fab Φεβρουάριος 2, 2013 Author #21 Φεβρουάριος 2, 2013 [MENTION=3208]zomg[/MENTION] σε ευχαριστω για την απάντηση!!Θα δω τι ξαναβγεί διότι ειναι ο μοναδικός δίσκος αυτή την στιγμή που έχω κ δεν γίνεται να μείνω χωρίς υπολογιστή!!Μια ερώτηση,αυτοί που κάνουν θόρυβο σου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα??Σίγουρα οι θερμοκρασίες ειναι οκ??
zomg Φεβρουάριος 2, 2013 #22 Φεβρουάριος 2, 2013 [MENTION=3208]zomg[/MENTION] σε ευχαριστω για την απάντηση!!Θα δω τι ξαναβγεί διότι ειναι ο μοναδικός δίσκος αυτή την στιγμή που έχω κ δεν γίνεται να μείνω χωρίς υπολογιστή!!Μια ερώτηση,αυτοί που κάνουν θόρυβο σου έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα??Σίγουρα οι θερμοκρασίες ειναι οκ??Περί θερμοκρασίες, αυτή τη στιγμή στο PC μου πουέχει να κλείσει μέρες άλλοι σκληροί έχουν 34, άλλοι36 και οι 2 WD 40. (ο 3ος που κάνει σσσσσσ είναι σεάλλο PC δεν τον αντέχω) Τους σκληρούς τους φυσάν2 χαμηλόστροφοι Enermax, ίσα ίσα για να μην πιάνουνπάνω από 42. Τους WD τους έχω χρόνια, ακόμη ναχαλάσουν. Όσο για τον αν σκληρός με θόρυβο με έχει δημιουργήσειπρόβλημα, (πέρα από το να μου δαιμονίζει τον εγκεφαλο)έχει συμβεί και αυτό. Πχ ένας έκανε σαν να διάβαζε γκρουγκρου, σταματούσε και μετά από λίγο το ξανάκανε. Αυτόςείχε πρόβλημα. Ένας άλλος πάλι ρευόταν και ακουγότανσπαστικά και η βελόνα. Αυτός ψόφισε μετά από λίγο καιρό.
fab Φεβρουάριος 2, 2013 Author #23 Φεβρουάριος 2, 2013 [MENTION=3208]zomg[/MENTION] Λοιπόν ο δίσκος θα πάει και σε άλλο pc (στον φίλο που έδωσα τον 500αρη μου) και θα πάρει τον 1tb!! Το pc δεν θα το χει τόσο κοντά όσο εγώ οπότε μου είπε δεν τον ενοχλεί ο θόρυβος!!Θα τον αφήσω και εάν παρουσιάσει πρόβλημα!!!Θα σταλεί πίσω!!ή να το στείλω τώρα?? :/
zomg Φεβρουάριος 3, 2013 #24 Φεβρουάριος 3, 2013 [MENTION=3208]zomg[/MENTION] Λοιπόν ο δίσκος θα πάει και σε άλλο pc (στον φίλο που έδωσα τον 500αρη μου) και θα πάρει τον 1tb!! Το pc δεν θα το χει τόσο κοντά όσο εγώ οπότε μου είπε δεν τον ενοχλεί ο θόρυβος!!Θα τον αφήσω και εάν παρουσιάσει πρόβλημα!!!Θα σταλεί πίσω!!ή να το στείλω τώρα?? :/Θα συνιστούσα να κάνεις μια προσπάθειαγια RMA και αν τον δεχτούν χωρίς πολλάμα-μου, άλλαξέ τον. Αν τώρα αρχίσουντα περίεργα, απόφαση σου αν ψήνεσαινα το κυνηγήσεις. :X:
fab Φεβρουάριος 3, 2013 Author #25 Φεβρουάριος 3, 2013 Θα συνιστούσα να κάνεις μια προσπάθειαγια RMA και αν τον δεχτούν χωρίς πολλάμα-μου, άλλαξέ τον. Αν τώρα αρχίσουντα περίεργα, απόφαση σου αν ψήνεσαινα το κυνηγήσεις. :X:Ωραία!! Να ρωτήσω και κάτι αλλο!!Δεν έχουν περάσει 7 μέρες θα πληρώσω μεταφορικΑ γιΑ να το στείλω Αθήνα..?
clarck Φεβρουάριος 3, 2013 #26 Φεβρουάριος 3, 2013 Εγω παντως πιστευω οτι οι περισσοτεροι Black κανουν θορυβο. Ισως μερικοι να ειναι ποιο αθυρυβοι. Αν κανει RMA, στειλει με δικα του εξοδα και παρει πισω εναν που παλι κανει θορυβο τι κανει?
fab Φεβρουάριος 3, 2013 Author #27 Φεβρουάριος 3, 2013 Όταν λέτε για RMA εννοείται να το στείλω στην WD???Εγώ έλεγα για το You.gr να το στειλω!!
clarck Φεβρουάριος 3, 2013 #28 Φεβρουάριος 3, 2013 Δεν εχω ψωνησει απο U ποτε και δεν ξερω την πολιτικη τους, αλλα, για το θεμα του θορυβου και μονο δεν θα τον εστελνα. Εμενα 1.5 χρονο δεν εχει το παραμικρο θεμα αν και απο το καλοκαιρι εβαλα εναν Vertex 4 για C: και κρατησα τον Black ως backup.
vagsk Φεβρουάριος 3, 2013 #29 Φεβρουάριος 3, 2013 Γενικά οι BLACK και οι enterprise που έχουν καλύτερες επιδόσεις και περισσότερα ηλεκτρονικά είναι πιο θορυβώδεις σε σχέση με green/red και κάποιους blue.Βέβαια έχω πετύχει και παρτίδες στους ίδιους δίσκους που το μοτέρ έκανε ένα υψίσυχνο θόρυβο το μοτέρ ανά 2-3sec. Δυστυχώς είναι δύσκολα τα πράγματα. Στην δική μου περίπτωση τον ζόρισα αρκετά και μετά από μήνες συνεχούς και βασανιστικής χρήσης παρέδωσε πνεύμα το ηλεκτρονικό τμήμα του δίσκου. Εστάλη rma και γύρισε αθόρυβο.Υ.Γ. Πάντως ένας WD 1TB Black SATA3 που είναι εδώ στο χώρο σχετικά ήσυχος είναι σε σύγκριση με WD 2TB green που επίσης είναι σε διπλανό pc.
fab Φεβρουάριος 3, 2013 Author #30 Φεβρουάριος 3, 2013 Γενικά οι BLACK και οι enterprise που έχουν καλύτερες επιδόσεις και περισσότερα ηλεκτρονικά είναι πιο θορυβώδεις σε σχέση με green/red και κάποιους blue.Βέβαια έχω πετύχει και παρτίδες στους ίδιους δίσκους που το μοτέρ έκανε ένα υψίσυχνο θόρυβο το μοτέρ ανά 2-3sec. Δυστυχώς είναι δύσκολα τα πράγματα. Στην δική μου περίπτωση τον ζόρισα αρκετά και μετά από μήνες συνεχούς και βασανιστικής χρήσης παρέδωσε πνεύμα το ηλεκτρονικό τμήμα του δίσκου. Εστάλη rma και γύρισε αθόρυβο.Υ.Γ. Πάντως ένας WD 1TB Black SATA3 που είναι εδώ στο χώρο σχετικά ήσυχος είναι σε σύγκριση με WD 2TB green που επίσης είναι σε διπλανό pc.Μάλιστα!!!Θα δω τι θα κάνω!!Θα τους πάρω σίγουρα τηλεφωνο αυριο να δω τι θα μου πουν και θα πραξω αναλογα!
clarck Φεβρουάριος 3, 2013 #31 Φεβρουάριος 3, 2013 Ναι αυτό είναι το καλύτερο. Απλά κοίτα να ζητήσεις αυτό που θες και να μην περιμένεις να στο προτείνουν αυτοί...
Alexgk Φεβρουάριος 4, 2013 #33 Φεβρουάριος 4, 2013 Test τον έκανες το δίσκο με το διαγνωστικό εργαλείο της εταιρίας;
fab Φεβρουάριος 4, 2013 Author #34 Φεβρουάριος 4, 2013 Test τον έκανες το δίσκο με το διαγνωστικό εργαλείο της εταιρίας;Όχι γιατί να το τρέξω???Με hd sentinel όλα ήταν στο 100% !!
fab Φεβρουάριος 4, 2013 Author #35 Φεβρουάριος 4, 2013 Λοιπόν μίλησα με το You μου είπαν να τον στείλω με δικά τους μεταφορικά στα κεντρικά τους για ελεγχω και θα με ενημερώσουν αυτοί!!! Οπότε περιμένουμε!! (έστειλα και επί της ευκαιρίας ένα usb stick που κλάταρε )
fab Φεβρουάριος 8, 2013 Author #36 Φεβρουάριος 8, 2013 Σήμερα ενημερώθηκα πως θα γίνει πίστωση και του σκληρού και του usb stick !! :D
fab Φεβρουάριος 8, 2013 Author #38 Φεβρουάριος 8, 2013 Μια χαρά. Ωραίοι και γρήγοροι, λοιπόν.Ναι μου είπαν απο Τρίτη να καλέσω στο τμήμα πωλήσεων για να έχει περαστεί η καρτέλα μου!!Λέω να πάρω τον Green 1tb αυτήν την φορά!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.