koukoubetses Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2013 "φτανει",μια 7950 για eyefinity?η θα κολλανε τα παιχνιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 την παλευει μια χαρα οπως και η 670gtx μου.Μην μου θες να παιξεις Crysis 2 και bf3 με ολα τεζα ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 την παλευει μια χαρα οπως και η 670gtx μου.Μην μου θες να παιξεις Crysis 2 και bf3 με ολα τεζα ομως...antianalising κτλ...δεν με πολυενδιαφερουν,το θεμα ειναι να παιζονται με αξιοπρεπη frames,να το ξεκινησω με μια?κι αν δω τα σκουρα να κανω crossfire?η να κοτσαρω μια 7970? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 antianalising κτλ...δεν με πολυενδιαφερουν,το θεμα ειναι να παιζονται με αξιοπρεπη frames,να το ξεκινησω με μια?κι αν δω τα σκουρα να κανω crossfire?η να κοτσαρω μια 7970?Crossfire και Eyefinity απλα δεν συμβαδιζουν....χαλια μαυρα!Ατι μονο με ενα πυρηνα για eyefinityNvidia με οσους πυρηνες τραβαει η ορεξη σου.Τα εχουμε χιλιο αναλύσει εγω και ο csaris τοσα χρονια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 27, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Οτι λεει ο Seb...Μια χαρα θα παιζεις ολα τα games και εννοειται οτι οταν πας σε τρια μονιτορ μετα δεν υπαρχει γυρισμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stm00192 Ιανουάριος 30, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Crossfire και Eyefinity απλα δεν συμβαδιζουν....χαλια μαυρα!Ατι μονο με ενα πυρηνα για eyefinityNvidia με οσους πυρηνες τραβαει η ορεξη σου.Τα εχουμε χιλιο αναλύσει εγω και ο csaris τοσα χρονια....Παιδες κανενα link για αυτό? Οχι τπτ αλλο να ξεστραβωθούμε και λίγο διοτι παντα νομιζα οτι η δυναμη του cf μονο σε eyefinity θα μπορούσε πραγματικά να ξεδιπλωθεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 30, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Κανεις δεν ακουμπαει το θεμα του stuttering. Ειναι λεπτο ζήτημα και σε κανεναν απο τους δυο μεγαλους δεν θελουν να ξεκινησει ενας τετοιος πολεμος. Γιατι θα χαθουν πολυ κοιμωμενοι πελατες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 30, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Ο συνονόματος [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] πάντως άλλα νομίζω ότι έλεγε και με τις τότε δύο 6950...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 30, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 "φτανει",μια 7950 για eyefinity?η θα κολλανε τα παιχνιδια?Ποια παιχνιδια σε ενδιαφερουν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 30, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 Tα λεφτα δικα του ειναι ας τα πεταξει σε crossfire ATI για eyefinity...Αλλα αυτο δεν θα ειναι eyefinity αλλα shitfinity!Νvidia να τελειώνεις παλικάρι μου να κοιμάσαι ήσυχος τα βραδια! Αρκετοί χάσαμε τον υπνο μας...Εαν εχεις ΑΤΙ και αν τα Monitor σου δεν ειναι και τα 3χdp τοτε ξεχνα και το vsync σε μονη καρτα. Epic fail!Aς μας πει ο Csaris με 2 χ 7970 cf σε eyefinity.... Ακομα εφιάλτες βλέπει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 30, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 CF & EF θες γερο στομαχι!Μια καρτα δουλευει αψογα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 30, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 CF & EF θες γερο στομαχι!CF & EF θες Micro-Stuttering: Dynamic V-Sync (AMD) : Radeon HD 7990 And GeForce GTX 690: Bring Out The Big Guns Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 31, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 CF & EF θες Micro-Stuttering: Dynamic V-Sync (AMD) : Radeon HD 7990 And GeForce GTX 690: Bring Out The Big Guns + μερικα πακετακια απο αυτα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 31, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 + μερικα πακετακια απο αυτα: Χρηστο μου δεν θα διαφωνησω στην δοσολογια. Παρε εσυ των 20mg και ασε τους αλλους στα 30mg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Φεβρουάριος 1, 2013 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Να πεις οτι κανουν και δουλεια.. Στις παρενεργειες του μεταξυ αλλων συγκαταλεγονται: υπνηλια,θαμβος ορασεως,ξηροτητα φαρυγγος,αδυναμια,ανησυχια,διεγερση,αυπνια,ευφορια,ψευδαισθησεις,ανορεξια,ναυτια,εμετοι,ιλιγγος,ζαληκαι αλλα τοσα καλα. Προσεχτε ρε σεις τι προτεινετε δεν κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 1, 2013 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Με τι οθόνες θα το κάνεις το EF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Φεβρουάριος 1, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Με τι οθόνες θα το κάνεις το EF?τρεις dell 23αρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Φεβρουάριος 1, 2013 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Mια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 1, 2013 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Οκευ είσαι τότε..Κοιταξε τώρα εξαρτάτε και το άτομο βέβεαια..Εδω πέρα λίγοι είμαστε που έχουμε τρεις οθονες..Αλλά για κάμποσο καιρό έπαιζα τα πάντα με EF αλλά μετά από κάποια στιγμήκαι το βαριέσαι και θα ξενερώσεις..Τουλάχιστον οι καινούριοι τίτλοι παίζουν σε EFαλλά μετά είναι και τα FPS θα ξενερώνεις που θα κολλάει το Game θα πρέπει να τα βάζεις Medium/Low αλλα οκευ όπως προτιμάς..Εγώ πλέον τις έχω σαν Extented τον περισσότερο καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.