therock Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2013 Το τελευταιο διμηνο κοιταζω εξονυχιστικα προσπαθωντας να βρω μια καλη προταση σε χαμηλες ιντσες για να μπορω να το κουβαλαω ευκολα και γρηγορα γιατι το 15.6 λαπτοπ που εχω τωρα με εχει κουρασει απιστευτα το βαλε βγαλε στην τσανταρα. Για την χρηση που θελω αρχικα κατεληγα ειτε στον φθηνοτερο i3 ειτε σε AMD Brazo E350/450/E21800, αλλα τετοια μηχαναμητα ξεκιναγανε απο 450 και πανω και δεν πιστευω πως για τα υλικα τους αξιζουν τοσα χρηματα. Τα 2 που σκεφτομουν αρχικα ηταν ενα Vaio Και ενα Toshiba Satelite. https://www.skroutz....-4GB-500GB.html https://www.skroutz....-2GB-500GB.html Τωρα σκεφτομαι να παω ακομα πιο πισω και να παρω κατι ακομα και με Celeron 887 ή B950. H χρηση που θελω ειναι καθαρα χρηση γραφειου, δλδ office, mail management, δυνατη χρηση browser (εως και 100 καρτελες την φορα) και στη καλυτερη να βλεπω και κανα ταινιακι HD με HDMI. Μεχρι στιγμης ολα αυτα τα κανω και με ενα δεινοσαυρο Asus Που εχω απο το 2004 που ηταν το πιο φθηνο της χρονιας. Απλως ειναι μεγαλο στην μεταφορα εχει 2GB RAM που μερικες φορες ειναι λιγα και δεν εχει HDMI.Αυτο εδω βλεπω τωρα, αλλα νομιζω πως ο δισκος δεν ειναι SATA.ACER ASPIRE ONE 756-887BCKK 11.6'' INTEL DUAL CORE 887 4GB 500GB FREE DOS BLACK - - E-SHOP.GR Ενας συνδυασμος με τους επεξεργαστες που ειπα (887/950) με 4GB Ram στις ιντσες που αναφερω θα μπορεσει να με κανει καλα? Σιγουρα δεν ειναι i3 αλλα θελω να δωσω κατω απο 400 κατοσταρικο και οσο και ντο κοιταω, δεν μπορω απο Ελλαδα να βρω κατι τετοιο στο Σκρουτζ. Δεν ξερω μηπως υπαρχουν αξιοπιστα site εξωτερικου που να στελνουν Ελλαδα και να μπορουν να προσφερουν κατι παραπανω σε χαρακτηριστικα σε χαμηλες τιμες. Τι λετε? Πιστευω η αναφορα μου σε αναγκες και ερευνα ειναι πληρης. Περιμενω να ακουσω και δικες σας αποψεις για να παρω καποια αποφαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.