Jump to content

Οverclock και FSB μνημης

strong

Recommended Posts

Η σειρά Value Ram συνδυάζει τις υψηλές αποδόσεις με λογικό κόστος και φυσικά διακρίνεται για την αξιοπιστία που διακρίνει όλες τις μνήμες της Kingston.

Μέγεθος: 256ΜΒ.

Τύπος Μνήμης: DDR SDRAM 184-PIN PC3200.

Ταχύτητα Διαύλου: 400MHz (Double Data Rate 2x200MHz).

CAS Latency: 3

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά: Timing 3-4-4. Standard 32M X 64 Non-ECC 400MHz 184-pin Unbuffered DIMM (SDRAM-DDR, 2.6V, CL3, 400mil, TSOP, Double-Sided, Gold).

Εγγύηση: Lifetime.

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

κοιτα...σε συγκριση με τις δικες μου ειναι αριστες μιας κι εγω δουλευω σε single channel... σε σχεση με αλλες δεν ξερω...ποτε δεν καθησα να παρατηρησω τα αποτελεσματα των τεστ...

μετα...οταν λεω burn in εννοω καψιμο μνημων...οχι να δωσεις παραπανω βολτ...σταδιακα θα βοηθησουν να ανεβει η συχνοτητα των μνημων...με ενα search στο φορουμ θα βρεις σιγουρα και αλλα αποτελεσματα απο sandra για να συγκρινεις,αλλα και οδηγους για καψιμο μνημων... χρησιμα πραγματα...ο dmylonas με καταλληλο burn in ειχε φτασει κατι ddr333 στα 245mhz αν θυμαμαι καλα...επισης υπαρχει ενας οδηγος του hipro5 τον οποιο τον ψαχνω και δεν μπορω να τον βρω...αν καποιος μπορει να ποσταρει που τον βρισκουμε θα βοηθουσε πολυ...

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 00:26]

κοιτα...σε συγκριση με τις δικες μου ειναι αριστες μιας κι εγω δουλευω σε single channel... σε σχεση με αλλες δεν ξερω...ποτε δεν καθησα να παρατηρησω τα αποτελεσματα των τεστ...

μετα...οταν λεω burn in εννοω καψιμο μνημων...οχι να δωσεις παραπανω βολτ...σταδιακα θα βοηθησουν να ανεβει η συχνοτητα των μνημων...με ενα search στο φορουμ θα βρεις σιγουρα και αλλα αποτελεσματα απο sandra για να συγκρινεις,αλλα και οδηγους για καψιμο μνημων... χρησιμα πραγματα...ο dmylonas με καταλληλο burn in ειχε φτασει κατι ddr333 στα 245mhz αν θυμαμαι καλα...επισης υπαρχει ενας οδηγος του hipro5 τον οποιο τον ψαχνω και δεν μπορω να τον βρω...αν καποιος μπορει να ποσταρει που τον βρισκουμε θα βοηθουσε πολυ...

Και πως γινεται το καψιμο ? πες μου λεπτομερειες !!!

Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 14:27]

Ελα τι εκανες τελικα?

Δυστηχως δεν ηρθε η ψυκτρα σημερα και δεν εκανα τιποτα

θα δουμε αυριο εαν βρω χρονο γιατι γυρισαν τα παιδια μου στο σπιτι και καταλαβαινεις τι θα γινεται !!!!!

Παντως ξεκινησα το ''καψιμο'' της μνημης με ενα αρχειο DVD 3.7 Giga ,

εδω θα ρωτουσα ποσες ωρες συμπιεση πρεπει να κανω με το winrar για

να ''καουν'' καλα οι μνημες ?

Αρχική απάντηση από jdrogas [Χθες, στις 23:56]

Δοκιμασε τωρα με 1/1 και 3-4-4-8 να δεις.

Το δοκιμασα αλλα παει εως 220 FSB παραπανω κολανε τα win στο 3 τεστ

του prime ,μαλον θελει πολυ burn in αλλα δεν βρηκα καποιον σχετικο οδηγο

να μου ανοιξει τα ματια

Το BΑΣΙΚΟ ειναι να δεις μεχρι που φτανει το cpu σου χωρις να το περιοριζουν οι μνημες...

Οποτε βαλε στις μνημες 3-4-4-8 και τον 3/2 διερετη (266 δηλαδη)..Πηγαινε 240 με 1,55 και βαλε 2πλο prime αν αντεξει βαλε 245...Αν δεν αντεξει βαλε ταση μεχρι και 1,65 και δες ποσο φτανει εκει με σταθερο 2plo prime95...

Oταν βρεις μεχρι που παει το cpu τοτε βαλε 1-1 τις μνημες και ανεβαζε το fsb na δεις που πανε και αυτες...Μετα κανε post να βοηθησουμε....

Αρχική απάντηση από krisiun82 [Σήμερα, στις 00:40]

Το BΑΣΙΚΟ ειναι να δεις μεχρι που φτανει το cpu σου χωρις να το περιοριζουν οι μνημες...

Οποτε βαλε στις μνημες 3-4-4-8 και τον 3/2 διερετη (266 δηλαδη)..Πηγαινε 240 με 1,55 και βαλε 2πλο prime αν αντεξει βαλε 245...Αν δεν αντεξει βαλε ταση μεχρι και 1,65 και δες ποσο φτανει εκει με σταθερο 2plo prime95...

Oταν βρεις μεχρι που παει το cpu τοτε βαλε 1-1 τις μνημες και ανεβαζε το fsb na δεις που πανε και αυτες...Μετα κανε post να βοηθησουμε....

Oταν λες 2πλο prime τι ενοεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.