alex_000 Σεπτέμβριος 9, 2004 #42 Σεπτέμβριος 9, 2004 Ειναι το classic φτηνιαρικό της δεκαετίας 90 αλλά μόνο αυτο βολεβει για να γλυστράει καλά το optical mouse χωρις να αντανακλάται τιποτα γιατι η επιφάνεια δεν ειναι λεια. Δυσκολεύτηκα να το βρω (όλο κατι μαλακιες με δυτες βυθους αρκαδες και τετοια εβρισκα)Αποτελειται απο 2 μερη. Η λαστιχένια μαυρη βάση και ενα κομμάτι υφασμα ραμμένο πάνω της . Το υφασμα ειναι συνήθως κοκκινο η μπλέ.
JiMeS Σεπτέμβριος 9, 2004 #43 Σεπτέμβριος 9, 2004 σα να μου φένετε πως κάποιος εδώ μέσα πειράζει τις εικόνες όλες είναι fake μόνο 29 και αυτά με το ζόρι (δεν είμουν και ποτέ καλός στο ποδόσφαιρο):P:P
sotiris Σεπτέμβριος 9, 2004 #44 Σεπτέμβριος 9, 2004 λοιπόν!!! @endu έχω εξεταστική και αντί να διαβάζω κάνω ό,τι άλλο γίνεται!!! @DJD το ποντίκι μου είναι το logitech mx900, και για να κάνω το 300+ κατέβασα τους οδηγούς της logitech:) το 100 το κάνω εύκολα, πάνω από 300 μια φορά μου κατσε και είχα άλλο 1 καλό στα 187. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ λιωμένος να postάρω cheats, ήμαρτον δηλαδή. ήδη έχω ποστάρει τρόπους βελτίωσης της τεχνικής σας, άντε! α, και δεν έχω mousepad
sotiris Σεπτέμβριος 10, 2004 #45 Σεπτέμβριος 10, 2004 λοιπόν παιδάκια το ρεκόρ ανέβηκε δεν θέλω μ@λ@κίες για fake και τέτοια, γιατί ήμουνα με το χέρι στο prt scr και έχω ΟΛΟΣΩΜΗ.(full screen:P ) παίζουν επίσης φωτό της οθόνης από το κινητό αν θέλετε δεν ξαναασχολούμαι άλλο με το παιχνιδάκι, γιατί το ξεφτιλίσαμε το θέμα!!!!!
enduracell Σεπτέμβριος 10, 2004 #46 Σεπτέμβριος 10, 2004 LOL :clap: :-O To σκόr γίνεται δεκτό στο ORB γιατί είσαι μαχόμενος φοιτητής και αυτό τα δικαιολογεί όλα! Alex δε σε βλέπω να το χτυπάς το score εύκολα...
Shaman Σεπτέμβριος 10, 2004 #47 Σεπτέμβριος 10, 2004 Mα καλά, ποιός ασχολείται ακόμα με αυτά τα παιχνιδάκια??(ξέρω..το είχα πει και στο Office Basketball....)
alex_000 Σεπτέμβριος 10, 2004 #48 Σεπτέμβριος 10, 2004 Το παράτησα εγω γιατι δεν ειδα ενδιαφέρον .Δεν ξερω μπορει να το ξαναρχήσω.... μπράβο Σοτηρη
sotiris Σεπτέμβριος 10, 2004 #49 Σεπτέμβριος 10, 2004 Mα καλά, ποιός ασχολείται ακόμα με αυτά τα παιχνιδάκια?? ένας που έχει εξεταστική και βαράει ενέσεις?????πάντως θυμίζουν λίγο κάποια παλιά arcade, το συγκεκριμένο είχε κάτι από arcanoid στη φιλοσοφία του γι' αυτό μου άρεσε!@alex_000thanks:)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.