kots Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2013 καλησπέρα. θέλω ένα πρόγραμμα, να εγκαταστήσω στον δικό μου υπολογιστή, το οποίο όσο θα τρέχει να μου καταγράφει σε ένα αρχείο ποια πλήκτρα του πληκτρολογίου πατιούνται.μην βιάζεστε δεν το θέλω για να βλάψω κάποιον. το θέλω για το δικό μου το pc και να αποθηκεύει στο δικό μου το pc το τι πληκτρολογώ. μπορείτε να με βοηθήσετε;ΥΓ. το θέλω για να καταγράψω το τι λέω σε μια συνομιλία chat σε online meeting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Νομικα δεν καλύπτει ΤΙΠΟΤΑ, αν δεν ενημερώσεις με οποιον/οποιους συνομιλεις οτι τουσ καταγράφεις. Απο software ψαξε για key loggersSent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 30, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 μαλλον κατι σαν αυτο ψαχνεις σε hardware. Για software δεν ξερω[ame=http://www.amazon.co.uk/Activity-Monitor-Hardware-Keylogger-Logger/dp/B002LJPHB0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359583094&sr=8-1]Activity Monitor Spy Hardware Keylogger USB Key Logger: Amazon.co.uk: Electronics[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 30, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Το Neptune κάνει για αυτό που χρειάζεσαι.Έχει την δυνατότητα μέχρι και ss να κρατάει.Τα υπόλοιπα όπως τα είπε ο YDinopoulos,νομικά δεν καλύπτεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 30, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Μήπως θα μπορούσες απλά να πάρεις τα logs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 30, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 ΥΓ. το θέλω για να καταγράψω το τι λέω σε μια συνομιλία chat σε online meeting.Και γιατί δεν κάνεις απλά copy/paste το κείμενο της συνομιλίας; Απ' όσο γνωρίσω είναι απόλυτα εφικτό...Νομικα δεν καλύπτει ΤΙΠΟΤΑ, αν δεν ενημερώσεις με οποιον/οποιους συνομιλεις οτι τουσ καταγράφεις.ε;;;;; Αυτός με τον οποίο συνομιλείς (π.χ. facebook chat, msn, icq κτλ) τυφλός είναι; Δε βλέπει πως όλη η συνομιλία βρίσκεται στην οθόνη του υπολογιστή του, σε μορφή κειμένου και πως μπορεί κάποιος είτε με copy/paste είτε με screenshot να την αρχειοθετήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 30, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Μπορεί να την αρχειοθετήσει όπως μπορεί και ο έτερος συνομιλητής να τον μηνύσει για παραβίαση προσωπικών δεδομένων εάν και εφόσον το πάρει χαμπάρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 31, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Δηλαδή αν στείλεις ένα γράμμα σε κάποιον και αυτός δεν το πετάξει αλλά το κρατήσει στο αρχείο του, μπορείς να τον μηνύσεις; Διότι ακριβώς τέτοια περίπτωση μου φαίνεται π.χ. ένα facebook chat, απλά είναι πιο άμεσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 31, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Νομικα δεν καλύπτει ΤΙΠΟΤΑ, αν δεν ενημερώσεις με οποιον/οποιους συνομιλεις οτι τουσ καταγράφεις. Απο software ψαξε για key loggersSent from my Samsung S3, using Tapatalk 2ο ανθρωπας ζητα κηλογκερ για να καταγραφει τι λεει ο ιδιος, δεν υπαρχει τιποτα παρανομο στο να καταγραφεις τι λες εσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 31, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 ο ανθρωπας ζητα κηλογκερ για να καταγραφει τι λεει ο ιδιος, δεν υπαρχει τιποτα παρανομο στο να καταγραφεις τι λες εσυ...ΥΓ. το θέλω για να καταγράψω το τι λέω σε μια συνομιλία chat σε online meeting. Θαναση, αυτό το παρέλειψες υποθέτω? Γιατί χωρίς την γραπτή ή προφορικλη συγκατάθεση ΔΕΝ μπορεις να καταγραψεις καμια συνομιλια.ΝΟΜΟΣ 3471/2006 της Αρχης Προστασιας Δεδομενων Προσωπικου χαρακτηρα περι Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιώνhttp://www.dpa.gr/pls/portal/docs/PAGE/APDPX/LAW/NOMOTHESIA%20PROSOPIKA%20DEDOMENA/%CE%9DOMOTHESIA%20PROSOPIKA%20DEDOMENA_GREEK/3471_06_MAY2012FINAL.PDF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 31, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Θαναση, αυτό το παρέλειψες υποθέτω? Γιατί χωρίς την γραπτή ή προφορικλη συγκατάθεση ΔΕΝ μπορεις να καταγραψεις καμια συνομιλια.ΝΟΜΟΣ 3471/2006 της Αρχης Προστασιας Δεδομενων Προσωπικου χαρακτηρα περι Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιώνhttp://www.dpa.gr/pls/portal/docs/PAGE/APDPX/LAW/NOMOTHESIA%20PROSOPIKA%20DEDOMENA/%CE%9DOMOTHESIA%20PROSOPIKA%20DEDOMENA_GREEK/3471_06_MAY2012FINAL.PDFδεν μπορεις να καταγραψεις τι λεει ο αλλος, αυτο που λες εσυ και πιανει ο κηλογκερ εννοειται πως ειναι δικαιωμα σου να το κανεις οτι θελεις... Δεν εχω δηλαδη απορρητο εναντι... του εαυτου μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 31, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Δεν διαφωνω στο να καταγραφεις το δικο σου κ μονο το δικο σου Input. Λογικο... Απλα ειναι μερικα key loggers που εχουν options να καταγραφουν ολη την συνομιλια(δηλαδη και των αλλων). Σε αυτο αναφερομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 31, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Ασχετο αλλα ο MSN που κραταει log ειναι παρανομο ? :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 31, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 ΝΑΙ! Εάν θέλεις να είσαι νόμιμος οφείλεις να ενημερώσεις τον συνομιλητή σου ότι η συνομιλία καταγράφεται. Άλλωστε το αναφέρει νομίζω και στην σελίδα που ενεργοποιείς την καταγραφή συνομιλιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 31, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Ασχετο αλλα ο MSN που κραταει log ειναι παρανομο ? :nada:Kαι το Skype...Γενικότερα όλα τα chat clients κρατάνε τις συνομιλίες, εκτός αυτών των Web Clients (fb κλπ κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 31, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Και το Facebook κρατάει τις συνομιλίες εάν το επιλέξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 31, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Δώσε μου το MSN/Skype/Facebook της να σου πω εγω τι μου λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Ιανουάριος 31, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Ψαξε προγραμματα που αναφεροντε σαν "parental control"Ενδεικτικα εχουν τα Kaspersky και το Norton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Ιανουάριος 31, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 κύριοι ένα απλό προγραμματάκι θέλω να καταγράφει τα πλήκτρα που πατάω. γνωρίζετε κάτι;ένα απλό και αξιόπιστο. και δωρεάν αν υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 31, 2013 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 Family Key Logger - CNET Download.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.