balboagr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2013 Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας γι'αυτό εδώ.Αξίζει τα λεφτά του? ZTE Blade | Skroutz.gr Το κινητό δεν προορίζεται για εμένα, το budget που υπάρχει παίζει από 80-100 ευρώ. Προυπόθεση απαραίτητη το κινητό να είναι αφής,να έχει και να παίρνει μεγάλη μνήμη και να υπάρχει σε μάυρο χρώμα. Προτείνετε ότι θέλετε. Περιμένω κόσμο να δώσει πληροφορίες!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 για τα λεφτα του 80 ευρω μια χαρα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Ιανουάριος 31, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 οκ ευχαριστώ πολύ φίλος. Θα πάρω αύριο πρωί να δω αν το έχει το cosmodata εδώ στο περιστέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Φεβρουάριος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Το blade που το ξέθαψες; :suicide2:θα έλεγα να αγοράσεις το vodafone smart II.Το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος : αυτονομία,καλή ταχύτητα,καλή τιμή(under 100e),πολύ αθνεκτικό σε πτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 1, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Καλό επίσης είναι και το Alcatel onetouch 918 αλλά λόγω χαμηλής μνήμης για προγράμματα θέλει root+link2sd. Βέβαια στα 130 υπάρχει και το xperia tipo που φυσάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 1, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Xperia Tipo στα 110€ είτε Samsung Galaxy Mini 2 θα πρότεινα εγώ. Λίγο πιο ακριβά αλλά χαρακτηριστικά το tipo είναι ανώτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 1, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Έπεσε στα 110 ευρώ; Τότε tipo χωρίς να κοιτάξεις τίποτα άλλο. Το έχει η κοπελιά μου και πραγματικά είναι πολύ καλό. 700mb για προγράμματα, 2GB εσωτερική SDcard (μέχρι 32GB εξωτερική) και 512mb RAM, τί άλλο να ζητήσει κανείς σε αυτά τα λεφτά; Φοράει και το Android 4.1 ενώ το ZTE και το Alcatel την 2.2 και 2.3.6 αντίστοιχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 1, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Sony Xperia Tipo | Skroutz.gr112€ με 114€ παίζει.Και είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά αλλά θεωρώ και ποιοτικά απο το ZTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 1, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 το ΖΤΕ δεν ειναι πολυ παλιο; 3ετια τουλαχιστον.... παρε ΤΙΡΟ και απο μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 1, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Βασικά το blade έχει μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη ανάλυση. Το xperia έχει 200MHz μεγαλύτερο επεξεργαστή και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Πιθανολογώ να έχει και καλύτερο build quality.Αλλά η ανάλυση είναι η μέρα με την νύχτα τα 320 x 480 vs 480 x 800 του blade. Δεν ήξερα ότι είχε πέσει τόσο πολυ η τιμή του...jesus 80€...λαυράκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 1, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Ναι, η ανάλυση είναι το μόνο μείον. Πίστεψέ με όμως όταν λέω ότι με τέτοια διαφορά ποιότητας η ανάλυση είναι το λιγότερο. Παράδειγμα: κλείδωμα GPS στο tipo 10 δευτερόλεπτα ενώ στο alcatel, που είναι και πιο φρέσκο από το ZTE, πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Επιπλέον είχα βρει και πολλά παράπονα για αστοχία υλικού (κάμερα) στο ZTE.Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 918 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 1, 2013 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Ναι, και γω γύρισα δύο κι'ολας. Το 3ο βγήκε καλό . Δε το συζητάμε από άποψη ποιότητας. Αλλά, έχοντας συνηθήσει στη 800χ480 στα δικά μου, έπαιξα λίγο με ένα samsung της νύφης μου με 320χ480 και ήταν μαύρο χάλι...Βέβαια συνήθεια είναι αυτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.