Prescott Σεπτέμβριος 8, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka εγω εχω ηδη μια αλλα δεν ειναι SLI. Οταν ερθοιυν αυτες θα παω στο πλαισιο και θα τους πω οτι δεν μπαινει στη μητρικη και να μου δωσουν μια αλλη :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 9, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Τελικα εμαθε κανεις αν ειναι η απλη ή η πλατινουμ εκδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 PE αφου δεν βγαζει αλλη η HIS, το επισημο site ειναι πιο αξιοπιστο απο το eshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 9, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable PE αφου δεν βγαζει αλλη η HIS, το επισημο site ειναι πιο αξιοπιστο απο το eshop πάντως η Sapphire που ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν PE και VIVO ενώ στο επίσημο site δεν έλεγε τίποτα για PE και ήταν μόνο VO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.