Jump to content

Πρόβλημα με αγορα απο ebay

Andrewk

Recommended Posts

Αγορασα ενα Splitter Cable double 3.5mm στις 2/1/13 απο αγγλια και μεχρι στιγμης δεν μου εχει ερθει τιποτα..Επικοινωνησα με τον πωλητη και μου εστειλε το παρακατω μηνυμα..

thanks for your message, this item should be with you by niw have you checked with neighbrours and local sorting office incase it has been left there?

Διευθυνση εχω βαλει σε μαγαζι φιλου οποτε ειναι ανοιχτο τις ωρες που δουλευει το ταχυδρομειο..Τι κανω σε αυτη την περιπτωση??Παω να το ψαξω στο ταχυδρομειο ??Τι να ζητησω??

Μαγαζι? Σε πολυκατοικία? Παίρνει την αλληλογραφια του η του την αφήνουν στην πολυκατοικία? Μάλλον το δευτερο θα συμβαίνει.

Ψαξτε στην είσοδο και μετά κάνε και μι βόλτα απο το ταχ. γραφειο. Ζήτα την κατάσταση με τα δεματα και ψάξε εκεί να δεις αν έχει έρθει.

Το δεμα δεν μπορει να αργησε τοσες μερες.Ειδικα απο Αγγλια εμενα μου ερχονται

το πολυ σε δυο(2) εβδομαδες.'Η δεν το εστειλε η καποιος το δανειστικε .

Σε περιπτωση που δεν το βρεις ζητησε του refund ή αλλιως να στο ξαναστηλει.

Δεν είναι πολυκατοικία.. Είναι ισόγειο μαγαζί..Δεν υπάρχει κάποιος άλλος στην ίδια διεύθυνση..Η κατασταση με τα δέματα λογικά δεν θα είναι ατέλειωτη;;

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου

Πας από το ταχυδρομείο και ρωτάς αν έχει έρθει τίποτα για σένα ή το όνομά που δήλωσες να στο στείλουν. Θα σου πουν.. ή θα σου πουν που είναι και πότε θα το λάβεις. Λογικά μπορεί να άφησαν κ ειδοποιητήριο και να χάθηκε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.