firekiller Φεβρουάριος 24, 2014 #601 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Ναι αλλά για να δουλέψει το sparse grid supersampling θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε ενεργοποιημένη και άλλη μορφή ΑΑ όπως π.χ 2x MSAA, πράγμα που θα ρίξει τα νούμερα. Το sparse grid είναι προσθήκη σε υπάρχουσα μορφή ΑΑ. Δε λειτουργεί από μόνο του. Επίσης δε νομίζω ότι είναι συμβατό με dx11 αλλά μόνο με dx9. Όπως και να'χει θα το δοκιμάσω. δεν νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Φεβρουάριος 25, 2014 #602 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 Επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί το lod bias με το sparse grid ενεργοποιημένο, αλλά φυσικά όπως είπα και πριν και τελικά επαληθεύτηκα, η πτώση από to sparse grid είναι πολύ μεγαλύτερη από το κέρδος του lod οπότε τελικά βγάζει περίπου 300 marks λιγότερο και δε δείχνει καθόλου εικόνα όσο τρέχει το bench. Βλέπεις μόνο ένα σκορ στο τέλος. Επομένως no go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 25, 2014 #603 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 το lod, δεν το βάζεις τέρμα κι αν δεν δίνει του ρίχνεις άκυρο. Το lo στα benchmarks θέλει συγκεκριμένες τιμές, το +3 για παράδειγμα μπορεί να δώσει 30 marks ενώ το +30 να σου ρίξει το σκορ κατά 300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Φεβρουάριος 25, 2014 #604 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 Μα δεν το δοκίμασα μόνο στο τέρμα. Δοκίμασα τις πιο διαδεδομένες τιμές που είναι το +3, το +15 και το +27. Και στις τρεις το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Από 13725 το gpu score έπεσε στα 13390 περίπου. Και δε δείχνει εικόνα. Μόνο ένα πορτοκαλί ενιαίο χρώμα σε όλη την οθόνη. Η κάρτα ολοκληρώνει τα τεστ κανονικά πάντως. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κανόνας στο πόσο θα πρέπει να το βάζει κάποιος αλλά εξαρτάται από το bench. Στο 3D Mark πάντως δε δίνει. Τώρα αν δοκιμάσω και τις 25 διαφορετικές τιμές και σε κάποια συγκεκριμένη δώσει κάτι δεν το ξέρω. Μπορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 25, 2014 #605 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 Μα δεν το δοκίμασα μόνο στο τέρμα. Δοκίμασα τις πιο διαδεδομένες τιμές που είναι το +3, το +15 και το +27. Και στις τρεις το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Από 13725 το gpu score έπεσε στα 13390 περίπου. Και δε δείχνει εικόνα. Μόνο ένα πορτοκαλί ενιαίο χρώμα σε όλη την οθόνη. Η κάρτα ολοκληρώνει τα τεστ κανονικά πάντως. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κανόνας στο πόσο θα πρέπει να το βάζει κάποιος αλλά εξαρτάται από το bench. Στο 3D Mark πάντως δε δίνει. Τώρα αν δοκιμάσω και τις 25 διαφορετικές τιμές και σε κάποια συγκεκριμένη δώσει κάτι δεν το ξέρω. Μπορεί. δεν μπορεί να σου εξαφανίζει την οθόνη αν βάλεις χαμηλές τιμές... δουλεύει σε επίπεδα, στα +3 απλά θα έπρεπε να θαμπωνει λίγο την κάτω μπάρα, κτλπ. τώρα αν δίνει στο FS δεν ξέρω, και ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, εγώ πόσταρα γιατί πολύ απλά δεν ξέρατε μέχρι χθες πως να βάλετε LOD Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Φεβρουάριος 25, 2014 #606 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 Ο φίλος SkaL- είπε ότι βοηθάει στο firestrike και είπα να το δοκιμάσω. Τελικά όμως δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 26, 2014 #607 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Δέν ξέρω τι λένε δεξιά-αριστερά ... αλλά εκ πείρας , το LoD έχει πεθάνει μετά το 3DMark06. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Φεβρουάριος 26, 2014 #608 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Δέν ξέρω τι λένε δεξιά-αριστερά ... αλλά εκ πείρας , το LoD έχει πεθάνει μετά το 3DMark06.yeap, δεν το χρησιμοποιώ σε κανένα benchmark πέρα του 01,03,05,06 μόνο ΊΣΩΣ στο Vantage να δώσει κάτι (σπάνια) και αυτό σε μεγάλες τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Φεβρουάριος 26, 2014 #609 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Αρα παειιι ο μυθος οτι μπορουμε να κλεψουμε και εμεις με τις πρασινες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 26, 2014 #610 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Δέν ξέρω τι λένε δεξιά-αριστερά ... αλλά εκ πείρας , το LoD έχει πεθάνει μετά το 3DMark06.Και επισημα τοτε γιατι ηταν μεγαλο το φιασκο ειχε δηλωσει η futuremark οτι δε προκειται σε καμια επομενη εκδοση απο την 06 να περνανε LoD hacks.Στο 2001-03 εγω θυμαμαι ειχε τρομακτικη διαφορα σε marks με loD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 26, 2014 #611 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Και επισημα τοτε γιατι ηταν μεγαλο το φιασκο ειχε δηλωσει η futuremark οτι δε προκειται σε καμια επομενη εκδοση απο την 06 να περνανε LoD hacks.Στο 2001-03 εγω θυμαμαι ειχε τρομακτικη διαφορα σε marks με loDΚαλά το 01 και 03 ήταν η αποθέωση του LoD !!!Στο 05 και 06 έδινε πολύ λιγότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 27, 2014 #612 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Στο vantage μονο δινει το lod απο οσο εχω δει +5%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Μάρτιος 1, 2014 #613 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Παμε και ενα απο την κοκκινοσκουφιτσα μου με χαλαρο οc αερατος.Θα παει και πιο πανω soon παντος απο temps καλα παει για 2πυρηνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Μάρτιος 2, 2014 #614 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 Eνα απο μενα με τον ΤΙΤΑΝΑ μου στα νερα πλεον [MENTION=478]sebastian[/MENTION] το εσπασα το σκορ σου επειδει εχω platinum κοματι ΤΙΤΑΝΑ :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Μάρτιος 2, 2014 #615 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 Eνα απο μενα με τον ΤΙΤΑΝΑ μου στα νερα πλεον [MENTION=478]sebastian[/MENTION] το εσπασα το σκορ σου επειδει εχω platinum κοματι ΤΙΤΑΝΑ :hehe::hehe: ΚΑΛΟΟΟΟ το σκορακι σου πολυ καλο θα λεγα!ΑΛΛΑ πολλα gold+platinum κομματια μαζευτικατε πιανου ειναι πιο gold δεν ξερω:sarcastic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 3, 2014 #616 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Αν η καρτα ακουει στο ρευμα τοτε με νερακι απογειωνεται... Με αερα δεν μπορεις πανω απο 1.30-1.32 ρευμα γιατι τα vrms τσιτσιριζουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Μάρτιος 3, 2014 #617 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Με αερα δεν μπορεις πανω απο 1.30-1.32 ρευμα γιατι τα vrms τσιτσιριζουν! Που τα ακουσες βρε με τερμα το φανακι της καρτας, τοσο πολυ τσιτσιριζαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Μάρτιος 3, 2014 #618 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Το να τσιτζιριζουν δεν ειναι θεμα , απλα να μην βραζουν! Μεχρι πόσους βαθμούς ειναι safe τα vrms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Μάρτιος 3, 2014 #619 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Το να τσιτζιριζουν δεν ειναι θεμα , απλα να μην βραζουν! Μεχρι πόσους βαθμούς ειναι safe τα vrms?δεν είναι θέμα τόσο της θερμοκρασίας παιδιά, η τροφοδοσία είναι άθλια. 1.4ν σε άζωτο (που το pcb παγώνει) κι αυτά σκάγανε. Μην δίνεται πάνω από 1.35-1.4ν αέρα/νερό. Κι πάλι ρίσκο είναι :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 3, 2014 #620 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Που τα ακουσες βρε με τερμα το φανακι της καρτας, τοσο πολυ τσιτσιριζαν? ....οτι βραζουν εννοούσα βρε! Δεν άκουσα τσιτσίρισμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts