smartakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2013 Εδω και περιπου 1 χρονο εχω ενα δικτυο στο σπιτι. Ολα ξεκινανε απο ενα netgear dgn 2000. Οι 4 ethernet τις οποιες παρεχει εχουν αξιοποιηθει ως εξης: 1) PS3 2) zyxel switch 3)tp link switch.Απο το zyxel switch φευγει ενα ethernet για το pc στο οποιο εχω μεσα ολα τα αρχεια που διαμοιραχω στα media player (τα οποια θα αναφερω παρακατω) και ενα ethernet για ενα repeater (ωστε να εχω πιο δυνατο wifi και στο υπολοιπο σπιτι). Απο το tplink switch φευγουν 2 ethernet τα οποια καταληγουν σε 2 διαφορετικα wdtv media player. Η συνδεσμολογια αυτη εχει γινει λογω των αποστασεων και για αυτο δεν εχω αξιοποιησει ολες τις θυρες. Ολα λοιπον μεχρι και πριν λιγες ημερες ηταν καλα. Ξαφνικα τα media player αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα οσο αφορα την αναπαραγωγη των αρχειων. Δηλαδη ενω συνδεονται κανονικα στο δικτυο και βρισκουν τα αρχεια οταν αναπαραγω καποιο αρχειο και πιο συγκεκριμενα mkv αρχεια καποια στιγμη η εικονα αρχιζει και κολλαει ή παει πολυ αργα. Τι μπορει να φταιει και δημιουργειται αυτο το προβλημα?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Κάποιο switch αρχίζει και πεθαίνει νομίζω. Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smartakis Ιανουάριος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Υπαρχει τροπος να το επιβεβαιωσω αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Βαλε το WD στο netgear ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 27, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Βάλε στο netgear τα wd και την πηγη με τα αρχεία και δες τις γίνεται. Μετά κάνε δοκιμές με διάφορες πιθανές συνδέσεις μέχρι να δεις ότι είτε όλα είναι όλα, είτε ότι με κάποιο τρόπο δεν θα παίζουν καλά! Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.