Jump to content

πιθανο προβλημα καρτας γραφικων σε λαπτοπ

apostatis

Recommended Posts

εχω το HP Pavilion DV7-3110SV και μου κανει διαφορα περιεργα στην οθονη τρεμοπαιξηματα γραμμες και τετοια

68335484.png

μαλλον καρτα γραφικων μιας και με το Speedfan λεει αυτες τις θερμοκρασιες

ποια ειναι η γνωμη σας?

μπορει με ενα καθαρισμα και παστα να στρωσει?

κι αν οχι απο που μπορω να την αγορασω κι αν μπορω να βαλω καποια αλλη συμβατη

Αυτες τις θερμοκρασιες ποτε τις βλεπεις σε κατασταση idle η οταν τρεχεις καποιο πρόγραμμα παοχνιδι ταινια και τα σχετικα.αν τις εχεις σε κατασταση idle χωρις να θελω να δε παρω στον λαιμο μου δεν ειναι καλα τα πράγματα .τωρα αν τις εχεις την ωρα που ανεφερα πιο πανω ταινιες κτλπ ειναι φισιολογικες για λαπτοπ.πι8ανον να θελει και ανοιγμα το λαπτοπ και καθαρισμα

Αρα εχεις θεμα.το πιο λογικο ειναι να θελει καθαρισμα στα εντοσθια του.μετα πας για αλλαγης παστας και τα σχετικα εαν ξερεις να το κανεις εσυ αλλιως σε εναν τεχνικο

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

το ανοιξα το καθαρισα του εβαλα παστα σε επεξεργαστη και καρτα και βλεπω ηδη διαφορα 10 βαθμους θα το αφησω ολο το βραδυ να παιζει για να τσεκαρω

το μονο ασχημο ειναι οτι τα HP για να βγαλεις την ψυκτρα λυνεις ολο το λαπτοπ οθονες πληκτρολογια και οτι αλο υπαρχει.μην σας φαινεται παραξενο ειναι γεγονος

τελος καλο ολα καλα εχει πεσει πολυ κατω η θερμοκρασια

ξερει κανεις το τροφοδοτικο αυτου του λαπτοπ κανει ενα μπιπ μπιπ συνεχομενο και δν φορτιζει

αξιζει το σφαξιμο και τι μπορει να φταει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.