Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

balboagr

Recommended Posts

Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας γι'αυτό εδώ.Αξίζει τα λεφτά του? ZTE Blade | Skroutz.gr Το κινητό δεν προορίζεται για εμένα, το budget που υπάρχει παίζει από 80-100 ευρώ. Προυπόθεση απαραίτητη το κινητό να είναι αφής,να έχει και να παίρνει μεγάλη μνήμη και να υπάρχει σε μάυρο χρώμα. Προτείνετε ότι θέλετε. Περιμένω κόσμο να δώσει πληροφορίες!!!!!!

Το blade που το ξέθαψες; :suicide2:

θα έλεγα να αγοράσεις το vodafone smart II.

Το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος : αυτονομία,καλή ταχύτητα,καλή τιμή(under 100e),πολύ αθνεκτικό σε πτώσεις.

Έπεσε στα 110 ευρώ; Τότε tipo χωρίς να κοιτάξεις τίποτα άλλο. Το έχει η κοπελιά μου και πραγματικά είναι πολύ καλό. 700mb για προγράμματα, 2GB εσωτερική SDcard (μέχρι 32GB εξωτερική) και 512mb RAM, τί άλλο να ζητήσει κανείς σε αυτά τα λεφτά; Φοράει και το Android 4.1 ενώ το ZTE και το Alcatel την 2.2 και 2.3.6 αντίστοιχα...

Βασικά το blade έχει μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη ανάλυση. Το xperia έχει 200MHz μεγαλύτερο επεξεργαστή και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Πιθανολογώ να έχει και καλύτερο build quality.

Αλλά η ανάλυση είναι η μέρα με την νύχτα τα 320 x 480 vs 480 x 800 του blade.

Δεν ήξερα ότι είχε πέσει τόσο πολυ η τιμή του...jesus 80€...λαυράκι...

Ναι, η ανάλυση είναι το μόνο μείον. Πίστεψέ με όμως όταν λέω ότι με τέτοια διαφορά ποιότητας η ανάλυση είναι το λιγότερο. Παράδειγμα: κλείδωμα GPS στο tipo 10 δευτερόλεπτα ενώ στο alcatel, που είναι και πιο φρέσκο από το ZTE, πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Επιπλέον είχα βρει και πολλά παράπονα για αστοχία υλικού (κάμερα) στο ZTE.

Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 918 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ναι, και γω γύρισα δύο κι'ολας. Το 3ο βγήκε καλό :p. Δε το συζητάμε από άποψη ποιότητας.

Αλλά, έχοντας συνηθήσει στη 800χ480 στα δικά μου, έπαιξα λίγο με ένα samsung της νύφης μου με 320χ480 και ήταν μαύρο χάλι...Βέβαια συνήθεια είναι αυτή...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.