Jump to content

Πιθανή αλλαγή Η50 με TS120 ή Mugen III

stm00192

Recommended Posts

Παιδες , θέλω να αλλάξω στο pc 1 την Η50 που δεν την παλεύει με το 1366 με καποια αεροψυκτρα εως 40Ε που να αποδιδει ομως καλύτερα!!

Οι TS120 και Mugen III τι λένε εναντι μιας Η50 σε push and pull διαταξη?

Το προβλημα με το side fan οχι δεν λύθηκε... αλλα πολυ απλα αν χρειαστεί θα αφαιρεθεί....

Το θεμα με την Η50 είναι ότι σε πληρη φορτο με 1.25 ρευμα μετα απο κανενα μισάωρο χτυπαει 84 - 85 βαθμους (φαντάζομαι λογο του ότι δεν προλαβαίνει να ψυχθεί καλα το υγρο και πολυ πιθανον μετα απο τοσα χρονια να έχει μειωθει και η αποδοση της αντλιας!)... αν οι παραπανω ψυκτρες με αυτο το ρευμα εχουν την δυνατοτητα να τον κρατησουν κατω απο τους 80 τοτε θα είμαι οκ!

Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο καθώς οι 5+ βαθμοί είναι μεγάλη διαφορά.

Σε κάθε περίπτωση είμαι εντελώς άπειρος με το αντικείμενο οπότε μη με παίρνεις και

σοβαρά :)

Προσωπικά θα έψαχνα για κάποιον κουτόφραγκο εκεί πάνω να σμπρώξω την h50

και θα πήγαινα σε h100i ώστε να μου μείνει και το side fan. Δεν ξέρω όμως πόσο εύκολα

πουλάς εκεί και σε τι τιμές.

Απ ότι έχω καταλάβει ο θόρυβος δεν σε πολυενδιαφέρει οπότε σίγουρα θα έχεις κι άλλες

επιλογές από τις δύο ψύκτρες που λες.

Να φυγει η Η50 εδω λιγο δύσκολο...

Το cosmos και μια οθόνη που προσπαθησα να διώξω μου τα ζητουσαν σε κατι τιμες εξωφρενικές. Σε φαση που θα ήταν καλύτερα να τα αφήσω να σαπισουν στην αποθήκη.

Απο εκει και περα 100+ Ε για Η100i απλα δεν παιζουν.... οποτε αν οι παραπανω ψήκτρες δνε μπορουν να κανουν την διαφορα τοτε μενω ως εχει και περιμενω μεχρι να βρω καμια σοβαρη δουλεια!! :p

Ξέρω γω ρε συ? Εντάξει κακή η h50 αλλά δεν παύει να είναι αξιοπρεπής. Οι 5+

βαθμοί που ζητάς δεν είναι λίγοι. Αν έκαναν τέτοια διαφορά αερόψυκτρες του 30αρικου

δεν θα είχε νόημα όχι μόνο η h50 αλλά και η h100.

Απλα βλεπω αρκετα reviews με ψύκτρες αυτής της κλάσης, πχ με Mugen III + 920 + 1,35V + 21 ambient, να δίνουν γυρω στους 68 - 75 σε πλήρη φόρτο και δεν μου βγαίνει με τπτ απο το μυαλο οτι κατι δεν παει καθολου καλα με την Η50!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.