Jump to content

Πρόβλημα με sxstrace και Windows Installer

alexk

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά.

Εχω Windows 7 Ultimate SP1, και χρησιμοποιω για anti-virus το Avast, και είχα ένα μηχανημα που γενικότερα ετρεχε μια χαρα.

Μια μέρα, και ενώ είχε σβήσει το pc λόγω διακοπής ρεύματος, μόλις άνοιξε σερφαρα κανονικά, ωσπου παρατήρησα οτι το avast είχε απενεργοποιημένες τις λειτουργίες του, και τις ενεργοποίησα.

Μετά αποφάσισα να κάνω μια επανεκκίνηση, και τότε μπήκε σε ένα mode εξέτασης του σκληρού δίσκου, και άρχισε να επεξεργάζεται τις registries (φοβήθηκα μήπως είχε να κάνει με τα συνεχή πρόσβατα βίαια κλεισίματα του pc)

Απο εκείνο το σημείο, το avast έπαψε να λειτουργεί, και μόλις πάω να το ανοίξω μου εμφανίζει το εξής μήνυμα:

"Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων η χρησιμοποιήστε το εργαλείο γραμμής εντολών sxstrace"

Αυτό το πρόβλημα εχω και με άλλες εφαρμογές όπως το winamp.

Ψαχνοντας σε φορουμ της Microsoft, διάβασα να δοκιμάσω να εγκαταστήσω Frameworks. Και εκεί είδα οτι δεν μπορούσε να εγκαταστήσει παρόμοια προγράμματα, αφού δεν μπορεί να ανοίξει τον Windows Installer. Προσπάθησα χειροκίνητα να τον ενεργοποιήσω, αλλα μου βγάζει "Σφάλμα 216: 0xd8"

Αυτά τα προβλήματα ίσως να μην συνδέονται μεταξύ τους, απλά να έχουν συνδυαστεί τέλεια για να με στείλουν στο ψυχιατρείο.

Τι να κάνω;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.