jimstogian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ. Έχω πρόβλημα με ένα pc που έπεσε στα χέρια μου το pc ανοιγει αλλα δεν δειχνει τίποτα (ουτε bios) απλά φέρνουν βόλτα τα φουρφούγια του . Δεν έχει καμένη οθόνη καθώς ούτε με άλλη λειτουργεί κάρτα γραφικών δεν έχει καθώς έχει on boart ενέργειες που έχουν γίνει χωρίς αποτελεσμα 1)έχω βγάλει τελείως την μητρική από το κουτί και το ελαβα μπροστά μόνο με τα απαραίτητα 2)έχω βγαλει και ξαναβαλει την μπαταρια 3) έχω βγάλει τα δυο dimm μνήμης τα έβαλα σε κάθε πιθανό σχηματισμό Στοιχεια υπολογιστή μητρική: MSI Global ? Motherboard - G31M3-F Cpu : Celeron Dual-Core τροφοδοσια : seasonic 350w μνημες : 2 dimm x 1 gigα η βοήθεια που θέλω είναι να μου σιγουρέψετε αν έχει καμμένη μητρική η επεξεργαστή για να πάμε σε αλλαγή Υ.Γ δεν κάνει το γνωστό μπιπ μόλις ξεκινάει
stm00192 Ιανουάριος 30, 2013 #2 Ιανουάριος 30, 2013 To τροφοδοτικό γτ το αποκλείεις? δοκιμασε και ενα αλλο τροφοδοτικο και αν τπτ τοτε μαλλον μιλάμε για μητρική!
Alexgk Ιανουάριος 31, 2013 #4 Ιανουάριος 31, 2013 Δες προσεκτικά τη μητρική αν έχει φουσκωμένο πυκνωτή ή μαυρισμένη κόλληση.
Dj_Seps Ιανουάριος 31, 2013 #5 Ιανουάριος 31, 2013 Για να μην ανοίξω άλλο θέμα έχω και εγώ μια μητρική με φουσκωμένους πυκνωτές, Σώζεται?
stm00192 Ιανουάριος 31, 2013 #6 Ιανουάριος 31, 2013 Για να μην ανοίξω άλλο θέμα έχω και εγώ μια μητρική με φουσκωμένους πυκνωτές, Σώζεται?Αγορασε μερικους ακριβώς ίδιους πυκνωτες και βρες ένα καλο ηλεκτρονικο να στους αλλάξει.
jimstogian Ιανουάριος 31, 2013 Author #7 Ιανουάριος 31, 2013 θα γίνει έλεγχος τροφοδοτικού μόλις μπορέσω γιατί δε το έχω στα χέρια μου δεν έχω δει πυκνωτές η καψίματα στην μητρική τροφοδοτικό δεν μου πήγε στο μυαλό γιατί το pc έχει ρεύμα είχα την εντύπωση πως όταν ψοφήσει το τροφοδοτικό δεν ανάβει τίποτα ευχαριστώ για της απαντήσεις θα επανέλθω με νεότερα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.