Jump to content

ψάχνω πρόγραμμα για καταγραφή πλήκτρων

kots

Recommended Posts

καλησπέρα. θέλω ένα πρόγραμμα, να εγκαταστήσω στον δικό μου υπολογιστή, το οποίο όσο θα τρέχει να μου καταγράφει σε ένα αρχείο ποια πλήκτρα του πληκτρολογίου πατιούνται.

μην βιάζεστε δεν το θέλω για να βλάψω κάποιον. το θέλω για το δικό μου το pc και να αποθηκεύει στο δικό μου το pc το τι πληκτρολογώ.

μπορείτε να με βοηθήσετε;

ΥΓ. το θέλω για να καταγράψω το τι λέω σε μια συνομιλία chat σε online meeting.

Και γιατί δεν κάνεις απλά copy/paste το κείμενο της συνομιλίας; Απ' όσο γνωρίσω είναι απόλυτα εφικτό...

Νομικα δεν καλύπτει ΤΙΠΟΤΑ, αν δεν ενημερώσεις με οποιον/οποιους συνομιλεις οτι τουσ καταγράφεις.

ε;;;;; Αυτός με τον οποίο συνομιλείς (π.χ. facebook chat, msn, icq κτλ) τυφλός είναι; Δε βλέπει πως όλη η συνομιλία βρίσκεται στην οθόνη του υπολογιστή του, σε μορφή κειμένου και πως μπορεί κάποιος είτε με copy/paste είτε με screenshot να την αρχειοθετήσει;

Δηλαδή αν στείλεις ένα γράμμα σε κάποιον και αυτός δεν το πετάξει αλλά το κρατήσει στο αρχείο του, μπορείς να τον μηνύσεις; Διότι ακριβώς τέτοια περίπτωση μου φαίνεται π.χ. ένα facebook chat, απλά είναι πιο άμεσο.

Νομικα δεν καλύπτει ΤΙΠΟΤΑ, αν δεν ενημερώσεις με οποιον/οποιους συνομιλεις οτι τουσ καταγράφεις.

Απο software ψαξε για key loggers

Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2

ο ανθρωπας ζητα κηλογκερ για να καταγραφει τι λεει ο ιδιος, δεν υπαρχει τιποτα παρανομο στο να καταγραφεις τι λες εσυ...

ο ανθρωπας ζητα κηλογκερ για να καταγραφει τι λεει ο ιδιος, δεν υπαρχει τιποτα παρανομο στο να καταγραφεις τι λες εσυ...

Θαναση, αυτό το παρέλειψες υποθέτω? Γιατί χωρίς την γραπτή ή προφορικλη συγκατάθεση ΔΕΝ μπορεις να καταγραψεις καμια συνομιλια.

ΝΟΜΟΣ 3471/2006 της Αρχης Προστασιας Δεδομενων Προσωπικου χαρακτηρα περι Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών

http://www.dpa.gr/pls/portal/docs/PAGE/APDPX/LAW/NOMOTHESIA%20PROSOPIKA%20DEDOMENA/%CE%9DOMOTHESIA%20PROSOPIKA%20DEDOMENA_GREEK/3471_06_MAY2012FINAL.PDF

Θαναση, αυτό το παρέλειψες υποθέτω? Γιατί χωρίς την γραπτή ή προφορικλη συγκατάθεση ΔΕΝ μπορεις να καταγραψεις καμια συνομιλια.

ΝΟΜΟΣ 3471/2006 της Αρχης Προστασιας Δεδομενων Προσωπικου χαρακτηρα περι Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών

http://www.dpa.gr/pls/portal/docs/PAGE/APDPX/LAW/NOMOTHESIA%20PROSOPIKA%20DEDOMENA/%CE%9DOMOTHESIA%20PROSOPIKA%20DEDOMENA_GREEK/3471_06_MAY2012FINAL.PDF

δεν μπορεις να καταγραψεις τι λεει ο αλλος, αυτο που λες εσυ και πιανει ο κηλογκερ εννοειται πως ειναι δικαιωμα σου να το κανεις οτι θελεις... Δεν εχω δηλαδη απορρητο εναντι... του εαυτου μου...

Δεν διαφωνω στο να καταγραφεις το δικο σου κ μονο το δικο σου Input. Λογικο...:D

Απλα ειναι μερικα key loggers που εχουν options να καταγραφουν ολη την συνομιλια(δηλαδη και των αλλων). Σε αυτο αναφερομαι.

ΝΑΙ! Εάν θέλεις να είσαι νόμιμος οφείλεις να ενημερώσεις τον συνομιλητή σου ότι η συνομιλία καταγράφεται. Άλλωστε το αναφέρει νομίζω και στην σελίδα που ενεργοποιείς την καταγραφή συνομιλιών.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.