thanoulis Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Το πλήρες φορτίο για να το πεττύχω τί μπορώ να κάνω ταυτόχρονα?Η σκέψη μου είναι να τρέχω το παιχνίδι Far Cry σε υψηλή ανάλυση, να κάνω decrypt ενα DVD με το decrypter, και να βάλω ταυτόχρονα να γραφω ενα επαννεγραψιμο DVD. Ακόμα το να είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ και να κατεβάζω κάτι. Θα τραβάω τα πράγμα στα άκρα αν βάζω να μεταφέρω μεγάλα αρχεία από τους μισούς σκληρούς δίσκους στους άλλους μισούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 8, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Εμένα πάλι παίδες με ανησυχούν πολύ όσο σκέφτομαι οτι θα μπει επάνω άλλος ένας SATA δίσκος και μία 6800Ultra - ειδικά αν αυτά τα νούμερα είναι IDLE... Ποιο βρε σε ανησυχει??Για την 12αρα που φοβομουνα βλεπω ειναι 11,90 οπωτε ποσο να πεσει πια σε full load?Aπο οσο θυμαμαι για να φαει restart πρεπει να πεσει κατω των 11,50ΘανοΗ' κατεβαζεις το Prime95 κ τρεχεις απο Opions---->Torture Testή κ αυτο καλο ειναι CPU Burn-in Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Σε ευχαριτσώ Samael. Για πόση ώρα να κάνω αυτό το τεστ ώστε να συγκρίνουμε τα ρεύματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 8, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Με 5-10 λεπτα θα εισαι ΟΚ για να δεις ποσο πεφτουν τα ρευματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 OK ευχαριστώ και πάλι, το βράδυ θα ποστάρω και τις τάσεις μετά από το τεστ να δούμε τις διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Σεπτέμβριος 8, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Εαν παρεις 6800 ultra θες τουλαχιστον 480Watt και τιποτα λιγοτερο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Ξεκίνησα τα τέστ αργά λόγω εθνικής αλλά σας έχω υλικό.Στη πρώτη δοκιμή έτρεξα το πρώτο πρόγραμμα που μου πρότεινε ο Samael έτρεξα και το DVD shrink ταυτόχρονα και άνοιξα το Far Cry σε υψηλές απαιτήσεις αλλά έσβυσε το σύστημα λόγω κάρτας γραφικών.Ξανά από την αρχή αλλά χωρίς Far Cry.Tr;exv to test (torture) του Prime95. Δουλεύω ξανα DVD shrink για να έχω όσο το δυνατόν παραπάνω χρήση του επεξεργαστή.Το CPU Burn-in το δούλεψα για 10 λεπτά παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα και μου έβγαλε μύνημα ότι πέρασε το τεστ επιτυχώς ο επεξεργαστής.Τέλος όλα αυτά ενώ σας γράφω αυτά τα λόγια και φτιάχνοντας screenshots στο Photoshop CS.Σας παραθέτω ό,τι κατέγραψα και περιμένω τις γνώμες των ειδικών.Σημείωση: πάνω στο σύστημα δουλεύει και ο 6ος σκληρός δίσκος SATA MAXTOR 300GB (16MB cache). Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoulis Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Όλα τα παραπάνω τα έβγαζα ανά δίλεπτο. Συγγνώμη αν είναι πολλά αλλά ήθελα να δούμε τις διακυμάνσεις στο ρεύμα. Δείτε και το task manager των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.