Jump to content

Πρόβλημα με το νέο Skype….

andreas1gr

Recommended Posts

Καλησπέρα σύντροφοι και καλώς όρισα

Δυστυχώς η Microsoft θέλει να μας παιδέψει και πάλι… καταργεί το msn και μας πάει στο skype...

Ναι αλλά εγώ που πήγα τώρα στο νέο skype και ήδη μου απεγκατάστησε το msn… θέλω να ρωτήσω το εξής…

Στο msn είχα κάποιες επαφές μπλοκαρισμένες… και ερχόμενος στο skype δεν μπορώ να τις επαναφέρω σε on line κατάσταση.. :confused:

Και πιο συγκεκριμένα πηγαίνοντας από επαφές >για προχωρημένους >διαχείριση αποκλεισμένων επαφών σου βγάζει έναν πίνακα με τις αποκλεισμένες επαφές τις οποίες πρέπει να επιλέξεις και να πατήσεις την Αναίρεση αποκλεισμού αυτού του ατόμου… μονο που αυτη η επιλογή είναι απενεργοποιημένη...

Μήπως γνωρίζεται κάτι σχετικά?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Καλή σας ημέρα και ευχαριστώ όσους διέθεσαν μερικά λεπτά και ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου

Το windows Live μόλις Βάλης το skype απεγκαθίστατε αυτόματα..ούτε καν σε ερωτάει…

Το μόνο που μένει είναι ή να απεγκαταστήσω το skype και να ξανά βάλω msn αν γίνεται ή να συνδεθώ από άλλο pc μέσω msn…

Νομίζω πως ο μπορείς να ξεμπλοκαρεις τις επαφές αυτές μέσα από το windows Live. Τσέκαρε το και πες μας

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Καλή σας ημέρα και ευχαριστώ όσους διέθεσαν μερικά λεπτά και ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου

Το windows Live μόλις Βάλης το skype απεγκαθίστατε αυτόματα..ούτε καν σε ερωτάει…

Το μόνο που μένει είναι ή να απεγκαταστήσω το skype και να ξανά βάλω msn αν γίνεται ή να συνδεθώ από άλλο pc μέσω msn…

Ο [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] εννοεί το Windows Live

Κάνε login με τα στοιχεία σου, και διαχειρίσου τις επαφές σου.

Το Windows Live είναι πλατφόρμα online επικοινωνίας.

To Skype είναι ένα απο τα προγράμματα της πλατφόρμας για κλήσεις (τηλεφωνικές, video, κτλ). Αντικατέστησε τον Live Messenger.

Ο @hayabusa εννοεί το Windows Live

Κάνε login με τα στοιχεία σου, και διαχειρίσου τις επαφές σου.

Το Windows Live είναι πλατφόρμα online επικοινωνίας.

To Skype είναι ένα απο τα προγράμματα της πλατφόρμας για κλήσεις (τηλεφωνικές, video, κτλ). Αντικατέστησε τον Live Messenger.

Φίλε μου αυτό ακριβώς έκανα.. αλλά όταν μαρκάρω την μπλοκαρισμένη επαφή και πατώ Unblock πολύ απλά η επαφή παραμένει μπλοκαρισμένη…:suicide:

Μου ήρθε στο e-mail μου προχθές 2 φεβ απο το skype το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το παρακάτω μήνυμα (μου είχε έρθει και τα Χριστούγεννα όμως το αγνόησα)

Try the best of Skype – free for a monthΉ! from Skype xo xo!

Είπα κι εγώ να το δοκιμάσω λοιπόν, μόλις φτάνω στο τελευταίο βήμα μου ζητάει paypal και μου λέει πως για να

ενεργοποιηθεί πρέπει να δώσω 1ευρώ (πρώτη παγίδα), εντάξει λέω για 1ευρώ θα χαλάσουμε το προξενιό ολοκληρώνω την εγγραφή μιας και ο λογαριασμός της προπληρωμένης μου κάρτας paypal δεν ξεπερνάει τα 20 ευρώ.

Το πρόβλημα είναι πως προσπάθησα να κάνω κάποια τηλεφωνήματα (όπως υπόσχεται το skype) και μου ζητάει να πληρώσω κανονικά την κλήση όσο την χρεώνουν σε premium χρείστες 7.99 ευρώ το μήνα (δεύτερη παγίδα).

Μήπως κάποιος από εσάς έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα; κάτι δεν κάνω καλά στην ενεργοποίηση μετα το e-mail που μου στέλνουν; πρόκειται για ακόμη ένα σκάνδαλο της microsoft που εξαγόρασε το skype και θέλει να μαζέψει χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες; :angry:

πρόκειται για ακόμη ένα σκάνδαλο της microsoft που εξαγόρασε το skype και θέλει να μαζέψει χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες;

Καλά όλα τα άλλα που λες (που και πάλι δεν ειναι και απόλυτα σίγουρο ότι τα λές ή τα έκανες σωστά), αλλά μήπως υπερβάλεις με το παραπάνω ;

Για το eshop την πέρασες την MS ;

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.