astrix7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2013 καλημερα αν εχει καποιος ορεξη να γραψει δυο πραγματακια θα ειμουν ευγνώμων .. αγορασα τα z 906 και τα συνδεσα με οπτικη το προβλημα μου ειναι στις ταινιες εχω βαλει ,VLC , POWER DVD, MPC-HC στις ρυθμισεις σε ολα τα παραπανω εχω βαλει SPDIF , βαζω το dvd της ταινιας επιλεγω dts 5.1 και δεν αναβει το decode απο το πανελ τον ηχειων με αποτελεσμα να εχω στερεοφωνικο ηχο υπαρχει καποια λυση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Εχεις ενεργοποιησει στη καρτα το spdif?Αν ναι με αλλο καλωδιο δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrix7 Ιανουάριος 29, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 control panel sound spdif default device και στα settings μεσα support format dts και dolby digital κλικαρισμενα αλλα οτι και να βαλω παιζουν ολα στερεο .. καλωδιο spdif δεν εχω αλλο, αναλογικα δουλευει surround αλλα τι να το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrix7 Ιανουάριος 29, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 ok το φτιαξα εκανα reinstall ολα κ ξανα install drivers ευχαριστω για τον χρονο σου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.