Jump to content

όποιος διαφωνεί ας μιλήσει τώρα. :P

syban

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δέχομαι για λίγο ακόμα συμβουλές αλλά μόνο αν έχει να κάνει βελτίωση στα ίδια η με μύωση του κόστους ευχαριστώ !

post-8670-1416077032,898_thumb.jpg

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Μια χαρά είσαι, άστο έτσι όπως είναι. Θα έχεις σύστημα ικανό για παιχνίδια, που υποθέτω είναι προτεραιότητα, κρίνοντας απο την κάρτα γραφικών, αλλά και για όλες τις δουλειές σου. Μνήμη αρκετή αρα είσαι οκ.

Από εμένα:

970A-UD3 76,5€

8320 154,9

Corsair Enthusiast Series TX750 750 Watt V2 96,8€

Φιλέ Τζώρτζη παίζει να βρω 30 ευρώ και να βάλω τον 8core που προτείνεις, για την μητρική λέω να μην θυσιαστώ και να πάρω μια μέτρια γιατί τόσα χρόνια είχα μια φθηνή και ούτε 1 mhz δεν μπορούσα να πουσάρω τον cpu με τα modular τροφοδοτικά τι συμβαίνει και τα αποφεύγετε ? (η απλά λόγο της διαφοράς τιμής προτείνεις το μεγαλύτερο) ?

captureltz.png

1) Μητρική με 8+2 κύκλωμα τροφοδοσίας που μπορεί να ανεβάσει τον επεξεργαστή ! Αποδεδειγμένο !

2) Μνήμες 8Gb DDR3 2133Mhz τρέχουν και default στα 2133 !

capturekjs.png

3) Κάρτα γραφικών μια καλύτερη υλοποίηση από την XFX την 7950

4) Τροφοδοτικό κατασκευασμένο από την SEASONIC !!!! Αρίστο και με 5 χρόνια εγγύησης !!

5) Με τις παραπάνω αλλαγές από τι ίδιο κατάστημα AMD FX 8350 στην ίδια τιμή συνόλου !

Αν επιμένεις σε μητρική με 990FX κοίταξε το παρακάτω:

captureena.png

Πάντως προτιμώ έτοιμο κλοκαρισμένο επεξεργαστή με μικρότερο chip μητρικής παρά μητρική με 990FX και επεξεργαστή 500Mhz χαμηλότερα..

Για μνήμες κοίταξε και τις :

G.Skill Ares 8GB DDR3 Kit, 2133 MHz (PC3-17066), DIMM 240 Pin, CL9

http://www.computeruniverse.net/products/90468460/g-skill-ares-8gb-ddr3-kit.asp

με CL9 στα 2133Mhz

Ερώτηση ! SSD παίζει ??? υπάρχει ??

Το έχω πρόγραμμα σε 2 μήνες να μπορέσω να πάρω έναν SSD 128GB και έναν HDD για δεύτερο 1-2ΤΒ γιατί τώρα είμαι με δανικά κομμάτια wd250gb 6ετιας +

Οπότε οι μητρικές που συζητάμε Gigabyte GA-990FXA-UD3 vs Gigabyte GA-970A-UD3 σαν διαφορές δεν βλέπω να έχουν κάτι που με ενδιαφέρει εκτός ότι αυτή που μου προτείνετε έχει κάποιο + στα ρεύματα και είναι πιο φτηνή, όποτε πάμε σε πιο οικονομική λύση στην μητρική.

Για την vga με προβληματίζει λίγο που διαβάζω σε διάφορα site ότι έχει ένα χρόνο εγγύηση μόνο, ενώ είναι καλή και ήσυχη, θα τους στείλω email να ρωτήσω αυτοί τη δίνουν, αλλιώς μήπως να προτιμήσω την GB που είναι στα ίδια λεφτά σχεδόν ?

Ναι η XFX έχουν και στο site τους 1 χρόνο εγγύηση στο προϊόν.

Η gigabyte δεν αναφέρει αλλά στα ελληνικά μαγαζιά τη δίνουν με 3 έτη.

Καλύτερα στείλε email να έχεις απάντηση από το μαγαζί.

Οπότε οι μητρικές που συζητάμε Gigabyte GA-990FXA-UD3 vs Gigabyte GA-970A-UD3 σαν διαφορές δεν βλέπω να έχουν κάτι που με ενδιαφέρει εκτός ότι αυτή που μου προτείνετε έχει κάποιο + στα ρεύματα και είναι πιο φτηνή, όποτε πάμε σε πιο οικονομική λύση στην μητρική.

Με τι ψύξη θα κλοκάρεις ?

Αν πας για την GIGABYTE 970A-UD3 να ζητήσεις να είναι το REV 1.2 ή το REV 3.0 !!!

Αυτά κλοκάρουν καλά, γιατί έχουν LOAD LINE CALIBRATION !:)

Τα ίδια ισχύουν και για την 990FXA

Δεν θα clockaρο απο την πρώτη μέρα, αλλά σε 2-3 χρόνια που θα χιαστεί να μην την πατήσω όπως τώρα με αυτά που είχα. Και στο τροφοδοτικό θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και μνήμη θα βάλω την gskill :) τώρα τους γράφω email για τα περεταίρω (εγγυήσεις, χρέωση αποστολής, και το rev της m/b)

Αν δεν πολύ κλοκάρεις κοίταξε για μητρική και τις

ASROCK 970 EXTREME 4

ASUS M5A97 R2

Αυτές έχουν 4+1 κύκλωμα τροφοδοσίας DIGI+ , δεν ανεβάζουν και πολύ τον επεξεργαστή (4,6Ghz για ASROCK, 4,8Ghz για ASUS)

Στα θετικά της ASROCK EXTREME 4 είναι ότι δίνει 2X 8 LANES για CROSSFIRE και UEFI BIOS και SPDIF, CL. CMOS BUT. , κ.λ.π.

Στα θετικά της ASUS είναι ότι δίνει UEFI BIOS ...

Πάντως η UD3 R 3.0 έχει και αυτή UEFI BIOS αλλά δεν ξέρω αν την έχουν διαθέσει ακόμα !

Είναι το νεότερο rev .

Οτιδήποτε κυκλοφορεί στην Ευρώπη δεν πρέπει να έχει 2+ χρόνια εγγύηση?

Διαφορετικά δεν πωλείται ! Αυτό ξέρω ! Κάνε μια ερώτηση πρώτα !

Και μια χαζή ερώτηση τώρα που κοιτάζω την m/b λέει ότι υποστηρίζει μέχρι 1866 οπότε πάει στράφι το 2133 της gskill ?

Οχι η native συχνότητα είναι 1866Mhz για τον IMC !

Και στην δικιά μου μητρική 1866 λέει αλλά έχει διαιρέτη για 2133Mhz , κοίταξε το cpu-z παραπάνω !

Οι g.skill θα σε βοηθήσουν και σε overclock μέσω B clock !

Οτιδήποτε κυκλοφορεί στην Ευρώπη δεν πρέπει να έχει 2+ χρόνια εγγύηση?

Διαφορετικά δεν πωλείται ! Αυτό ξέρω ! Κάνε μια ερώτηση πρώτα !

Και γω το έχω απορία αυτό.

Αλλά εμπεριστατωμένη απάντηση ακόμα δεν έχω βρει / λάβει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.