Jean-Paul Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 ρε παιδια δεν μπορω να μπω πλεον στο hotmail. τι εγινε ??? μπορω καπως να το ακυρωσω ? δεν θυμαμαι ερωτησεις ασφαλειας
apotsi Φεβρουάριος 5, 2013 #2 Φεβρουάριος 5, 2013 Εάν δεν θυμάσαι ερωτήσεις ασφαλείας, και δεν έχεις βάλει και κάνα κινητό (όπως γίνεται στο Gmail), δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει κάτι.
SirDiman Φεβρουάριος 5, 2013 #3 Φεβρουάριος 5, 2013 ή αμα δεν εχεις συνδέσει καποιον 2ο λογαριασμο email δε νομίζω πως μπορεις να κάνεις κατι αλλο.... δηλαδι να στείλεις καποιο αποδεικτικό στοιχειο [ταυτοτητα , εμαιλ που εχεις μεσα και γραφει το ονομα σου]στην ms αποδεικνύοντας καπως οτι σου ανηκει αλλα δεν νομιζω οτι θα βγαλεις ακρη. Εκτος αν βαλεις keylogger σε αυτον που σου τον "πήρε¨". Συγνωμη που θα το πω ετσι, αλλα προσεχουμε (αλλαγη κωδικων, ερωτησεων, προσθηκη tokens , scanarisma για spyware κλπ) για να εχουμε...
Jean-Paul Φεβρουάριος 5, 2013 Author #4 Φεβρουάριος 5, 2013 το θεμα ειναι οτι απαντησα σε καποιες ερωτησεις και εβαλα εμαιλ επικοινωνιας. αλλα δεν με ενημερωσαν ποτε. το θεμα ειναι οτι τα εμαιλ τα προωθουσα σε αλλο λογαρισαμο και φοβαμαι μην μου κλεψει και το αλλο email. τι αλλο μπορει να εγινε? το εχω 15 χρονια αυτο το email kai εχω polla πραγματα εκει μεσα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.