάσαι ερωτήσεις ασφαλείας, και δεν έχεις βάλει και κάνα κινητό (όπως γίνεται στο Gmail), δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει κάτι.

ή αμα δεν εχεις συνδέσει καποιον 2ο λογαριασμο email δε νομίζω πως μπορεις να κάνεις κατι αλλο.... δηλαδι να στείλεις καποιο αποδεικτικό στοιχειο [ταυτοτητα , εμαιλ που εχεις μεσα και γραφει το ονομα σου]στην ms αποδεικνύοντας καπως οτι σου ανηκει αλλα δεν νομιζω οτι θα βγαλεις ακρη.

Εκτος αν βαλεις keylogger σε αυτον που σου τον "πήρε¨".

Συγνωμη που θα το πω ετσι, αλλα προσεχουμε (αλλαγη κωδικων, ερωτησεων, προσθηκη tokens , scanarisma για spyware κλπ) για να εχουμε...;)

το θεμα ειναι οτι απαντησα σε καποιες ερωτησεις και εβαλα εμαιλ επικοινωνιας. αλλα δεν με ενημερωσαν ποτε. το θεμα ειναι οτι τα εμαιλ τα προωθουσα σε αλλο λογαρισαμο και φοβαμαι μην μου κλεψει και το αλλο email. τι αλλο μπορει να εγινε? το εχω 15 χρονια αυτο το email kai εχω polla πραγματα εκει μεσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.