Jump to content

ΝΕΟ DVD-RW

saradis1

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορα dvd-rw αλλα επειδή ειμαι φτωχούλης διαθέτω μέχρι 100 ευρώ (άντε και λίγο παραπάνω). Δυστυχώς δεν έχω λεφτά για να αγοράσω κανενα ακριβό. Θα ήθελα όμως να είναι όσο το δυνατόν καλο το dvd-rw δηλαδή να μην καιει το 1/3 των dvd που θα προσπαθώ να γράψω και να έχει δυνατότητα να διαβάζει όλα τα dvd. Καμιά ιδέα ; Τι λέτε για το NEC ND2510 DUAL LAYER (RETAIL,8x4x12x) - τιμή απο το πλαίσιο :76.90 + φπα - ?

Αρχική απάντηση από saradis1

Δεν έχω ακούσει και πολυ καλά λόγια για τα LG.

μη το λες, είναι πολύ καλό

αν βέβαια δεν σ' ενδιαφέρει το DVD-RAM, που είναι το πιθανότερο, δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι, πας στο 3500 ή στα αντίστοιχα TEAC και PIONEER (είναι λίγο ακριβότερα)

Ωχ! έψαξα πλαισιο και Πουλιάδη και δεν βρήκα το nec 3500. no credit card = no αγορά μάλλον.

Υπαρχει και η λυση του www.eshop.gr τοτε με αντικαταβολη, αλλα πιστευω οτι καποιο μαγαζι στην πατρα θα το φερνει σιγουρα. Κοιτα σε bestcomputer, pc patras, pc corner - δεν πιστευω να μην το φερνει κανενας.

Συμφωνω με το NEC 3500. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο μαγαζί να στο φέρει.

Για το LG που λες είναι το μόνο που διαβάζει DVD-RAM αλλά και έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας αναγνωσής κατεστραμένων CD/DVD. Είναι πολύ αξίολογο.

Αρχική απάντηση από blkik

Συμφωνω με το NEC 3500. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο μαγαζί να στο φέρει.

Για το LG που λες είναι το μόνο που διαβάζει DVD-RAM αλλά και έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας αναγνωσής κατεστραμένων CD/DVD. Είναι πολύ αξίολογο.

δεν διαβάζει μόνο, γράφει κιόλας σε 5χ

τι εστι DVD-RAM? (πωπωπω, η ασχετοσήνη μου σε αυτά με σκοτώνει).

τρίτο πρότυπο εγγραφής DVD

έχει πλεονεκτήματα όσον αφορά το editing αλλά δεν είναι πολύ διαδεδομένο σε απλούς χρήστες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.