Jump to content

Καλή vfm mobo για am3±

artyom

Recommended Posts

Xμ με έβαλες σε σκέψεις πανάθεμα σε :-P

Μπαίνει η ψύκτρα αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο !

Οτι παίρνει το ΑΜ2/ΑΜ2+/ΑΜ3/FM1 παίρουν και τα AM3+ και FM2 ! sockets ! Καμιά διαφορά !

Δεν είναι ότι καλύτερο ή ψήκτρα ως ψυκτρα από μόνη της η επειδή δεν υποστηρίζει επίσημα αμ3+ σκετς? Πάντως για αρχική καλή δεν είναι?

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Και κάτι ακόμα από ραμ τι προτείνεις πχ αυτές www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22647&cat=4⊂=244&pmanuf=0&sort=3&step=undefined είναι όκ για αρχη τουλάχιστον? Η να παω στα 8 gb με 15€ παραπάνω? Επίσης αυτή που λινκαρα γίνεται oc στα 2133 πχ? Και από 7870 tahiti Le ποια υλοποίηση προτείνεις γιατί σκέφτομαι την vtx λόγω τιμής.

Ευχαριστώ

Γύρω στα 30 € να είναι η ραμ:-)

Καλή είναι η ψήκτρα για αρχή !

Μνήμες θα έβαζα 8GB (2X 4GB) DDR3 1866Mhz ή 2133Mhz !!

Οι φτηνότερες 1600άρες έχουν γύρω στα 45€ ! αλλά εγώ θα έπαιρνα τις παρακάτω με δωρεάν μεταφορικά !

PATRIOT Master Viper 3 Series 2 x 4 GΒ DDR3-2133 PC3-17000 CL11 (PVI38G213C1K) (49€) <--- Στην δεύτερη σελίδα

8GB DDR3, DDR3, Μνήμες RAM, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

Οι φτηνότερες 1600άρες έχουν γύρω στα 45€ ! αλλά εγώ θα έπαιρνα τις παρακάτω με δωρεάν μεταφορικά !

PATRIOT Master Viper 3 Series 2 x 4 GΒ DDR3-2133 PC3-17000 CL11 (PVI38G213C1K) (49€) <--- Στην δεύτερη σελίδα

8GB DDR3, DDR3, Μνήμες RAM, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

+1 για τις μνημες....... τουφεκια !!

100_3200_zpsc72ff28f.jpg

και ενα validation με τις μνημες στα 2528 !!

hgfchgcdhgcffhjgfjg.jpg

Ναστε καλά παίδες Χίλια ευχαριστώ. Αν μπορέσω να πουλήσω το υπάρχον σύστημα μου σε ικανοποιητικη τιμή θα φύγω για αγορά

Ram cpu & mobo θέλω να πιστεύω λίγο πάνω απ τα 100 χωρίς ψύκτρα και άλλα 100 περίπου η καρτα. Ελπίζω τόσο Δλδ γτ λιγότερα τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα :-(

ωραιες μνημες , και super τιμη

Δεν εχει φπα το εν λογο καταστημα!!!!!!!.....Αρα υπολογιζε +23%= 60,27!!! Οσο για τα μεταφορικα ΜΕ ΠΟΛΥ μεγαλη επιφιλαξη ειναι εντος Κρητης, για παραεξω παιζει πληρωμη!!!

Δεν ειναι δυνατον στα αλλα μαγαζια να παιζουν πανω απο 60 γιουρια π.χ. Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager!!!

Αυριο θα παρω τηλ για εξακριβωση ξανα!

Μπορουν να μπουν σε συστημα 8320????? Επειδη βλεπω το λογοτυπο της ιντελας απανω, αν μπενουν απο βδομαδα τις περνω!!!!!!:big_boss::big_boss:

Μπορουν να μπουν σε συστημα 8320????? Επειδη βλεπω το λογοτυπο της ιντελας απανω, αν μπενουν απο βδομαδα τις περνω!!!!!!:big_boss::big_boss:

ολες μπαινουν φιλε μου οπως σου ειπε και ο adpanos.

μονο μερικες μητρικες στους κοντρολλερς των μνημων κατα καιρους εχει παρατηρηθει οτι modules των 8 gb εκαστο να μην αναγνωριζονται η να τους πιανει λοξιγγας. :) αυτες ομως θα παιξουν σιγουρα.

ετυχε να βρω δυο γερμανικα μαγαζια mindfactory & hardwareversand και επειδη βλεπω πως το 2ο ειναι πιο φθηνο.Εχω μια απορια ουτε μια 7870 tahiti δεν εχουν ή εχω δεν τις βρίσκω?

btw εχουν μεταφορικα?

γτ πχ τον 8320 τον βρήκα στα 150€ και με βαζει σε πειρασμους.

20 ευρω μεταφορικά οτι και να παρεις..

Εχουνε tahiti αλλα δεν γράφουν ετσι πουθενα..

Ειναι συγκεκριμένες υλοποίησεις.

Κανε μια αναζήτηση στο φορουμ καπου υπάρχουν

*S2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.