9000+rpm Δεκέμβριος 29, 2013 #441 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 (edited) Ούτε validation δεν πέρασε αυτός... είπαμε απάτη η AMD αλλά εσυ ρε Πανο το έσκισες το θέμα!Aγορινα ο driver ειναι default Και ειναι beta δεν ειναι official για αυτο δεν παιρναει validation..Βαλε και συ τον τελευταιο Beta και αλλα να μου πεις αν παιρνει validation..Αλλωσtε οπως πολυ καλα ξερεις, δεν υπαρχει καμια ρυθμιση στο nvidia control panel που να επιρεαζει το τελικο αποτελεσμα στο fire strike, δεν ειναι valley...Τα παραπανω skor ειναι μια χαρα "καθαρα"..Αλλα φαινεται οταν δεν μας αρεσουν τα νουμερα ψαχνουμε αλλα πραγματα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2013 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 29, 2013 #442 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Aγορινα ο driver ειναι default Και ειναι beta δεν ειναι official για αυτο δεν παιρναει validation..Βαλε και συ τον τελευταιο Beta και αλλα να μου πεις αν παιρνει validation.. Αλλωσtε οπως πολυ καλα ξερεις, δεν υπαρχει καμια ρυθμιση στο nvidia control panel που να επιρεαζει το τελικο αποτελεσμα στο fire strike, δεν ειναι valley... Τα παραπανω skor ειναι μια χαρα "καθαρα".. Αλλα φαινεται οταν δεν μας αρεσουν τα νουμερα ψαχνουμε αλλα πραγματα. Οκ ο νεος beta είναι... δινει κάποιο boost. Βαριέμαι να τα τρέχω ξανά, αφού πάλι θα σε περάσω Αυτη τη δουλεια θα κανουμε... Αν ηταν θα με ειχες περασει με τον official... only valid scores! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 29, 2013 #443 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Αγορασα γνησιο το 3dmark απο την προσφορα του steam στα 2,49 ευρω πριν λιγες μερες και τα νουμερακια που περνω ειναι λιγο καλυτερο σε σχεση απο την προηγουμενη απαρχαιομενη εκδοση 3dmark που ειχα.. Αφου τα εσκασες λοιπον και το αγορασες εχεις να μας δειξεις κατι με valid score ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Δεκέμβριος 29, 2013 #444 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Οκ ο νεος beta είναι... δινει κάποιο boost.Βαριέμαι να τα τρέχω ξανά, αφού πάλι θα σε περάσω Αυτη τη δουλεια θα κανουμε... Αν ηταν θα με ειχες περασει με τον official... only valid scores! To θεμα σου δηλαδη ειναι αν θα με περασεις η οχι ε? Λες και μιλαω σε 15χρονο.. Οχι δεν δινει κανενα boost, εκλεψα εγω στο νουμερα και περναει και valid κανονινα. Αφου τα εσκασες λοιπον και το αγορασες εχεις να μας δειξεις κατι με valid score ; Ο μονοδικος τροπος για να δεις valid σκορ ειναι να βγαλω τον τελευταιο beta driver και να βαλω τον τελευτιο official, ο beta δεν περναει validation. Σιγα μην καθησω να βαζω-βγαζω drivers.. Αληθεια εκλεψες και συ στο πιο πισω σκορ και σου βγαζει το ιδιο μυνημα? AMD Radeon R9 290 video card benchmark result - Intel Core i7-4770K,ASUSTeK COMPUTER INC. MAXIMUS VI IMPACT Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 29, 2013 #445 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Valid scores only για να ξερουμε που βρισκομαστε. Αλλη ορεξη δεν ειχα να ψαχνω τον καθε beta Με το να περασω το νεο beta θα γραψω 6.700 extreme και 14.500 performance και θα εχω τον Γιαννη να μου λεει για μαιμουδοσκορια. Οποτε προτιμώ πρασινατα τα scoria μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 29, 2013 #446 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Αληθεια εκλεψες και συ στο πιο πισω σκορ και σου βγαζει το ιδιο μυνημα? Αν ησουν λιγοτερο πονηρος και παταγες το link που παντα βαζω κατω απο τα score μου θα καταλαβαινες ... Πατα το τωρα ... ποτε δεν ειναι αργα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Δεκέμβριος 29, 2013 #447 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Γιαννη δεν ειμαι καθολου πονηρος, το ειχα δει το λινκ απο κατω που λες, αλλοι ειναι οι πονηροι που εσπευσαν να βγαλουνε τα νουμερα μου "καλπικα" επειδη δεν τους καθοτανε καλα. Και μαλιστα ειναι παγκοσμιος γνωστο οτι σε nvidia καρτα δεν υπαρχει τροπος να κλεψεις ουτε ενα point στο fire strike μεσο του driver, δεν ειναι απ-ΑΤΙ που κλεινεις το Tess και απογειωνεται το score... Αν και δεν εχω να αποδειξω σε κανενα τιποτα, εβαλα τον τελευταιο official driver αφου θελετε valid αποτελεσματα. Uploaded with ImageShack.us NVIDIA GeForce GTX 780 video card benchmark result - Intel Core i7-3770K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8P67 DELUXE Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 29, 2013 #448 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 (edited) Αν και δεν εχω να αποδειξω σε κανενα τιποτα, εβαλα τον τελευταιο official driver αφου θελετε valid αποτελεσματα. Uploaded with ImageShack.us NVIDIA GeForce GTX 780 video card benchmark result - Intel Core i7-3770K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8P67 DELUXE Nα δούμε και το extreme πρασινατο... Βγαζεις performance (1450ΜΗz/1902) με χαμηλοτερα ρολογια απο το extreme (1464MHz/1922MHz)... Εκτος εαν ο νεος beta ξεβρακωνει το extreme. Μας δουλευεις ρε Πανο... Στο πρασινατο performance εισαι ενα 500αρικο πισω.... πρασινατο extreme θελω να δω! Για να απαντησω ρε αδερφε.... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 29, 2013 #449 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Τελικα θα μας πει καποιος τι γινετε με το Physics Score ; Ο μπουμπουνας στα μαμα του και στα δυο test. http://www.3dmark.com/3dm/2047110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Δεκέμβριος 29, 2013 #450 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Nα δούμε και το extreme πρασινατο...Βγαζεις performance (1450ΜΗz/1902) με χαμηλοτερα ρολογια απο το extreme (1464MHz/1922MHz)... Εκτος εαν ο νεος beta ξεβρακωνει το extreme. Μας δουλευεις ρε Πανο... Στο πρασινατο performance εισαι ενα 500αρικο πισω.... πρασινατο extreme θελω να δω! Για να απαντησω ρε αδερφε.... Ναι ρε σε δουλευω.. Ειμαι ο πρωτος ανθρωπος παγκοσμιως που καταφερε να κλεψει μεσω του control panel της πρασινης στο fire strike, τι αλλο θα ακουσουμε... Δοκιμασα στα 1464 κρασαρε στο xtreme με αυτο τον driver με το ιδιο vcore που ετρεξα το Performance και κρασαρε στα μισα, θελει και αλλο ρευμα και δεν ειμαι διατεθημενος... Στα 1450 το ιδιο αλλα στα 1437Mhz το περασε κανονικα... Παρε και εδω ενα valid score στα 1437mhz να γουσταρεις με τον τελευταιο official driver. Uploaded with ImageShack.us NVIDIA GeForce GTX 780 video card benchmark result - Intel Core i7-3770K Processor,ASUSTeK Computer INC. P8P67 DELUXE Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 29, 2013 #451 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Τωρα εισαι καθαρος και πρασινατος....λιγο ακομα και με πιανεις στο extreme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Δεκέμβριος 29, 2013 #452 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Τωρα εισαι καθαρος και πρασινατος....λιγο ακομα και με πιανεις στο extreme! Στο xtreme σε εχω περασει ηδη με τον beta driver σε περιπτωση που ακομη δεν το καταλαβες... Με αυτον τον driver τι ακριβως να πιασω το 6464points που εδωσες εναντι του 6403Points που εδωσα? Μιλαμε για αστρονομικη διαφορα 0,9% Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 29, 2013 #453 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Valid scores only για να ξερουμε που βρισκομαστε. Αλλη ορεξη δεν ειχα να ψαχνω τον καθε beta Με το να περασω το νεο beta θα γραψω 6.700 extreme και 14.500 performance και θα εχω τον Γιαννη να μου λεει για μαιμουδοσκορια. Οποτε προτιμώ πρασινατα τα scoria μου.... Ορεστη τα scorακια μου ειναι ολα με το official bios της Asus και τις ευλογιες της Ati. Βλεπεις δεν γραφω amd. Το μαιμου θα συνεχισει να υφισταται οσο η καρτουλα σου μας δινει νουμερακια με τις ευλογιες του skynet και οχι της Nvidia. Αν εισαι καθαρος απο driver τοτε καλο μεσημερι μαιμουδοαπατη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 29, 2013 #454 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Στο xtreme σε εχω περασει ηδη με τον beta driver σε περιπτωση που ακομη δεν το καταλαβες...Με αυτον τον driver τι ακριβως να πιασω το 6464points που εδωσες εναντι του 6403Points που εδωσα? Μιλαμε για αστρονομικη διαφορα 0,9% Who cares for beta drivers... Στο performance που εισαι μικρε γατουλι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Δεκέμβριος 29, 2013 #455 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 (edited) Who cares for beta drivers... Στο performance που εισαι μικρε γατουλι...? Και μονο που σε βλεπω πισω μου σε valley και σε xtreme μου φτανει και μου περισσευει:hehe: Μιλαμε για 2 πρασινες καρτες που ανηκουνε σε εντελως διαφορετικη τιμολογιακη κλιμακα, εφτασες να δινεις 1,3v σε αερα, σκουζουν τα Vrm σου και ακομη δεν μπορεις να ξεφυγεις απο την κοτσουλα! Δωσε 1,4 με αερα μηπως και, ειναι ψυχρος απο την φυση του ο τιτανας [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] για ποσταρε κανενα νουμερακι να δει το γατακι με τις 2χ780 σου, τα ιδια λεφτα με την τατιανα του κοστιζουν Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2013 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 29, 2013 #456 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Και μονο που σε βλεπω πισω μου σε valley και σε xtreme μου φτανει και μου περισσευει:hehe:Μιλαμε για 2 πρασινες καρτες που ανηκουνε σε εντελως αλλη τιμολογιακη κλιμακα, εφτασες να δινεις 1,3v σε αερα, σκουζουν τα Vrm σου και ακομη δεν μπορεις να ξεφυγεις απο την κοτσουλα! Δωσε 1,4 με αερα μηπως και, ειναι ψυχρος απο την φυση του ο τιτανας [MENTION=9802]takis-pa[/MENTION] για ποσταρε κανενα νουμερακι να δει το γατακι με τις 2χ780 σου, τα ιδια λεφτα με την τατιανα του κοστιζουν Ζητας support και απο taki τωρα... Aυτο ειναι που λεμε εβγαλε η μυγα κωλο και εχεσε το κοσμο ολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Δεκέμβριος 29, 2013 #457 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Ζητας support και απο taki τωρα... Τρεχα βαλε beta driver τωρα στην καρταρα των 1000 ευρω, μπας και βγεις 1% μποστα στο xtreme απο την καρτουλα των 500ευρω Εβγαλε η μυγα κωλο και χεσε το κοσμο ολο Σου ταιριαζει απολυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 29, 2013 #458 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Μιλαμε για 2 πρασινες καρτες που ανηκουνε σε εντελως διαφορετικη τιμολογιακη κλιμακα, εφτασες να δινεις 1,3v σε αερα, σκουζουν τα Vrm σου και ακομη δεν μπορεις να ξεφυγεις απο την κοτσουλα! Τωρα αυτο ρε συ Πανο τι το ηθελες μεσημεριατικα ; 4096MB Sapphire Radeon R9 290 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 29, 2013 #459 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Αυτος σε λιγο θα βαλει μπροστα και τον theblade. Ο μικρος φωναζει τους μπαμπαδες του Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Δεκέμβριος 29, 2013 #460 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Τωρα αυτο ρε συ Πανο τι το ηθελες μεσημεριατικα ; 4096MB Sapphire Radeon R9 290 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) To ΠΡΑΣΙΝΕΣ γιατι δεν το εβαλες σε bold? Κανενα xtreme FS θα δωσεις απο την καρτουλα σου μιας και ειδες valid αποτελεσματα:hi: Αυτος σε λιγο θα βαλει μπροστα και τον theblade. Ο μικρος φωναζει τους μπαμπαδες του Η τατιανα σου εχει αναγκη απο μπαμπαδες μικρε γατουλι.. Περιμενω να δω απο την τατιανα σου 90αρι στο Valley και κανενα 6600 graphic score στο xtreme, να πιασει και το 1000ρικο τοπο βρε αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts