Jump to content

Πρόταση αγοράς vga 200 - 280 ευρώ

syban

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να ζητήσω την γνώμη σας για κάρτα γραφικών, είδα στα benchmarks 7870 - 7950 - 660TI είναι κοντά, όπως και στα λεφτά που θέλω να δώσω, 200€ – 280€ αλλά σε τι υλοποίηση να κοιτάξω, με νοιάζει να είναι και λίγο ήσυχη.

Edit: Αγγελία ζήτησης θα μπορεις να κανεις όταν και εφόσον φτάσεις τα απαραιτητα post, οπως περιγράφεται στους κανονες & ορους χρησης.

Αυτή 7870 xt tahiti le δεν την βρήκα, βρήκα αυτή με 262 Sapphire Radeon HD7870 2GB XT | Skroutz.gr ίσως είναι η ίδια. Αν μου προτείνατε καμιά 7870 με 220 θα το συζήταγα.

Αλλά αν όντως με 15 παραπάνω παίρνω http://www.skroutz.gr/s/438882/XFX-Radeon-HD7950-3GB-Core-Edition.html και δεν μου παίρνει το κεφάλι από φασαρία όταν παίζω κάνα παιχνίδι νομίζω είναι καλύτερη και σε επιδόσεις και σε μεταπώληση .

Υ.Γ. έχω πλέων τροφοδοτικό 750 corsair δεν φοβάμαι :p περιμένω την γνώμη σας γιατί είμαι χωρίς pc πρέπει να καταλήξω σήμερα αύριο, σκ να την έχω  ευχαριστώ !

Είναι πολύ μικρή η διαφορά τιμής, καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.

Τέλεια την XFX δεν την έχει πια διαθέσιμη στα 278 και στον επόμενο πάει 300 οπότε τώρα κοιτώ Asus Radeon HD 7870 DirectCU II (PCI Express x 16 3.0, 1010 MHz, 2 GB GDDR5) - Shop4U.gr και Radeon HD 7950 - 3 GΒ GDDR5 - PCI Express 3.0 (11196-00-20G)

με βλέπω να πηγαίνω στην άσους και να τελειώνει το story, (άμα δεν σε πάει μερικές φορές:p) σας ευχαριστώ όλους!

Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για 7870? Αν θέλεις να γλυτώσεις χρηματα δες αυτήν: Sapphire Radeon HD7870 2GB GHz Edition Dual-X | Skroutz.gr

Αν θες να εξαντλήσεις το μπατζετ δες αυτές:

Sapphire Radeon HD7950 3GB Dual-X OC | Skroutz.gr

XFX Radeon HD7950 3GB Double Dissipation Edition | Skroutz.gr

Gigabyte Radeon HD7950 3GB | Skroutz.gr

Sapphire Radeon HD7950 3GB Vapor-X OC | Skroutz.gr

Από τις παραπάνω θα προτιμούσα είτε την gigabyte για τα 3 χρόνια εγγύηση είτε την vapor-x (την οποία έχω) για το σύστημα ψύξης.

Είναι κορυφή τόσο σε θερμοκρασίες όσο και σε θόρυβο και σηκώνει και αρκετό o/c εφόσον σε ενδιαφέρει.

Ποιό είναι το υπόλοιπο μηχάνημα?

Το μηχάνημα τώρα στήνετε από το μηδέν, πήρα τροφοδοτικό, κουτάκι προχθές και οθόνη πριν αρκετούς μήνες.

Corsair CX Series Modular CX750M 750Watt 80 PLUS Bronze | Skroutz.gr

Corsair Carbide Series 300R | Skroutz.gr

lg e2351 - Οθόνες | Skroutz.gr

έχω δανικό gigabyte p35 s3g m/b και E8200 cpu 4gb ram και μέχρι πρότινος 9600gt vga

τώρα θα πάρω την vga που συζητάμε ώστε να λειτουργώ και τις επόμενες μέρες αλλάζω και cpu, m/b, ram με 300(μάλλον amd 8xcores) και πιο μετά προς Πάσχα και έναν δίσκο.

Υ.Γ. αυτή Sapphire Radeon HD7870 2GB GHz Edition Dual-X | Skroutz.gr είναι αντίστοιχη σαν υλοποίηση με την άσους που κοίταζα πριν? 300+ για αυτή που μου πρότεινες, μακάρι να μπορούσα να την πάρω. ..

είχα το ίδιο θέμα με εσένα. τελικά πήρα την 7870 της asus με ένα θεριό ψήκτρα για OC. Είναι δύναμη η καρτούλα. Τώρα αν σε τρώει η τσέπη σου για εμένα πήγαινε σε 7950 γιατί οι καλές υλοποιήσεις της 660Ti βγαίνουν στα ίδια χρήματα με την 7950

Edit: είχα ανοίξει και εγώ συζήτηση σε διπλανό θέμα. Αυτή είναι η καρτούλα:

Asus Radeon HD7870 2GB DirectCU II V2 | Skroutz.gr

Βέβαια και εγώ τώρα ξανα-άρχισα να ασχολούμαι οπότε η γνώμη άλλων στη παρούσα φάση να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Το μηχάνημα τώρα στήνετε από το μηδέν, πήρα τροφοδοτικό, κουτάκι προχθές και οθόνη πριν αρκετούς μήνες.

Corsair CX Series Modular CX750M 750Watt 80 PLUS Bronze | Skroutz.gr

Corsair Carbide Series 300R | Skroutz.gr

lg e2351 - Οθόνες | Skroutz.gr

έχω δανικό gigabyte p35 s3g m/b και E8200 cpu 4gb ram και μέχρι πρότινος 9600gt vga

τώρα θα πάρω την vga που συζητάμε ώστε να λειτουργώ και τις επόμενες μέρες αλλάζω και cpu, m/b, ram με 300(μάλλον amd 8xcores) και πιο μετά προς Πάσχα και έναν δίσκο.

Υ.Γ. αυτή Sapphire Radeon HD7870 2GB GHz Edition Dual-X | Skroutz.gr είναι αντίστοιχη σαν υλοποίηση με την άσους που κοίταζα πριν? 300+ για αυτή που μου πρότεινες, μακάρι να μπορούσα να την πάρω. ..

Κακές επιλογές σε Psu και οθόνη. Συζητήσιμες για cpu,mobo, ανάλογα και με τις αναγκες.

psu: Corsair Enthusiast Series TX650 V2 80Plus Bronze | Skroutz.gr

Οθόνη: LG IPS234V | Skroutz.gr

Aντίστοιχη είναι η κάρτα, ναι. Δεν έχει νόημα να δώσεις παραπάνω χρήματα, υπερτιμημένες οι asus. Αν φτάσεις μέχρι τα 250+ μετά αξίζει να κάνεις την υπέρβαση για την 7950.

Κακές επιλογές σε Psu και οθόνη.

Τώρα είναι αργάααα... αν καταφέρω σιγά σιγά και τα πουλήσω, την οθονήτσα πιο πολύ..

Δεν υπάρχει λόγος να τα πουλήσεις. Αν δεν πήρες επεξεργαστή, mobo και τελικά πας σε 7950, τότε πήγαινε και σε i5.

Όχι ακόμα δεν έχω πάρει τπτ αλλά όπως κοιτάζω τα λεφτά, μάλλον και πιο χαμηλά θα πέσω σε επεξεργαστή, 6300 έβαλα για να χωρέσω την http://www.computeruniverse.net/en/products/90449459/xfx-radeon-hd7950-3gb-ddr5-core-edition.asp και μητρική http://www.computeruniverse.net/en/products/90417885/gigabyte-ga-990fxa-ud3.asp με http://www.computeruniverse.net/en/products/90403444/corsair-vengeance-8gb-ddr3-kit.asp και μιας και το έφερε η κουβέντα για τα τροφοδοτικά τι να προσέχω δλδ τι κάνει αυτό που μου έδειξες καλύτερο ενώ είναι λιγότερα βατ ? το M λόγο διαρροών, η κάτι άλλο ?

Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχει λόγος να τα πουλήσεις. Αν δεν πήρες επεξεργαστή, mobo και τελικά πας σε 7950, τότε πήγαινε και σε i5.

Το έσπρωξα σχεδόν στα λεφτά που το είχα πάρει, έτσι και αλλιώς pc δεν έχω μέρες τώρα θα τα πάρω όλα μαζί ξανά. Θα κοιτάξω αυτό που λες η το 750 σε M σειρά ώμος.

[ame=http://www.amazon.co.uk/Club-3D-HD7870-Graphics-Processors/dp/B00AAAFE7E/ref=sr_1_11?s=computers&ie=UTF8&qid=1360159015&sr=1-11]Club 3D 2GB AMD HD7870 Joker Graphics Card (925 MHz, Stream Processors: 1536, PCI-E 3.0): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

hd7870 Tahity LE στα 210 ευρώ περίπου με δωρεάν μεταφορικά

Να και ένα review: Club 3D HD 7870 jokerCard Tahiti LE 2 GB Review | techPowerUp

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.