schumifer Σεπτέμβριος 8, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αν υπάρχει διάθεση ,ακόμη και να μην χρειάζονται τα μηχανήματα αυτά,καθόμαστε,συμμαζεύουμε αυτά που έχουμε ,φτιάχνουμε τους καλύτερους συνδυασμούς και τα πουλάμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Σεπτέμβριος 8, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Κρίνω σκόπιμο πριν από οποιαδήποτε ενέργεια να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους στα χωριά, έτσι που να μάθουμε τις πραγματικές τους ανάγκες και όχι να υποθέτουμε. Ακομα καλυτερο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Σεπτέμβριος 8, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 ότι και να αποφασίστει κι εγώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 9, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 Μεσα και εγω !ΥΓΠαιζει μια καρτα γpαφικων PCI Eιναι της ΑΤi Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Σεπτέμβριος 14, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Τελικα καταληξατε καπου με αυτο που σκεφτηκατε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 22, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Το φερνω ξανα στο προσκηνιο μιας και ειναι ωραιο σαν ιδεα .Ειχατε κατι νεωτερο οσο αφορα την προταση του Μαστορα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 22, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Παιδια και εγω μεσα για χρηματα...αφου δεν εχω κανενα part που να μου περισευει... Μπραβο σε ολους μας....:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Οκτώβριος 22, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Παιδια τι εγινε νομιζω οτι ξεχαστηκαμε λιγακι??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Οκτώβριος 22, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Μπραβο σε ολους.pashcalia----Εχω να πω οτι δεν ειναι μονο οι Ελληνες που τα σκεφτονται αυτα,αλλα και ολοι οι αλλοι.Δεν τα σκεφτονται αυτα ολοι οι Ελληνες,οπως ουτε ολοι οι Αγγλοι,Γαλλοι,κτλ π.χ..!Ειμαστε ΟΛΟΙ ανθρωποι !Μην το γενικοποιεις τοσο.Οσον αφορα το αλλο,ειχα παει πριν δυο χρονια σε ενα ιδρυμα(δεν θυμαμαι ποιο),και ειχα δωσει κατι παιχνιδια που ειχα μαζεψει.Τα παιδια οχι μονο χαρηκαν..,κατι πολυ παραπανω!!!Καλο θα ηταν να μαζευαμε οτι μπορουμε,οχι μονο pc parts,αλλα και αρκουδακια,διαφορα παιχνιδια,και οτι αλλο μπορει ο καθενας.Επισης να ειναι σε οσο το δυνατον καλητερη κατασταση γιατι τα παιδια εαν τα δουνε χαλασμενα,θα στεναχωριθουν πολυ.Νομιζω οτι πρεπει να οργανωθουμε και να μαζεψουμε οτι μπορουμε.....,ε,1-2 ευρο περισευουν σε ολους νομιζω,σε σχεση με τα παιδακια.Το ονομα του topic να αλλαξουμε για να μαζευτουν και αλλοι..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Οκτώβριος 22, 2004 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Λεω να οργανοσουμε κατι μεγαλο..!Παρακαλουντε οι administrators να κοιταξουν αν μπορουμε να συνεργαστουμε με αλλες διαφορες οργανωσεις..!Οσο πιο πολλοι,τοσο πιο καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 22, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 www.worldonfire.caΑπλα εξαιρετικο... (10Mb αλλα αξιζει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 22, 2004 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Αν κανονισετε κατι παιδες ειμαι και εγω μεσα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 22, 2004 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Μανοσονε τι γενικοποιω ? Για κανε ενα ριπιτ σε οτι λες γιατι δεν σε καταλαβα . :OT: Μεγια μου και το νεο μου αβαταρ , αυτο δεν ειναι σκυλι .. η Πατατουφα ειναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Οκτώβριος 22, 2004 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Για αυτο που λες απο κατω(υπογραφη).Μα κατι αποριες που εχω!''Οι Ελληνες είχαν το χάρισμα να απορούν γιά πράγματα που οι άλλοι λαοί τα νόμιζαν αυτονόητα''..!Μην τσαντιζεσαι καλε..,ενα σχολιο εκανα :flower: .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 22, 2004 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 A! E δεν το διευκρινισες καλε και δεν καταλαβα σε τι αναφεροσουν .Δεν τσαντιστηκα βρε συ , απλα δεν καταλαβα εντελως τι ηθελε να πει ο ποιητης .Ε αφου το ειχαν ? λολ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Οκτώβριος 22, 2004 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Aντε..lol-ακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 22, 2004 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Μέσα κι εγώ.Πως θα γίνει η διαδικασία να μαζευτούν τα χρήματα? Πιστεύω καλό είναι να ετοιμάσουμε ένα τέτοιο πλάνο και να το έχουμε και για τις επόμενες φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Οκτώβριος 22, 2004 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Παραλληλα με οποιαδηποτε δωρεα καλο θα ηταν να τα επισκεφτουμε ( εαν γινετε κιολας αυτο) .Για εξαρτηματα υπολογιστε και εμενα μεσα , ολο και κατι θα βρω ( εως πολλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 22, 2004 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Έχω κάποια πράγματα που απλά σκονίζονται.8GB seagateSOundblaster 16 ISA έχω και ένα 56άρι MOdem.Επίσης celeron 333 με Abit LM6 (έχει μια καμένη PS/2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Οκτώβριος 22, 2004 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Λεω να φτιαχτει ενα ποστ το οποιο θα ειναι παντα πρωτο και να λεει για ολο αυτο που κανουμε οστε να μαζεψουν και αλλοι.Επισης λεω να παμε τα Χριστουγεννα.Και οχι μονο σε ενα.Σε οσο πιο πολλα μπορουμε.Μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχουμε μαζεψει πολλα.Να μαζευει ο καθενας5ε την εβδομαδα π.χ.Ε,μεχρι τα Χριστουγεννα να εχουμε μαζευτει πολλοι και να εχουμε μαζεψει και τα απαραιτητα..!Αν ειναι,παρακαλω το ποστ να φτιαχτει γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.