SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά εδώ και λίγο καιρό έχω ένα προβληματάκι με το παιχνίδι, έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ότι το παιχνίδι από το τελευταίο patch και μετά έχει προβλήματα. Ουσιαστικά μερικές φορές δε ρολλάρει όπως πρέπει :cry: και να πώ ότι το pc δε το σηκώνει να πω ντάξει αλλά με 2600K 4.2GHz OC και GTX 670 δεν δικαιολογείται ! ένα μικρό δείγμα του προβλήματος δείτε παρακαλώ: παίζω στα low για να μην έχω μεγάλο ανεβοκατέβασμα των fps ( τουλάχιστον έτσι λένε πολλοί pro players ) λειτουργικό windows 7 64bit home ανασυγκρότηση έχω κανει στον σκληρό που είναι το παιχνίδι επίσης δεν υπάρχουν bad sectors κλπ όλα οκ από σκληρούς έχω κάνει και scan για ιούς και όλα καθαρά Τι λέτε, έχετε συναντήσει το πρόβλημα κι εσείς? Καμιά βοήθεια; Επίσης παρόμοιο πρόβλημα έχει και ο τυπάς σε αυτό το βίντεο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=k6uM9W1dM1U]Battlefield 3 random cpu spikes - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=evPMKXT5Rsg]Battlefield 3 CPU Random Spikes Problem - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Και εγω εχω αρκετα..αλλα εμενα μαλλον ειναι καποιο bottleneck .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandelas Ιανουάριος 28, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Κ εγώ μια απ τα ίδια παίδες και στο παρόν και στο παλιό μου σύστημα (phenom 965, 6950 flashed). Βάλτε και το Rubberbanding στο πακέτο :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Ποιοτητα η μαλλον καλυτερηα p00toτητα DICE το netcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 28, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 [MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] οφφ τόπικ To προγραμματάκι που το παρακολουθείς τα fps με το διάγραμμα in game πως λέγεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 28, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Fraps;Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 28, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Πάντως τελευταία δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Αν lagάρει ο server όπου όλοι το έχουν. Υπάρχουν και αρκετά tickets τέτοιων προβλημάτων στον gameserver.Όταν είχα δε βοήθησε o/c, underclock, format παρά μόνο μία εντολή που έχω γράψει στο αντίστοιχο θέμα του παιχνιδιού. Και υπόψιν πάντα σε επίπεδα του ping που έχουμε ο καθένας η σύγκριση.Τυχαίνει να τους ρίχνεις όλους κάτω τυχαίνει να πεθαίνεις πίσω από το τοίχο. Είναι το παιχνίδι έτσι χ@ζοφτιαγμένο έπειτα από τόσα patch, ιδιαίτερα δε το AM πρόσθεσε και άλλα τέτοια φαινόμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 28, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Τις τροποποιησεις στα tcp εννοείς;; *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Ιανουάριος 28, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Μην ανησυχείτε guys η DICE θα τα φτιάξει όλα στο επόμενο patch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 28, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Τις τροποποιησεις στα tcp εννοείς;; *S2Διάβασε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 28, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Α ναι. Το ειχα κανει. Θα κοιταξω να δω το βραδυ αν ειναι ακομα με αυτό το νούμερο *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Ιανουάριος 28, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Παντως πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι το τελευταιο πραγμα που ασχολουνταν απο τις συνεντευξεις που εβλεπα μαντεψτε τι ηταν? ... Το netcode :jump1: Μαλλον καποιος CEO ειδε $$$ στα ματακια αλλα skroutz και ειπε δε Γ2$@τε βγαλτε το και το στρωνουμε με patch..Ε μεχρι να βγει το BF4 εχουν καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Ιανουάριος 28, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 [MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] οφφ τόπικ To προγραμματάκι που το παρακολουθείς τα fps με το διάγραμμα in game πως λέγεται;Ανοιγεις cmd.Πληκτρολογεις:render.perfoverlayvisible 1 το κλεινεις οκ και ενα αλλο για τα παντα ειναι αυτο PlayClaw : Game Video Recorder alternative, Game Screen Capture, Ventrilo Teamspeak overlay, Game Recorder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 28, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Ανοιγεις cmd.Πληκτρολογεις:render.perfoverlayvisible 1 το κλεινεις οκ και ενα αλλο για τα παντα ειναι αυτο PlayClaw : Game Video Recorder alternative, Game Screen Capture, Ventrilo Teamspeak overlay, Game RecorderΜε το playclaw βλεπεις χρηση cpu..? Γιατι στο msi afterburner δεν εχειΣτάλθηκε από το GT-P3100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Ιανουάριος 28, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Με το playclaw βλεπεις χρηση cpu..? Γιατι στο msi afterburner δεν εχει Στάλθηκε από το GT-P3100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 ναι τα παντα ολα αυτο εχω και τρεχω στο bf3 και βλεπω δες στο video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 28, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Προλαβα και εβαλα το HWinfo που επιλεγεις οτι γουσταρεις και τα στελνει στον σερβερ του Rivatuner Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 28, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Ναι το από πάνω έχω , θα δοκιμάσω αύριο αυτό που λέει ο φίλος Τζωρτζης αν δουλέψει θα κάνω κωλοτούμπες μέχρι το ταβάνι από τη χαρά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 28, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Λοιπόν ρίχνω μια ερώτηση στο τραπέζι... Παραθετω καποια νουμερα που τρεχουν σε myltiplayer bf3. Χρηση gpu 55%Χρηση και των δυο πυρήνων 99%Ελευθερη ram γυρω στα 1400 και virtual αρκετη.. Θερμοκρασίες αψογες, ο επεξεργαστής ποτε πανω απο 50 σε full.. Καρτα γυρω στους 55..Εχω αρκετα κολλήματα που οφείλονται στοβ επεξεργαστή απο οτι εχω διαπιστώσει.. Τι μπορω να κανω για να χαλαρωσει λιγο το load του επεξεργαστή.? Overclocking? Οι ρυθμίσεις ειναι νορμαλ με αρκετα πράγματα στο Low.. 1280χ1024..Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθει λιγο παραπάνω η γραφικών..? *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 28, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Θεωρώ πως είσαι σε αδιέξοδο και πρέπει να μπεις σε έξοδο για cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 28, 2013 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Ναι εχω σκοπό να κάνω αναβάθμιση σε 2-3 μηνες σε 1155. Ελεγα μήπως μπορώ να κάνω τίποτα τωρα.. Εσυ λες να βρω κανενα μεταχειρισμενο Q.? *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.