Sag997 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2013 Καλημέρα σε όλους! Λοιπόν στο σπίτι έχω συνδέση στο Internet απο την Forthnet [μαλλον θα γυρίσω στον ΟΤΕ, το αναφέρω μήπως παιζει ρολο] και έχω το Thomson Tg585v7 με το οποίο έχω πολύ περιορισμένη εμβέλια. Σκέφτομαι να αγοράσω ενα Modem router μεγάλης εμβέλιας. Με μία αναζήτηση στο site τις Neatgear βρήκα αυτό:WNDR3700Ήταν το πίο δυνατό με ενσωματομένο modem. Όμως με οταν έψαξα για reviews βρήκα πολλα αρνητηκά σχόλια για την εμβελιά του, έτσι αποφάσισα να βρώ κατι άλλο και κατέλειξα σε αυτό WNDR4300 το οποίο δεν έχει ενσωματομένο modem και θα πρέπει να το συνδέσω πάνω στο Thomson.Τώρα αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι:1. Ποία είναι η γνώμη σας για αυτά τα 2 μοντέλα;;2. Αν παρω το δεύτερο θα υπάρχει θέμα που θα "περναει" το ιντερνετ απο το Thomson [όσον αφορα ποιοτητα ταχυτητα κτλ.. ]3. Έχετε να προτείνεται τίποτα καλύτερο σε αυτα τα λεφτα;; **Να σημειωθεί οτι το σπίτι είναι διώροφο.Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Αν στο αφήσει* η forthet το thomson to TG585 τότε πάρε ένα Wireless N Access Point σαν TL-WA901ND - Welcome to TP-LINK και βάλτο στον άλλο όροφο σαν repeater. * γιατί μερικές φορές τα ζητά πίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sag997 Ιανουάριος 30, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 To θέμα είναι ότι δεν εχω καλό σημά ούτε στον ίδιο όροφο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 30, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 τότε δοκιμάζεις ένα στον ίδιο όροφο και αν χρειαστείς παίρνεις και 2ο για τον άλλο όροφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.