Jump to content

Βοηθεια Sub D

dimitrismito

Recommended Posts

Καλημερα,χθες συνδεθηκα πρωτη φορα στο ιντερνετ με το νεο μου καμαρι!!

Κατεβαζω dota 2 την φορτωνω και ανα 2 λεπτα με πεταει στην επιφανεια εργασιας(χωρις να κλεισει το game) και μου γραφει Sub D..Πως το λυνουμε αυτο ?

Η οθονη ειναι αυτη MONITOR :: LG LCD LED 23'' IPS234V-BN Full HD Black - Visionstudio.gr

καποιο προγραμμα που δουλευει καθως παιζεις σε βγαζει επιφανεια εργασιας.

Το μηνυμα που λες δεν ειναι το προβλημα ειναι γιατι καθως βγαινεις απο το παιχνιδι μαλλον αλλαζει η αναλυση και αργει να παρει σημα παλι η οθονη.

δε βρηκες καποιο προγραμμα που μπορει να κανει καποια ειδοποιηση και να σε πεταει εξω?

Αλλαξε και drivers δε χανουμε τιποτα.

τσεκαρε και εδω μηπως ειναι προβλημα της εκδοσης του dota

DOTA 2 Crashing? Come Here Dota 2 Crash Fix and Fixes to Errors, Freezing, Lagging

Το προγραμματα που δουλευω τα χρησιμοποιω σε 3 Η/Υ και δεν εχουν παρουσιασει τιποτα..

Δεν βρηκα παρομοιο προβλημα το λινκ..Τι παιζει με συνδεσεις DVI και HDMI?

Αλλαξα drivers σε καρτα γραφικων,ξαναεκανα τα updates για directx11..

Αλλαξα καναδυο πραγματα στο .exe του game..

Αλλα και παλι δεν μπορω να παιζω με Fullscreen αλλα με μια αλλη επιλογη(την οποια δεν θυμαμαι,θα την κοιταξω και την αναφερω αν θελετε)..

Ουσιαστικα δεν μπορω να παιξω με ρυθμισεις που θελω αλλα την παλευω..

Εχει σταματησει να εμφανιζεται η ενδειξη sub d αλλα με πεταει στην επιφανεια εργασιας(αν επιλεξω το fullscreen)..

Μου περασε απο το μυαλο μπας και φταινε οι ρυθμισεις για τα χρωματα,αλλα δεν το χω πειραξει ακομη για να το επαληθευσω ή οχι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.