Jump to content

Πληροφορίες για CPU Overclocking (P4-1.6GHz)

astral_cyborg

Recommended Posts

Καλησπέρα. Έχω έναν υπολογιστή με μητρική ASUS P4S333, επεξεργαστή P4 στα 1.6GHz kαι με 2 μνήμες DDR sta 256ΜΒ-266Ηz η κάθε μια. Η μητρική απ'όσο είδα, υποστηρίζει επεξεργαστές μέχρι τα 2.4GHz.

Επειδή δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στο overclocking, θα ήθελα να μου προτείνει όποιος γνωρίζει γι'αυτό, αν αξίζει να πάρω έναν καινούριο επεξεργαστή στα 2.4 ή να κάνω τον ήδη υπάρχων σε αυτή τη ταχύτητα. Έχω ακούσει ότι οι 1.6 έχουν πολλές δυνατότητες για overclocking και ήδη δοκίμασα να τον κάνω στα 1.7 και 1.8 (απλά δοκιμαστικά) και μέχρι στιγμής χωρίς πρόβλημα. Εάν είναι για overclocking η πιο συμφέρουσα λύση, ας μου δωθούν κάποια βήματα (ή links σε ιστοσελίδες) και επίσης αν θα χρειαστούν τίποτα extra αγορές, όπως καλύτερες ψύχτρες ή δεν έχει πρόβλημα;

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση.

Φιλε εγω εχω εναν 1,6Α στο δευτερο μηχανημα και τον εχω και δουλευει κανα χρονο τωρα σταθερα στα 2,4 Ανοιγει και στα 2,5 αλλα δεν ειναι σταθερος...

Μιλαμε για επεξεργαστη αστερι,,,

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.