Jump to content

apple bumper madness...

___

Recommended Posts

καλησπέρα,

Σήμερα αποφάσισα να το αντικαταστήσω την θήκη που είχα στο iphone 4 με το original bumper που δίνει η apple..

Το παίρνω γυρνάω σπίτι και διαπιστώνω ότι το Lock button δεν δούλευε με το case της apple. Ήταν μονίμως πατημένο!!

Γυρνάω στο κατάστημα και διαπιστώνουν το πρόβλημα συμφωνόντας ότι είναι αστοχία υλικού στο case.

Μου λένε ΟΚ, μπορούμε να στο αλλάξουμε με άλλο.. Επιτόπου παίρνω το ίδιο bumber στο ίδιο χρώμα.

ΠΑΛΙ τα ίδια. Δεν δούλευει το lock button. OK μου λένε πάλι. Μπορείς να διαλέξεις ένα 3ο και αν δεν δουλεύει και αυτό σου δίνουμε τα λεφτά πίσω (29 ευρώ).

Παίρνω ένα σε άλλο χρώμα για το γαμώτο.. Μαντέψτε... Τα ίδια.. 3 bumper τους τα έβγαλα άχρηστα.

Μου δίνουν τα λεφτά πίσω, και πάω στο gravis (reseller apple products στη γερμανία).

Βρίσκω το ίδιο bumper το πληρώνω και λέω στον υπάλληλο αν μπορεί να το τοποθετήσει στο κινητό.

Πολυ ευχαρίστως.. ΔΕΝ πατιώταν ΠΑΛΙ :fist:

Δεν λέει κάτι και πάει και ανοιγέι 2ο bumper από μόνος του. ΟΥΤΕ αυτό. (5 bumper μέχρι τώρα άχρηστα).

-------

Έρχεται μια άλλη υπάλληλος που είχε iphone 4 S και δοκιμάζει τα ίδια bumper... Τα οποία ΔΟΥΛΕΥΑΝ (το lock button).

Βάζουμε iphone 4 και 4S δίπλα δίπλα και τι βλέπουμε.

Το Lock button στο δικό μου ήταν 1-2 χιλιοστά πιο έξω απο το δικό της.

Χωρίς να με ρωτήσουν τίποτα άλλο μου λένε αφου δεν δουλέυει με το δικό σου οπότε σου δίνουμε τα λεφτά πίσω.

-----

Αποτέλεσμα, χάλασα ένα 50άρικο σε 20 έυρα και κέρματα και 2 ώρες απο το Σαββατιάτικο πρωινό..

Σχολιάστε ελεύθερα.. :suicide2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.