Jump to content

VGA(female) to DVI-D(male) adapter\cable!

Justhavocman

Recommended Posts

Παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας , εδώ και πολύ καιρό ψάχνω ένα καλώδιο το οποιο να είναι VGA Female προς DVI-D male η "ανταπτορακι" ! Θέλω να συνδέσω δεύτερο monitor στο pc και δεν μπορώ! Η 670 μου έχει ένα DVI-Η ένα DVI-D και ένα HDMI , έπρεπε να πάω AMD που έχει 2 DVI-Η αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία! Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω το συγκεκριμένο καλώδιο?0101a7c3_sldldvi.jpeg

Αδερφέ βάστα, γιατί DVI-H από όσο ξέρω δεν υπάρχει.

DVI-I (single/dual), DVI-D (single/dual) και DVI-A υπάρχουν. Από αυτές, μόνο η DVI-I/A έχουν αναλογικό component μέσα για "adaptorακι" σε VGA.

H μόνη μορφή αναλογικής εξόδου που έχει η 670 είναι το DVI-I ενώ οι όλες οι άλλες είναι ψηφιακές (DVI-D/HDMI). Aν και οι 2 οθόνες σου έχουν VGA δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Υπάρχει -powered- adaptor, αλλά είναι πιο ακριβός από το να πάρεις μία φτηνιάρικη κάρτα γραφικών και να συνδέσεις το μονιτορ εκεί πάνω.

Άμα το 1 μόνιτορ σου έχει όμως DVI/HDMI, απλά σύνδεσε το στο DVI-D και το άλλο με τον adaptor στο DVI-I.

Παρεπιπτώντος, μια γρήγορη ματιά που έριξα, καμία κάρτα δεν έχει 2 αναλογικές εξόδους (από τις AMD που αναφέρεις 7970,7950,7870)

Αδερφέ βάστα, γιατί DVI-H από όσο ξέρω δεν υπάρχει.

DVI-I (single/dual), DVI-D (single/dual) και DVI-A υπάρχουν. Από αυτές, μόνο η DVI-I/A έχουν αναλογικό component μέσα για "adaptorακι" σε VGA.

H μόνη μορφή αναλογικής εξόδου που έχει η 670 είναι το DVI-I ενώ οι όλες οι άλλες είναι ψηφιακές (DVI-D/HDMI). Aν και οι 2 οθόνες σου έχουν VGA δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Υπάρχει -powered- adaptor, αλλά είναι πιο ακριβός από το να πάρεις μία φτηνιάρικη κάρτα γραφικών και να συνδέσεις το μονιτορ εκεί πάνω.

Άμα το 1 μόνιτορ σου έχει όμως DVI/HDMI, απλά σύνδεσε το στο DVI-D και το άλλο με τον adaptor στο DVI-I.

Παρεπιπτώντος, μια γρήγορη ματιά που έριξα, καμία κάρτα δεν έχει 2 αναλογικές εξόδους (από τις AMD που αναφέρεις 7970,7950,7870)

Κοιτα να δεις που η 6950 μου εχει 2 αναλογικες και ουτε το ηξερα :rofl:

Εdit ακυρο δεν εχει τελικα μονο ενα ειναι ειπα και εγω :p

ASUS - - ASUS HD7970-DC2-3GD5

Τι να σας πω , δεν ξέρω , δεν είμαι κάνας expert της AMD απλά το είδα από αυτήν την pic και υπέθεσα ότι είχε 2 DVI-I , κάτι αντίστοιχο από Display ADapter σε VGA υπάρχει και να μην μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι?

Τι να σας πω , δεν ξέρω , δεν είμαι κάνας expert της AMD απλά το είδα από αυτήν την pic και υπέθεσα ότι είχε 2 DVI-I , κάτι αντίστοιχο από Display ADapter σε VGA υπάρχει και να μην μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι?

Αυτή έχει μία single-link DVI-I, και μία dual-link DVI-D. Τώρα για πιο λόγο έχει στο dl dvi-d τα analog pins δε ξέρω. Είχες δίκιο να νομίζεις ότι έχει 2 DVI-I.

Δε παίζει να βρεις κάτι φτηνό. Αυτό π.χ. έχει 30€, ενώ παίρνεις νέα vga με 25€ (και πιο φτηνή μεταχειρισμένη άμα το ψάξεις)

Αυτή έχει μία single-link DVI-I, και μία dual-link DVI-D. Τώρα για πιο λόγο έχει στο dl dvi-d τα analog pins δε ξέρω. Είχες δίκιο να νομίζεις ότι έχει 2 DVI-I.

Δε παίζει να βρεις κάτι φτηνό. Αυτό π.χ. έχει 30€, ενώ παίρνεις νέα vga με 25€ (και πιο φτηνή μεταχειρισμένη άμα το ψάξεις)

Η Άσους 670 DC2 μου δεν έχει κλείσει μηνα ακόμα....δεν παίζει να πάρω και άλλη :p Θα κάνει την δουλειά του το "ανταπτορακη" αυτό όμως?

Η "νέα" κάρτα που σου λέω, δεν θα αντικαταστήσει την 670 σου. Θα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και τις 2 (άμα έχει χώρο η μητρική σου).

Προσωπικά, δεν αξίζει ούτε κάρτα να πάρεις, ούτε τον adaptorα. Απλά στο πρότεινα άμα χρειάζεσαι 2 μονιτορ για δουλειά/κτλ.

Τώρα άμα κάνει δουλειά το ανταπτοράκι δε ξέρω, αλλά για αυτή τη χρήση είναι.

Να πω την αλήθεια σκέφτομαι να πάρω TV-monitor ( να βάλω και τηλεόραση επιτέλους )

LG M2232D - 21.5" - LED - Public.gr: υπολογιστές, τηλεφωνία, gaming, περιφερειακά, βιβλία & comics, μουσική & ταινίες

Και εγω εκει την πατησα πριν και ειπα οτι η 6950 μου εχει 2 DVI-I αλλα μετα που διαβασα τα specs ειδα οτι η μια ειναι μονο DL-DVI απλα εχουν βαλει ιδια βυσματα.

Η οθονη που λες εχει HDMI απο οτι γραφει αρα θα εισαι οκ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.