besykor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2013 καλησπερα!ειμαι καινουργια στο forum...καλως σας βρηκα..εχω ενα προβλημα με το laptop μου..εχω τα windows 7 ..εχει κανα μηνα που εχω προβλημα με τις ληψεις αρχειων(και μ downloadhelper kai με torrent)...απο σελιδες που κατεβαζα με torrent μολις παω να κανω ληψη δεν το βαζει στο τορεντ και το παει στις ληψεις..οταν θελω να κανω ληψη αρχειου κανει κατευθειαν ελεγχο για ιους και δεν κανει ληψη...οταν κατεβαζω προγραμμα π.χ. για σαρωση υπολογιστη φαινεται το αρχειο στις ληψεις αλλα μολις ολοκληρωθει εξαφανιζεται..το ιδιο συμβαινει και με τα βιντεο...κατα την ληψη ανοιγω το βιντεο που λαμβανω ..το βλεπω κανονικα αλλα μολις τελειωσει η ληψη εξαφανιζεται...αντιιικο εχω το avg2013..πηγα στο firefox στα προσθετα -επεκτασεις και ειδα οτι το avg save search ειναι ασυμβατο με τον firefox(δεν ξερω ποσο σχετιζεται)και στις προσθετες λειτουργιες ειδα οτι το javaplatform se6 u 31 ειναι ευαλωτο σε θεματα ασφαλειας(και αυτο δεν ξερω αν εχει σχεση)..στον explorer παλι δεν μπορω να κανω ληψεις και μου βγαζει οταν παω να κατεβασω με torrent οτι εντοπιστηκε ιος και αποκλειστηκε το αρχειο...σε ΟΛΑ!δεν ξερω αν σας κατατοπισα γιατι κ εγω ειμαι ασχετη..αλλα προσπαθησα!ευχαριστω εκ των προτερων!!φοβαμαι οτι ειναι ιος 'η καποιο προβλημα με windows.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
besykor Φεβρουάριος 3, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 ξεχασα να πω!και με το keepvid που προσπαθω να πανω ληψη ...τζιφος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.