digitaltiger Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2013 Λοιπόν,για κάποιο εντελώς περίεργο λογο τωρα τελευταία εχω πολυ υψηλά ping spikes που δεν μπορω να καταλάβω γιατι συμβαίνουν,δηλαδή εκει που ειναι νορμάλ στα 70-80 παει απευθειας 500-600 με αποτελεσμα οταν ειμαι σε παιχνίδι στο League of legends διαρκεί λιγο βέβαια αλλα συμβααινει παντα της πιο σημαντικες στιγμες με αποτελεσμα να ψοφάω συνεχεία και να τρώω και reports χωρίς λόγο,το παρακολούθησα και εκτος παιχνιδιού και κάνει ακριβώς το ίδιο άρα δεν εχει να κάνει με το παιχνίδι,τι ακριβώς φτεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Ιανουάριος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 1ον Δοκίμασε restart το ρουτερ απο το interface.2ον Δοκίμασε restart το ρουτερ απο το κουμπάκι του...3ον Σου παραθέτω αυτό το λίνκ https://support.leagueoflegends.com/entries/20133372-port-forwarding Εάν σου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:You do not have access to this topic it may have been deleted.Επέλεξε πάνω δεξιά γλώσσα αγγλικά και θα στο εμφανίσει κανονικά.4ον Εφόσον σετάρεις και ανοίξεις τις θύρες, κάνεις επανεκίννηση το pc. 5ον Κάνεις test να δεις εάν ανοίχτηκαν κανονικά. 6ον Η συνδεσμολογία του ρούτερ με το pc σου πώς είναι???7ον Κι εγώ αντιμετώπιζα (όπως πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη) το ίδιο πρόβλημα.8ον Υπομονή και θα βρούμε παρέα την λύση.9ον Βάζω αριθμημένα τα βήματα για να γίνουν όλα σωστά!10ον Περιμένω νέα σου να μου πεις τι και πως (Απενεργοποίησε τον ήχο και τα shadows καθώς σου τρώνε cpu+gpu για χαβαλέ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιανουάριος 31, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Μακακιες τελικα εφταιγε το ρουτερ,δοκιμασα με ενα αλλο και ολα οκ τωρα καρφομενο στο 69 το ping,εχω δοκιμασει ολα αυτα βεβαια εχω κανει και port forward,τωρα αυτο το τελευταιο που λες ισχυει? ειδικα ο ηχος,να τον κλείσω τελειως?Το ειδα και εγω στα φόρουμ οτι ειχαν και αλλοι πολλοί το πρόβλημα και πολλοί έλεγαν οτι εμφανίστηκε στο patch που εγινε με την elise και απο εκει ψάρωσα και το εψαξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Ιανουάριος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 εκτός αυτών που αναφέρω όταν τρέξεις και έχεις περάσει το loading screen κάνε alt+tab πήγαινε διαχείριση εργασιών και βάλε ( to lol.client.exe με δεξί κλίκ σε χαμηλή προταιρεότητα) και το (lol.launcer.exe η κάπως έτσι ) είναι αυτό που σου <τρώει> περισσότερη ram και βάλτο σε υψηλή προταιρεότητα. Θα δείς μια μικρή εώς και μεγάλη διαφορά αναλόγως... Αυτά απο εμένα. Ότι χρειαστείς μην διστάσεις. End of story :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.