balboagr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2013 Γεια χαρά σε όλους. Εδώ και 2 μέρες που πήρα μια gpu από ένα παλικάρι την gigabyte 9500gt έχω το εξής θέμα. Απο την ώρα που θ'ανοίξω το pc εώς την ώρα που θα το κλείσω το ανεμιστηράκι που έχει πάνω η κάρτα κάνει υπερβολικό και ενοχλητικό θόρυβο. Θυμάστε πως έκανε εκείνη στο Παρα πέντε??? Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........ Έτσι κάνει και αυτό το διαόλι!!!! εδώ παραθέτω θερμοκρασίες που πιστεύω είναι φυσιολογικές. Όταν είναι full load η κάρτα πάλι έτσι είναι. Ακούω προτάσεις παίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Φεβρουάριος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 εγκατέστησε κ φτιάξε ενα προφίλ στο msiafterburner με την ταχυτητα του ανεμιστήρα να ειναι σε χαμηλά επίπεδα για χαμηλές θερμοκρασίες κ να ανεβαίνει στο 100% όταν οι θερμοκρασία ξεπερναέι τους 70 (για παράδειγμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Φεβρουάριος 4, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Κατέβασε το msi afterburner και κάνε μια fan curve έτσι ώστε όταν η θερμοκρασία της vga είναι χαμηλή, να δουλεύει σε χαμηλές στροφές ο ανεμιστήρας της. How to: How To: Adjust your Fan-Curve in MSI Afterburner PS. Busted! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Φεβρουάριος 4, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 θα το δοκιμάσω τώρα και ποστάρω θένκς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 4, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Αυτό που προτείνει ο παραπάνω δεν πρόκειται να δουλέψει. Από google η κάρτα φαίνεται να έχει fan με 2pin οπότε δεν έχει pwm control. Το πιο πιθανό είναι ότι ανεξαρτήτως load στην κάρτα το fan τροφοδοτείται με 12V. Η zalman VF200-CU είναι καλή λύση και αθόρυβη αλλά πλέον θα δυσκολευτείς να την βρεις. Η ακριβώς μικρότερη λύση από zalman είναι η ZALMAN VF700-CU VGA COOLER και την έχει το eshop στα 24.80 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά να σου πω τι ακριβώς γίνεται με το fan.ZALMAN VF700-CU VGA COOLER - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Φεβρουάριος 4, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 το θέμα είναι ότι δεν σκοπεύω να σκάσω λεφτά για να το φτιάξω, αν είναι έτσι κολλάω άλλο ένα 25άρι και παίρνω καινούργια..Απλά θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου πριν πάει για φούντο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.