tsihlini Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2004 Πριν απο λιγο καιρο εστησα το νερακι και ειπα να πεξω λιγο με τον atlona μου!! το συστημα αποτελειτε απο τα εξεις=athlon xp 2000+, nf7-s,tagan 480, 2 hyper x 256 στα 333 και μια fx 5200:tomato: . η υδροψηξη αποτελειτε απο= block απο eleven , pump L30, ψηγειο ενα απλο χωρις ανεμιστηρες!! Μετα απο πολυ ρευματακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Σεπτέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Τόσο πολύ ρεύμα για 2ghz; Η θερμοκρασία πολύ καλή για 2 ν Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 ο Αρχική απάντηση από georgesod Τόσο πολύ ρεύμα για 2ghz; Η θερμοκρασία πολύ καλή για 2 ν ο επεξεργαστης δεν ειναι και τοσο αστερι!!! ε στις αρχες ειμαι ακομα που θα παει θα μαθω!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Σεπτέμβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Οπως και οι μνημες ειναι χαμηλα για 3 βολτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Ποιό πρόγραμμα είναι αυτό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες σου? Με τα μεγάλα ψηφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Το utility της Abit είναι. Πάντως η CPU είναι ότι πρέπει για πειράματα. Μου θυμίζει εποχές Palomino που ήθελαν 2+ν για να δούνε 2Ghz! Κάψτον μπας και δεις άσπρη μέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Tbred A πρεπει να ειναι αυτο, δεν ειναι και τοσο ασχημα τοτε, απλα μετριο κομματι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Tbred A πρεπει να ειναι αυτο, δεν ειναι και τοσο ασχημα τοτε, απλα μετριο κομματι. αυτο ακριβος!! Αρχική απάντηση από tristeno Το utility της Abit είναι. Πάντως η CPU είναι ότι πρέπει για πειράματα. Μου θυμίζει εποχές Palomino που ήθελαν 2+ν για να δούνε 2Ghz! Κάψτον μπας και δεις άσπρη μέρα! αυτο θα κανω να τελειονουμε!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 8, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από tristeno Το utility της Abit είναι. Πάντως η CPU είναι ότι πρέπει για πειράματα. Μου θυμίζει εποχές Palomino που ήθελαν 2+ν για να δούνε 2Ghz! Κάψτον μπας και δεις άσπρη μέρα! για σου ρε νικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.