masa13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 Καλησπέρα σε όλους,εχω στην κατοχή μου ενα netbook(asus 1001ha) με την εργοστασιακή μπαταρία(al31-1005 10,8Volt 2200mAh 23Wh) και εχω και στην κατοχή μου μια αλλη μπαταρία απο ενα Laptop asus (a32-f3 11,1Volt 4800mAh).Ειναι για 1-2 χιλιοστά μεγαλήτερη αλλα με λίγο ξύσιμο θα μπαίνει στο netbook,επίσεις η υποδοχή ειναι ιδια ακριβώς!Η ερώτηση μου ειναι αν θα καεί λόγο της μεγαλήτερης μπαταρίας η θα είναι ολα οπως πρέπει ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 μη το κανεις ειναι μεγαλυτερη η ταση της Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Φεβρουάριος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 Μπορει και να μην την αναγνωριζει.Οποτε τσαμπα ο κοπος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masa13 Φεβρουάριος 5, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 μη το κανεις ειναι μεγαλυτερη η ταση τηςΤο ξέρω αλλα είναι αρκετή για να το κάψω?Μπορει και να μην την αναγνωριζει.Οποτε τσαμπα ο κοπος.Δεν υπάρχει θέμα κόπου απλα αν ταιριάζει θα με σώσει σε θεμα αυτονομίας(την εχω ανάγκη διοτι η μαμίσια ειναι 3ωρη και εχω ανάγκη απο παραπάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
masa13 Φεβρουάριος 10, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Αν την βάλω την ωρα που φορτίζει για να δω αν θα την φορτίσει υπάρχει περίπτωση να καεί?Συγνώμη για το 2ο post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.