andreas1gr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2013 Καλησπέρα σύντροφοι και καλώς όρισα Δυστυχώς η Microsoft θέλει να μας παιδέψει και πάλι… καταργεί το msn και μας πάει στο skype... Ναι αλλά εγώ που πήγα τώρα στο νέο skype και ήδη μου απεγκατάστησε το msn… θέλω να ρωτήσω το εξής… Στο msn είχα κάποιες επαφές μπλοκαρισμένες… και ερχόμενος στο skype δεν μπορώ να τις επαναφέρω σε on line κατάσταση.. Και πιο συγκεκριμένα πηγαίνοντας από επαφές >για προχωρημένους >διαχείριση αποκλεισμένων επαφών σου βγάζει έναν πίνακα με τις αποκλεισμένες επαφές τις οποίες πρέπει να επιλέξεις και να πατήσεις την Αναίρεση αποκλεισμού αυτού του ατόμου… μονο που αυτη η επιλογή είναι απενεργοποιημένη... Μήπως γνωρίζεται κάτι σχετικά? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Φεβρουάριος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Το Skype θελει πολυ δουλεια ακομα για να γινει σαν το MSN , διαφορετικα πιστευω θα ειναι πολυς ο κοσμος που θα ειναι δυσαρεστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2013 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Νομίζω πως ο μπορείς να ξεμπλοκαρεις τις επαφές αυτές μέσα από το windows Live. Τσέκαρε το και πες μας Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas1gr Φεβρουάριος 4, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Καλή σας ημέρα και ευχαριστώ όσους διέθεσαν μερικά λεπτά και ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου Το windows Live μόλις Βάλης το skype απεγκαθίστατε αυτόματα..ούτε καν σε ερωτάει… Το μόνο που μένει είναι ή να απεγκαταστήσω το skype και να ξανά βάλω msn αν γίνεται ή να συνδεθώ από άλλο pc μέσω msn… Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy81 Φεβρουάριος 4, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Δοκίμασε να μπεις στο μειλ σου από browser και ψάξε αν έχει επιλογές μέσα από εκεί. (Λογικά έχει)Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Φεβρουάριος 4, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Νομιζω οτι το msn τον μαρτιο παυει να λειτουργει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas1gr Φεβρουάριος 4, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 jimmy81 έχει επιλογή αλλά δεν την εφαρμόζει στην πράξη… Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Φεβρουάριος 4, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Νομίζω πως ο μπορείς να ξεμπλοκαρεις τις επαφές αυτές μέσα από το windows Live. Τσέκαρε το και πες μας Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Καλή σας ημέρα και ευχαριστώ όσους διέθεσαν μερικά λεπτά και ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου Το windows Live μόλις Βάλης το skype απεγκαθίστατε αυτόματα..ούτε καν σε ερωτάει… Το μόνο που μένει είναι ή να απεγκαταστήσω το skype και να ξανά βάλω msn αν γίνεται ή να συνδεθώ από άλλο pc μέσω msn…Ο [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] εννοεί το Windows LiveΚάνε login με τα στοιχεία σου, και διαχειρίσου τις επαφές σου.Το Windows Live είναι πλατφόρμα online επικοινωνίας.To Skype είναι ένα απο τα προγράμματα της πλατφόρμας για κλήσεις (τηλεφωνικές, video, κτλ). Αντικατέστησε τον Live Messenger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas1gr Φεβρουάριος 4, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Ο @hayabusa εννοεί το Windows LiveΚάνε login με τα στοιχεία σου, και διαχειρίσου τις επαφές σου. Το Windows Live είναι πλατφόρμα online επικοινωνίας. To Skype είναι ένα απο τα προγράμματα της πλατφόρμας για κλήσεις (τηλεφωνικές, video, κτλ). Αντικατέστησε τον Live Messenger. Φίλε μου αυτό ακριβώς έκανα.. αλλά όταν μαρκάρω την μπλοκαρισμένη επαφή και πατώ Unblock πολύ απλά η επαφή παραμένει μπλοκαρισμένη… Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Φεβρουάριος 4, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Ποιον browser χρησιμοποίησες; Δοκίμασες με Internet Explorer; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 4, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Εμένα μια χαρά μου παίζει το messenger ακόμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 4, 2013 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 λογικό ειναι. κάπου στο Μάρτιο θα το σταματήσουν αν δεν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas1gr Φεβρουάριος 4, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Δοκίμασα με firefox και chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Φεβρουάριος 4, 2013 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Μηπως να το κανεις εγκατασταση ξανα ? Μηπως και εχει κολησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Φεβρουάριος 4, 2013 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Μου ήρθε στο e-mail μου προχθές 2 φεβ απο το skype το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το παρακάτω μήνυμα (μου είχε έρθει και τα Χριστούγεννα όμως το αγνόησα) Try the best of Skype – free for a monthΉ! from Skype xo xo! Είπα κι εγώ να το δοκιμάσω λοιπόν, μόλις φτάνω στο τελευταίο βήμα μου ζητάει paypal και μου λέει πως για να ενεργοποιηθεί πρέπει να δώσω 1ευρώ (πρώτη παγίδα), εντάξει λέω για 1ευρώ θα χαλάσουμε το προξενιό ολοκληρώνω την εγγραφή μιας και ο λογαριασμός της προπληρωμένης μου κάρτας paypal δεν ξεπερνάει τα 20 ευρώ. Το πρόβλημα είναι πως προσπάθησα να κάνω κάποια τηλεφωνήματα (όπως υπόσχεται το skype) και μου ζητάει να πληρώσω κανονικά την κλήση όσο την χρεώνουν σε premium χρείστες 7.99 ευρώ το μήνα (δεύτερη παγίδα). Μήπως κάποιος από εσάς έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα; κάτι δεν κάνω καλά στην ενεργοποίηση μετα το e-mail που μου στέλνουν; πρόκειται για ακόμη ένα σκάνδαλο της microsoft που εξαγόρασε το skype και θέλει να μαζέψει χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Φεβρουάριος 4, 2013 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Ακύρωσε την κάρτα σου και βγάλε άλλη. Προλαβαίνεις.Θα σου βάλουν "recurring payment" κάθε μήνα και θα τρέχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 4, 2013 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 πρόκειται για ακόμη ένα σκάνδαλο της microsoft που εξαγόρασε το skype και θέλει να μαζέψει χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες; Καλά όλα τα άλλα που λες (που και πάλι δεν ειναι και απόλυτα σίγουρο ότι τα λές ή τα έκανες σωστά), αλλά μήπως υπερβάλεις με το παραπάνω ; Για το eshop την πέρασες την MS ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Φεβρουάριος 6, 2013 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Μαλλον δινει προσφορα για ενα μηνα για δωρεαν κλησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Φεβρουάριος 9, 2013 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 Μαλλον δινει προσφορα για ενα μηνα για δωρεαν κλησεις. Ναι έτσι λέει όμως δεν κατάφερα να κάνω καμία κλήση μέχρι τώρα και όχι για εξωτερικό εντός Ελλάδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiorgos Απρίλιος 26, 2013 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 καλημερα θα ηθελα να επανερθω σε ενα παλαιοτερο ζητημα ενω εκανα το msn με το skype δεν εχουν μεταφερθει ολες οι επαφες του msn στο skype,, ξερει καποιος κατι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.