saradis1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2004 Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορα dvd-rw αλλα επειδή ειμαι φτωχούλης διαθέτω μέχρι 100 ευρώ (άντε και λίγο παραπάνω). Δυστυχώς δεν έχω λεφτά για να αγοράσω κανενα ακριβό. Θα ήθελα όμως να είναι όσο το δυνατόν καλο το dvd-rw δηλαδή να μην καιει το 1/3 των dvd που θα προσπαθώ να γράψω και να έχει δυνατότητα να διαβάζει όλα τα dvd. Καμιά ιδέα ; Τι λέτε για το NEC ND2510 DUAL LAYER (RETAIL,8x4x12x) - τιμή απο το πλαίσιο :76.90 + φπα - ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Εγω θα ελεγα να πηγαινες για το νεο nec 3500, που βγαινει ακριβως στα 100 (τιμη mgmanager). Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Εγω θα ελεγα να πηγαινες για το νεο nec 3500, που βγαινει ακριβως στα 100 (τιμη mgmanager). Συμφωνώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 mgmanager??? τι είναι αυτό ρε παιδιά? (ασχετος ετσι? lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 ή, αν σ' ενδιαφέρει το DVD-RAM (για εξειδικευμένη χρήση), κοίτα και το LG4120, στα ίδια περίπου λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Δεν έχω ακούσει και πολυ καλά λόγια για τα LG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 www.mgmanager.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από saradis1 Δεν έχω ακούσει και πολυ καλά λόγια για τα LG. μη το λες, είναι πολύ καλόαν βέβαια δεν σ' ενδιαφέρει το DVD-RAM, που είναι το πιθανότερο, δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι, πας στο 3500 ή στα αντίστοιχα TEAC και PIONEER (είναι λίγο ακριβότερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Απο μια γρήγορη ματιά στο site κατάλαβα οτι οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής. Δυστυχώς δεν έχω οποτε..... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Δεν πιστευω να εχεις δυσκολια να το βρεις σε παρομοια τιμη και στην πατρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Ωχ! έψαξα πλαισιο και Πουλιάδη και δεν βρήκα το nec 3500. no credit card = no αγορά μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από saradis1 Ωχ! έψαξα πλαισιο και Πουλιάδη και δεν βρήκα το nec 3500. no credit card = no αγορά μάλλον. Υπαρχει και η λυση του www.eshop.gr τοτε με αντικαταβολη, αλλα πιστευω οτι καποιο μαγαζι στην πατρα θα το φερνει σιγουρα. Κοιτα σε bestcomputer, pc patras, pc corner - δεν πιστευω να μην το φερνει κανενας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Σεπτέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Συμφωνω με το NEC 3500. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο μαγαζί να στο φέρει.Για το LG που λες είναι το μόνο που διαβάζει DVD-RAM αλλά και έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας αναγνωσής κατεστραμένων CD/DVD. Είναι πολύ αξίολογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από blkik Συμφωνω με το NEC 3500. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο μαγαζί να στο φέρει.Για το LG που λες είναι το μόνο που διαβάζει DVD-RAM αλλά και έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας αναγνωσής κατεστραμένων CD/DVD. Είναι πολύ αξίολογο. δεν διαβάζει μόνο, γράφει κιόλας σε 5χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradis1 Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 τι εστι DVD-RAM? (πωπωπω, η ασχετοσήνη μου σε αυτά με σκοτώνει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 8, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από saradis1 τι εστι DVD-RAM? (πωπωπω, η ασχετοσήνη μου σε αυτά με σκοτώνει). τρίτο πρότυπο εγγραφής DVDέχει πλεονεκτήματα όσον αφορά το editing αλλά δεν είναι πολύ διαδεδομένο σε απλούς χρήστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Σεπτέμβριος 8, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Εγώ έχω πάρει ενα Lite-on SOHW-832S υποστιρίζει όλα τα είδη εκτώς απο τα dvd-ram.Μου ήρθε με τα μεταφορικά γύρω στα 110 ευρώ.Ως τώρα κανενα παράπονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.