Jump to content

Καλώδια τροφοδοσίας για κάρτα γραφικών !

Noisome

Recommended Posts

Γειά σε όλους σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε μια απορία που έχω..

Παρήγγειλα την amd ''7970 vapor-x Ghz edition 3gb'' και έχω αυτό το τροφοδοτικό !

Inter-Tech Psu ATX Nitrox FP-750W v 2.2 | Skroutz.gr

Η συγκεκριμένη κάρτα έχει υποδοχές για καλώδια τροφοδοσίας των 8 pins .

H προηγούμενη που είχα ήθελε 2Χ6pins και το τροφοδοτικό τα είχε τα συγκεκριμένα..

Το κουτί της κάρτας απ'ότι έχω δει δίνει 1 8πινο π καταλήγει σε 2 molex.. Το άλλο όμως 8πινο θα πρέπει να το αγοράσω? Σκέφτηκα μιας το τροφοδοτικό είναι (modular) να παραγγείλω 2 τέτοια

Cable-Shop.Gr | PCI EXPRESS ADAPTER 6PIN TO 8PIN 20CM 93635 αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό που χρειάζομαι. Ρωτάω γιατι έχω ακούσει διάφορα περί σταθερότητας ρεύματος και πως είναι προτιμότερο αν βάζεις 8πινα η ο,τιδήποτε αρκεί να καταλήγουν σε 2 molex αλλά δεν ξέρω τους λόγους..Αυτά που προτείνω εγώ θα μου κάνουν για τη δουλειά που τα θέλω η κάνω λάθος? Η μήπως υπάρχει κάτι που είναι προτιμότερο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ένα από τα posts που διάβασα και με προβλημάτισαν για την επιλογή μου ήταν αυτο-> Potential Limitations of PCI-E 6-Pin to 8-Pin adapters

1 8pin και ένα 6pin παίρνει η κάρτα. Και κανένα από τα προαναφερθέν να μην έχεις, σου δίνει 2 καλώδια, molex σε 8pin και molex σε 6pin.

Να έχεις το νου σου ότι το τροφοδοτικό σου δε το κόβω της προκοπής, άμα έχεις ήδη φορτωμένο σύστημα, με την 7970 παίζει να τα κλάσει.

Μέχρι τώρα πάντως που είχα την gtx570 δεν έβγαλε ''κιχ'' το τροφοδοτικό. Ας ελπίσουμε να παραμείνει έτσι.. ;) Όσο για την κάρτα σε μία φωτογραφία το είδα αλλά μάλλον κοίταζα την 6gb .. http://images.tweaktown.com/content/4/8/4828_07_sapphire_radeon_hd_7970_ghz_edition_toxic_6gb_video_card_review_full.jpg

Ναι θα κοιταξω για το μολεξακι απλα δεν εχω καταλαβει το γιατι .. Επειδη τα περισσοτερα μολεξ που εχω ειναι στους ανεμιστηρες του κουτιου .. Και για να μη μπλεκω με πολλα καλωδια παλι..Δε μου εχει πει καποιος μεχρι τωρα γιατι θα ηταν ΚΑΛΥΤΕΡΟ το μολεξ απο το ανταπτορακι 6 πιν σε 8 πιν και το αλλο καλωδιο 6πιν σε 6πιν οπως ηδη ηταν με την προηγουμενη gpu..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.