Jump to content

πρόβλημα εγκαταστασης windows 7 home premium

nikonick

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους,

προσπαθώ να βάλω στο pc μου (win χρ pro sp3 32 bit) τα windows 7 home premiun 32 bit που αγόρασα μέσο amazon την περασμένη εβδομάδα αλλα δυστυχώς η ενκαταστασις δεν ολοκληρώνεται αφού υπάρχει μήνυμα λάθους για components που δεν αναγνοριζουντε.

προσπαθήσαμε να βάλουμε τα εν λόγο windows σε ένα pc κάποιου φίλου μου έναν amd α6-3650 αλλα υπήρχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που είχα και εγώ.

ένας γνωστός μου είπε ότι τα windows 7 home premium δεν αναγνωρίζουν πολυπυρήνους επεξεργαστές και ότι θα έπρεπε να αγόραζα την έκοδοση windows 7 professional eng x86.

έχουμε κάνει format και όλα τα σχετικά οποτε μάλλον δεν είναι θέμα δίσκου η partition, drives.

η μητρική μου είναι η asus p8h61 με celeron g530 και η μητρική του φίλου μου η asrock a55 fm1.

παρακαλώ, τα σχόλια σας.

ευχάριστο

ένας γνωστός μου είπε ότι τα windows 7 home premium δεν αναγνωρίζουν πολυπυρήνους επεξεργαστές και ότι θα έπρεπε να αγόραζα την έκοδοση windows 7 professional eng x86.

Λάθος. Αναγνωρίζουν κανονικά πολυπύρηνους.

προσπαθώ να βάλω στο pc μου (win χρ pro sp3 32 bit) τα windows 7 home premiun 32 bit που αγόρασα μέσο amazon την περασμένη εβδομάδα αλλα δυστυχώς η ενκαταστασις δεν ολοκληρώνεται αφού υπάρχει μήνυμα λάθους για components που δεν αναγνοριζουντε.

Μήπως αγόρασες κάποια upgrade ή OEM έκδοση που ψάχνει κάτι συγκεκριμένο και δεν το βρίσκει;

αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ και ευχάριστο για τις απαντήσεις σας.

ναι, ta windows einai oem win7 home premium.

το θέμα είναι ότι ούτε και στο pc του φίλου μου μπορεί να ενκατασταθούν και νομίζω ότι πρέπει ότι κάποιο τρόπο να κάνω ένα format όχι το γρήγορο ώστε να καθαρίσει ο δίσκος από κατάλοιπα τον χρ και να προσπαθήσω ξανά να βάλω τα win.7

έκανα format μέσο τον win7 αλλα μάλλον θα πρέπει να κάνω το αργό format η low format εάν το λέω σωστά.

θα το κοιτάξω και θα σας ενημερώσω.

καλο μεσημέρι

σε χαιρετώ,

δυστυχώς δεν θυμάμαι το μήνυμα λάθους αλλα νομίζω ήτανε 1009 η κάτι με 800D590.

μετά που έβαλα τα windows χρ και έψαξα λίγο στο internet φαίνεται ότι το πρόβλημα μου έχει να κάνει με την διαδικασία ενκταστασις τον windows 7 αφού είναι διαφορετική από αυτήν τον windows χρ και από τι κατάλαβα τα 7 δημιουργούν ένα δεύτερο partition από μονα τους ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία ενκαταστασις κανονικά.

εγώ φυσικά είχα ένα μονο partition το primary που ήτανε τα χρ αλλα νομίζω ότι το format που έκαναν τα 7 άφησε κατάλοιπα και ίσος αυτό δημιούργησε το μήνυμα λάθους.

δεν γνωρίζω περισσότερα για να σου εξηγήσω αλλα πιστεύω ότι κατάλαβες τι θέλω να πω.

ίσος έπρεπε να ρωτούσα για το πια είναι η διαδικασία ενκαταστασις τον 7 και μετά εάν είχα πρόβλημα να ξαναρωτούσα.

ευχάριστο.

καλο απόγευμα.

Κατα 99% τα 7αρια φτιαχνουν ενα boot partition γυρω στα 100ΜΒ. Μηπως κατι εγινε στραβα με αυτο ?

Θα προτινα αν δεν βαριεσαι να το επιχειρησεις μια φορα, και να τραβηξεις μια φωτογραφια με το κινητο σου το προβλημα.

Επισης ΙΣΩΣ να εχεις προβλημα με καποιον δισκο/μνημη/μητρικη και τα 7αρια να το βλεπουν και να μην προχωρανε...

αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ και ευχάριστο για τις απαντήσεις.

δεν είναι θέμα μνήμης αφού μια χαρά είναι με τα χρ,apacer 2 gb ddr3.

ναι θυμάμαι ότι υπήρχε ένα δεύτερο partition μικρό κατά την ενκαταστασι αλλα εγώ έβαλα το μεγάλο partition για να μπούνε τα 7, νομίζω ότι έχει να κάνει με την ενκαταστασι και τα partitions.

ούτε θέμα drives η δίσκων γιατί η μητρική asus p8h61 είναι πλήρως συμβατή με τα 7 αφού έχει όλα τα drives για τα 7.

τώρα το μονο που μένει είναι να βρω ένα προγραμματάκι που να μου επτρέψει να κάνω format ξανά, ένα bootable cd ώστε να σβησθούν όλα και να αφήσω τα 7 να κάνουνε τα partitions και αν παρουσιστει σφάλμα τότε θα σας το πω για να δούμε τι συμβαίνει.

ευχάριστο ξανά για τις απαντήσεις σας.

από δευτερα θα είμαι ξανά έτοιμος να ξαναδοκιμάσω να βάλω τα 7.

καλο σαββατοκύριακο

αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ,

δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να ρίξει λίγο φως στο πρόβλημα που είχα με την ενκαταστασι τον windows 7 στο pc μου.

κάποιος φίλος μου βρήκε το vmware player ένα virtual machine και η όλη ενκαταστασις τον 7 έγινε κανονικότατα.

τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να προχωρήσω σε κανονικό format, το αργό ώστε να μπορέσω να βάλω τα 7.

αγαπητοί φίλοι σας καλησπερίζω,

τελικός κατάφερα να βάλω τα windows 7 home premiun x86 μετά που ένας φίλος μου έδωσε μια άλλη version τον 7 (home basic not activated) που είχε για το δικό του pc.

τα win7 που αγαρασα μάλλον είναι για laptops η είναι oem version που δεν μπαίνει ίσος σε χώρες ευρώπης.

τώρα είναι μια χαρά και από το amazon μου είπανε να επιστρέψω το προϊόν για να μου στείλουνε μέσο paypal τα χρήματα μου αφού είναι μέσα στις 15 μέρες που δικαιούμαι να επιστρέψω ένα προϊόν.

σας ευχάριστο για τις απαντήσεις σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.