Jump to content

μνήμη sodimm ddr2 1066mhz?

diablo13

Recommended Posts

Πας εδώ, βάζεις το laptop σου και βλέπεις τις επιλογές σου.

Αγοράζοντας με αυτό τον τρόπο και ΟΧΙ πηγαίνοντας απλά να επιλέξεις ένα στικ μνήμης, η εταιρία σου εγγυάται ότι θα δουλέψει σωστά.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .

Όμως δεν κατάλαβα. ddr2 στα 1066μmhz για pc υπάρχει.

Όμως wizzard! όταν ψάχνω sodimm για laptop 1066mhz στη crucial δεν μου βγάζει καμία μνήμη. Αν κάποιος βρει στο internet και δεν θεωρείται διαφήμιση ας μου στείλει και σε π.μ.

Όμως wizzard! όταν ψάχνω sodimm για laptop 1066mhz στη crucial δεν μου βγάζει καμία μνήμη. Αν κάποιος βρει στο internet και δεν θεωρείται διαφήμιση ας μου στείλει και σε π.μ.

Αυτό ακριβώς σου είπα... Δε θα ψάξεις μνήμη. Στην αρχική σελίδα, σε κέντρο ακριβώς, εκεί που λέει "Select manufacturer" θα βάλεις το μοντέλο του laptop σου και θα σου πει τι ταιριάζει. Αν έχει φυσικά.

Edit: Γιατί ψάχνεις συγκεκριμένα 1066? Έχεις ήδη μία; Αν όχι και τη θέλεις για επιδόσεις, μόνο σε benchmarks θα δεις διαφορές μεταξύ 667-800-1066. Στην πράξη, πουθενά.

για επιδόσεις λέω να βάλω 1066mhz.

τώρα έχω μνήμη στα 800 mhz.

μου βγάζει μόνο 800 mhz μνήμες όταν βάζω το Laptop μου.

απλώς ρωτάω αν έχουν κυκλοφορήσει γενικά sodimm ddr2 στα 1066 mhz γιατί και σε άλλες μάρκες δεν βρίσκω τίποτα. ευχαριστώ και πάλι.

Δε γνωρίζω να σου πω 100%. Αλλά από επιδόσεις δε θα δείς ούτε 1% διαφορά, αυτό είναι σίγουρο. Δες εδώ. Στα benchmarks έχει μια διαφορά, αλλά στις εφαρμογές, ελάχιστη.

Τώρα είδα ότι ζητάς DDR2. Σε sodimm, δεν νομίζω να βρείς. Επίσης δεν νομίζω ότι θα δεις "ορατη" διαφορά αν βάλεις DDR2 800.

Συμβουλέψου το manual σχετικά με το τί μνήμες υποστηρίζονται και δές και τις λίστες συμβατότητας των εταιριών βάζοντας το μοντέλο του laptop σου, όπως είπε και ο Wizard.

Αντίστοιχα με την Crucial υπάρχουν και στην Corsair, Kingston και G.Skill εφαρμογές για να σου βγάλουν ποιες μνήμες είναι συμβατές. Κλίκαρε στα link που σου έδωσα για να δείς για την καθε μία.

Επίσης πιστεύω πως έχεις μπλέξει το FSB με τη RAM, καθώς CPU FSB στα 1066ΜΗz δεν σημαίνει απαραίτητα και 1066ΜΗz μνήμες.

Από όσο θυμάμαι από ένα Dell XPS1530 που είχε αντίστοιχο configuration, όλη η σειρά του έπαιρνε 667ΜΗz και 800ΜΗz Ram μόνο.

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τελικά θα μείνω με τις μνήμες στα 800 mhz ddr 2 γιατί δεν βρίσκω 1066 Mhz. Επίσης μάλλον οι διαφορές στην πράξη είναι μικρές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.