fab Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2013 Καλησπέρα σημερα παρέλαβα κάποια πράματα για τον υπολογιστή!! Είχα εναν 500αρη Seagate τον οποίο έδωσα σε φίλο και πήρα αυτόν εδώ!! http://www.you.gr/b2...069EAD5F8697724 Το θέμα είναι ότι κάνει κάτι περίεργους θορύβους!! Ο προηγούμενος δεν ακουγόταν καθόλου! Αυτός εδώ κάνει ένα περίεργο θόρυβο! Σαν να χτυπάει συνεχώς και ακούγιεται αρκετά! Ειναι φυσιολογικό αυτό?NEW WD Caviar Black 1TB sounds something wrong - YouTube
fab Φεβρουάριος 2, 2013 Author #3 Φεβρουάριος 2, 2013 Θα είναι ανοιχτά σήμερα!! (δευτέρα-Παρασκευη νομιζω λεει)Τους έστειλα μήνυμα στο fb και λέω να τους πάρω Δευτέρα!!!
AIRETIKOS Φεβρουάριος 2, 2013 #4 Φεβρουάριος 2, 2013 Και μένα έτσι κάνει,λίγο που το έψαξα είδα ότι πολλοίακούγονται έτσι...
fab Φεβρουάριος 2, 2013 Author #5 Φεβρουάριος 2, 2013 [MENTION=19379]AIRETIKOS[/MENTION]Το θεμα είναι πως είναι ενοχλητικό!Δηλαδή δεν ακούγιεται το στοκ κουλερ και ακούγιεται ο δίσκος!Δηλαδή εντάξει 2013 έχουμε!!!:hang2::hang2:
riben1 Φεβρουάριος 2, 2013 #6 Φεβρουάριος 2, 2013 @fab έχω 2 caviar black και κανένας δεν κάνει τον παραμικρό θόρυβο...@AIRETIKOS δεν ξέρω αν αρκετοί ακούγονται έτσι, αλλά σύμφωνα με την δική μου εμπειρία δεν είναι φυσιολογικό.Στην θέση σας, θα τους άλλαζα αμέσως (με ίδιους εννοείται).
fab Φεβρουάριος 2, 2013 Author #7 Φεβρουάριος 2, 2013 [MENTION=13963]riben1[/MENTION] δεν ακούς τπτ??? Με πλήρη ησυχία έτσι??Ο λογοςπου τον πήρα ήταν τα 5 χρόνια εγγύηση!!
AIRETIKOS Φεβρουάριος 2, 2013 #8 Φεβρουάριος 2, 2013 Και εγώ σκεφτόμουνα να τον πάω πίσω αλλά δεν νομίζω νατον αλλάξουνε επειδή ακούγετε
riben1 Φεβρουάριος 2, 2013 #9 Φεβρουάριος 2, 2013 @fab Τίποτα εντελώς, να φανταστείς ακούω μόνο τους noiseblocker που θεωρούνται και αθόρυβοι (έχω 4 τέτοιους στο pc)...@AIRETIKOS για αυτό που γράφεις δεν μπορώ να σου απαντήσω, αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι αν ρωτήσεις.
fab Φεβρουάριος 2, 2013 Author #10 Φεβρουάριος 2, 2013 [MENTION=13963]riben1[/MENTION] εεε τότε κτ παίζει δεν γίνεται!!Θα τους πάρω από Δευτέρα σίγουρα
fab Φεβρουάριος 2, 2013 Author #13 Φεβρουάριος 2, 2013 Κανείς που να ενημερωσε το κατάστημα για το πρόβλημα και τΙ έγινε, υπάρχει??
Volrath Φεβρουάριος 2, 2013 #14 Φεβρουάριος 2, 2013 Έχω έναν wdblack 750ρη, και ο λόγος που άλλαξα σε ssd ήταν ο θόρυβος που έκανε. Σαν μαμημένο αλυσοπρίονο. Ο δίσκος δουλεύει μια χαρά εδώ και 1-2 χρόνια (τον έβαλα στο σύστημα του αδερφού μου ), κανένα λειτουργικό πρόβλημα, εκτός από το θόρυβο. Και είναι και σε πλαστικό tray οπότε δε παίζει να φταίει συντονισμός.
clarck Φεβρουάριος 2, 2013 #16 Φεβρουάριος 2, 2013 Και εγω εχω εναν Black 1TB ετσι κανει κατα τα αλλα κανενα προβλημα ομως.
fab Φεβρουάριος 2, 2013 Author #17 Φεβρουάριος 2, 2013 Το θέμα είναι ρε γαμωτο οτι ακούγιεται αρκετά έντονα μπορώ να πω!!Δεν είναι ότι στήνω αυτή δίπλα και το ακούω!!!
clarck Φεβρουάριος 2, 2013 #18 Φεβρουάριος 2, 2013 Ναι και μενα ετσι ειναι. Εχω αλλους 8 WD μεσα στο κουτι (Green & Red) και ολοι μαζι δεν ακουγονται οπως ο Black μονος του.... Ισως το οτι επιλεγεις αποδοση εχει τις επιπτωσεις του.Και εγω τον εχω αλλαξει με ενα Vertex 4 και ετσι ηρεμησαμε. Παντως δεν εχει βγαλει κατι. Δουλευει 100% οκ.
fab Φεβρουάριος 2, 2013 Author #19 Φεβρουάριος 2, 2013 Εντωμεταξυ οι θερμοκρασιες μου φαινονται υψηλες!!37 εχει τωρα που μιλαμε και max 40!! wtf!!!:fist::fist:
zomg Φεβρουάριος 2, 2013 #20 Φεβρουάριος 2, 2013 Καλά είναι η θερμοκρασία.Όσο για τον θόρυβο, έχω πολλούς σκληρούς, από διάφορες εταιρίεςκαι αρκετοί από αυτούς είναι το ίδιο μοντέλο δύο φορές. Εκεί πουέχω καταλήξει και ειδικά το τελευταίο καιρό μετά από πολλά τεστκαι δοκιμές είναι πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ. Το ότι ένας σκληρόςκάνει θόρυβο σε κάποιον δεν σημαίνει πως κάνουν όλοι της ίδιαςσειράς και το αντίστροφο. Περί black σειράς, έχω 3. Ο ένας κάνεικατί περίεργα σαν σσσσσσ, ο άλλος έχει ενα φυσηματάκι φφφφφκαι ο άλλος είναι comple. Πλέον, όταν παίρνω νέο σκληρό και κάνειενοχλητικό θόρυβο προσπαθώ όσο γίνεται για RMA και αυτό θα σεπρότεινα και σένα απλά να ξέρεις πως δεν είναι εύκολη υπόθεση ναδεχτούν RMA γι' αυτό το λόγο. Προσπάθησε το και καλή σου τύχη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.