Jump to content

θελει κανεις τιποτα απο performance-pcs.com?

redbighunter

Recommended Posts

Χρησταρα ξαναδες τα μια. Δεν γινεται αυτα που θελω να ειναι 7 κιλα. Με τιποτα δηλαδη!

Bytecc Super-Speed USB 3.0 4-ports Internal 3.5" Bay HUB Products Model: UH-430 [uH-430] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come X 2 3lb

Alphacool Double-Sided Adhesive Pad 100x100x0.5mm Products Model: 31084 [31084] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come X 2 0.2lb

Bitfenix Prodigy Window Side Panel - White Products Model: BFC-PRO-300-WWWA-RP [bFC-PRO-300-WWWA-RP] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come 10lb

Siverstone Aero Slots - 4 Vented Expansion Slot Covers for Improving Rear Airflow - Black Products Model: AEROSLOTS-B [AEROSLOTS-B] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come X 2 1lb

Akasa Thermal Adhesive Tape 80 x 80mm Products Model: AK-TT12-80 [AK-TT12-80] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come 0.05lb

BitFenix Male Molex 4-pin to 4 x SATA Power Extension Cable - 20cm - Orange Sleeve Products Model: BFA-MSC-M4SA20OK-RP [bFA-MSC-M4SA20OK-RP] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come 0.1lb

NZXT Sleeved LED Cable Kit - 1M - Orange Products Model: NZXT-LED-KIT-1M-OR [NZXT-LED-KIT-1M-OR] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come X 2 1lb

NZXT Sleeved LED Cable Kit - 1M - White Products Model: NZXT-LED-KIT-1M-WH [NZXT-LED-KIT-1M-WH] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come 0.5lb

Aνεστακο σου βαζω αναλυτικα το βαρος! συνολο 15,85lb! τρελο βαρος σου προσθετει το πλαινο του prodigy! το ζυγιζουν 5 κιλα! Τους εχω στηλει ηδη email!

edit: προς [MENTION=5271]sstav[/MENTION] δυστηχως αυτο εξαντληθηκε http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=34872 και γενικα οσο το κσθυστερουμε...

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
αν σας καθυστερω, βγαλε με εξω. να πεις στους μακακες οτι 5 κιλα δεν ειναι ολο το prodigy :hehe:

Αναμενω επαναζυγισμα για το πλαινο και σε ενημερωνω! Εχω απο ολους το οκ εκτος απο sstav και εσενα!

edit: προς [MENTION=5271]sstav[/MENTION] δυστηχως αυτο εξαντληθηκε AKASA InterConnect Pro for 5.25" PC Front Bay - Black - Version 2 Products Model: AK-HC-05BKV2 [AK-HC-05BKV2] : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come και γενικα οσο το κσθυστερουμε...

Χρήστο...βγάλε με εκτός... ευχαριστώ!

[MENTION=1298]WizarD[/MENTION], [MENTION=135]cherryman[/MENTION], [MENTION=5271]sstav[/MENTION], [MENTION=14979]zampONakiaskiou[/MENTION], [MENTION=10170]swatoner[/MENTION], [MENTION=5811]junior-21-[/MENTION] σας εχω στηλει pm με τα στοιχεια μου! να υπολογιζετε και 3 ευρω εξοδα τραπεζης! αυτη τη στιγμη το paypal εχει αναλογια 1$=0,73ευρω!

[MENTION=1298]WizarD[/MENTION], [MENTION=135]cherryman[/MENTION], [MENTION=5271]sstav[/MENTION], [MENTION=8424]redbighunter[/MENTION], [MENTION=10170]swatoner[/MENTION], [MENTION=5811]junior-21-[/MENTION] Nα ρωτήσω!Mε prepaid της ΑΤΕ μπορώ να στείλω κάπου τα χρήματα που μου αναλογούν;Γιατί αύριο χλωμό να προλάβω την τράπεζα!

Αν δεν υπάρχει τρόπος να προσπαθήσω να την κάνω για λίγο από τη δουλειά αν είναι...

Απλα παιδια σας παρακαλω οταν κανετε την καταθεση σας, να μου στηλετε ενα pm σε ποια τραπεζα τα καταθεσατε, το ποσο και να μην ξεχνατε να βαζετε το username σας στην αιτιολογηση της πληρωμης για να ξερω ποιος ειναι κτλ!

Απλα παιδια σας παρακαλω οταν κανετε την καταθεση σας, να μου στηλετε ενα pm σε ποια τραπεζα τα καταθεσατε, το ποσο και να μην ξεχνατε να βαζετε το username σας στην αιτιολογηση της πληρωμης για να ξερω ποιος ειναι κτλ!

στειλε μου μηνυμα το αριθμ με ποια στοιχεια και σε ποια τραπεζα το δικο μου ποσο ειναι 20.45€ ?:big_boss:

[MENTION=1298]WizarD[/MENTION], [MENTION=135]cherryman[/MENTION], [MENTION=5271]sstav[/MENTION], [MENTION=14979]zampONakiaskiou[/MENTION], [MENTION=10170]swatoner[/MENTION], [MENTION=5811]junior-21-[/MENTION] σας εχω στηλει pm με τα στοιχεια μου! να υπολογιζετε και 3 ευρω εξοδα τραπεζης! αυτη τη στιγμη το paypal εχει αναλογια 1$=0,73ευρω!

Είμαι Wizard! και όχι WizarD... Δεν πήρα ποτέ το notification...

Τα βάζω άμεσα.

Λοιπον η παραγγελια επεσε, για να προλαβουμε τα προιοντα! Το μονο οτι δεν προλαβα την αναλογια 1$=0.73€ αλλα 0.78€! Δεν πειραζει!

εγω αυριο θα στα βαλω δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα σημερα ελαβα το μηνυμα?

Eγώ έκανα κατάθεση το πρωί που την έκανα από τη δουλειά με την προηγούμενη αναλογία...

Είχα βάλει συν 3 ευρώ για τα της τραπέζης + κάτι ψιλά αλλά με τη νέα αναλογία βγαίνω -1,5 ευρώ;

[MENTION=8424]redbighunter[/MENTION] αν σου ρθε το pm ενημέρωσε γιατί δεν κατάλαβα αν στάλθηκε! :)

Έχουμε δρόμο ακόμα...

ΜΕ τελωνείο ξέρει κανείς τι μπορεί να παίξει;

Απο το τιποτα, μεχρι τα παντα! Ρουλετα ειναι, απλα σε μικρα σχετικα δεματα με usps,συνηθως τα περνανε τα ΕΛΤΑ ως απλα με αμελητεο κοστος εκτελωνισμου! Τουλαχιστον τοσες φορες που εχω παραγγειλει εγω, παντα ετσι γινοταν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.