skiabox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 Εχω ένα sony vaio 5ετίας και η μπαταρία του είναι στα τελευταία της.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο site για αγορά μπαταρίας.Γενικά προτείνετε αυθεντική sony ή κάποια άλλη μάρκα;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Batteries Εχω συνεργαστει πολλες φορες χωρις προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiabox Φεβρουάριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Ευχαριστώ αλλά είδα και τις τιμές και κάτι έπαθα.Μιλάμε για καπέλο σε σχέση με amazon/ebay (με τα μεταφορικά μέσα) της τάξης των 20-30 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Aν ψάχνεις να βρείς κατάστημα με φυσική παρουσία, όχι online, που να είναι στα ίδια ή ελάχιστα ακριβότερο από τα amazon/ebay, καλή υπομονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Φεβρουάριος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Εχω αγορασει ηδη δυο μπαταριες απο το ebay. Αλλα θελει προσοχη γιατι πρεπει να βρεις μπαταρια που να ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο για το λαπτοπ.Σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα σου την αναγνωριζει και θα πρεπει να την στειλεις πισω που σημαινει επιπλεον λεφτα επενδυσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiabox Φεβρουάριος 5, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Καλά εννοείται ότι έχω σημειώσει ποιο μοντέλο είναι.Βρήκα κάποιον αξιόπιστο πωλητη στο ebay και βγαίνει περίπου στα 60 ευρώ με τα μεταφορικά μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROESUS Φεβρουάριος 6, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Alfanet Α.Ε. Ο συνεργάτης σας στην τεχνολογίαΜεγάλη εταιρεία, δοκιμασμένη, έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων, δεν ξέρω για καινούρια, αλλά επισκευασμένες, πρέπει να έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 6, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Alfanet Α.Ε. Ο συνεργάτης σας στην τεχνολογίαΜεγάλη εταιρεία, δοκιμασμένη, έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων, δεν ξέρω για καινούρια, αλλά επισκευασμένες, πρέπει να έχει.2 φορες εκανα το λαθος να προμηθευτω απο κει. Τη μια οι servers ηταν off και τη δευτερη ενα πληκτρολογιο που πηρα ηταν γεματο σοκολατες :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiabox Φεβρουάριος 8, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Τελικά ήρθε η μαπαταρία των 60 ευρώ, με μόνη διαφορά με την παλιά την ποιότητα του περιβλήματος.Χρόνος που έκανε από αγγλία ελλάδα 2 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.