ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2013 Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition Έχει βγει και δεν βλέπω κανέναν να πετάει κανένα αεροπλανάκι trailer [ame=http://www.youtube.com/watch?v=F8wdWdJtO7I]Ace Combat: Assault Horizon PC Trailer 1080p [HD] - YouTube[/ame] και λίγο gameplay [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WB3W8syWXYg]Ace Combat: Assault Horizon Enhanced Edition Gameplay (PC HD) - YouTube[/ame] have fun ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιανουάριος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Εχει μπει σε wishlist εδω και μια βδομαδα...Λογικα απο καλοκαιρι που θα παιξει σε καμια προσφορα θα το τιμησω..Παντως φτυστο το hawx ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 31, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Επαιξα λιγο χθες προχθες.οντως φτυστο το hawx αλλα ετσι και αλλιως το hawx το ace combat αντεγραψε απο το ps.εχει καποια ωραια χαρακτηριστικα αλλα ελεος,τους ελιτ δεν τους πετυχαινεις αν δεν μπεις σε dfm ουτε με 50 πυραυλους και αυτο το dfm ειναι βλακεια.ασε η βλακεια με τη κωλοτουμπα.ενταξει ειπαμε να το κανουμε arcade κτλ αλλα οχι και ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 31, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Επαιξα λιγο χθες προχθες.οντως φτυστο το hawx αλλα ετσι και αλλιως το hawx το ace combat αντεγραψε απο το ps.εχει καποια ωραια χαρακτηριστικα αλλα ελεος,τους ελιτ δεν τους πετυχαινεις αν δεν μπεις σε dfm ουτε με 50 πυραυλους και αυτο το dfm ειναι βλακεια.ασε η βλακεια με τη κωλοτουμπα.ενταξει ειπαμε να το κανουμε arcade κτλ αλλα οχι και ετσι...πηγαινε στα settings controls κάτι παίζει εκεί !και εμενα μου την είχε δώσει βρε αδερφέ εγώ θέλω να περιστρέφομαι γύρω από μένα τι πρόβλημα έχεις εσύ !!τελικά το βρήκα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 31, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 δε λεω για το χειρισμο το αλλαξα αυτο κατευθειαν.για αυτο που κανεις και καλα για να βγεις πισω απο αυτον που σε κυνηγαει.που το κανει και με το ελικοπτερο για να αποφυγει πυραυλο.σα να παιζεις ενα πραμα οδηγηση με αυτοκινητο και να κανεις J turn ετσι για τη πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Tα σπαει! Εγω ειδικα που ειμαι και φαν ολης της σειρας στο PS. Buy Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition CD KEY Compare Prices Αψογo surround απο το κονσολοπαιχνιδο. Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Φεβρουάριος 6, 2013 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 [MENTION=10015]csaris[/MENTION] δωσε κανα screenshot απο surround στο λαο!!!Edit. Ακυρο μολις το δα...Ας σβησει καποιος μοντ το ποστ..Sent from my Optimus L5 using Tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Φεβρουάριος 20, 2013 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2013 Έχουμε κανα screen μέσα απο cockpit; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Φεβρουάριος 21, 2013 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Το παιχνίδι είναι arcade του κερατά και δε νομίζω να ικανοποιήσει κάποιον που έρχεται από το χώρο των flight sim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 22, 2013 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Το παιχνίδι είναι arcade του κερατά και δε νομίζω να ικανοποιήσει κάποιον που έρχεται από το χώρο των flight sim...Μα ανεκαθεν ηταν arcade του κερατα τα ace combat.και αυτο περιμενεις απο το παιχνιδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 22, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 φτιάξτε τα controls για να σας υπακούει το αεροπλάνο και έρχονται τα copkit se 20 λεπτάκια ! επίσης κανένα μαχητικό προτίμηση ? my litle baby PAK-FA to cpkit tou raptor [ATTACH]54882[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 22, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 i fail ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 15, 2013 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2013 Το ξαναπιασα γιατι το ειχα αφησει στη μεση για να το τερματισω.επιεικως χαλια.με το ζορι να σε βαλει να κανεις αυτο που θελει αυτο.εαν μπεις σε dfm mode παει και μονο του.οταν δε, θελουν να γινει κατι συγκεκριμενο δε πα να τον εχεις γεμισει πυραυλους και σφαιρες τον αλλο,θα πεσει οταν θελει!στη τελευταια πιστα δε,αυτος δε πεταει αεροπλανο αλλα ufo με τους ελιγμους που κανει.επισης καταφερνει και σου ριχνει πυραυλους ενω εισαι εσυ απο πισω του.ενταξει ειπαμε arcade αλλα οχι και ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.