Jump to content

Πρόβλημα με Ethernet

balboagr

Recommended Posts

Χαιρετώ τους πάντες και πάμε κατευθείαν στο ψητό. Ύστερα απο format w7 Ultimate 64bit δεν έχω ethernet sto pc μου. Δηλαδή: Πρίν έιχα τα 32bit και όλα αυτά που είναι στην υπογραφή μου. Ήθελά να συνδέσω το netbook με το pc μου μέσω ethernet.... στις συνδέσεις δικτύου μου βγάζει κανονικά την χαζομάρα. Απ'όσο έψαξα δίαβασα ότι θέλει driver απο το site της nvidia επειδή το chip της μητρικής μου p5n e-sli έιναι ενσωματωμένο και λέγεται NVIDIA nForce 650i SLI. Κατεβάζω λοιπόν τους drivers κανονικά, κάνω εγκατάσταση, επανεκκίνηση δείχνει ότι περάστηκαν οι καινούργιοι drivers,αλλά δίχως αποτέλεσμα. Άλλαξα καλώδιο, τπτ, δοκίμασα με άλλο pc, τπτ, Άλλαξα μητρική και δουλεύει κανονικά. Να συμπληρώσω ότι με την μητρική μου όταν βάζω το καλώδιο για να κάνω την σύνδεση μου λέει (μη αναγνωρισμένο δίκτυο χωρίς πρόσβαση στο internet) είτε το συνδέσω με του ρούτερ, είτε συνδέσω το netbook το ίδιο πράγμα. Παρακαλώ τα φώτα σας!!!!!!!!!

δεν νομίζω...στις ιδιότητες που κοίταξα στο πρωτόκολο ipv4 είναι αυτόματα... Εδώ και 5 μέρες ψάχνω... Ένας φίλος που έχει ακριβώς το ίδιο μοντέλο mobo μου είπε ότι πο΄τε δεν έχει κάνει εγκατάσταση drivers για ethernet... παρ'όλαυτά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. καμμιά ιδέα????

Υπάρχει και η άπειροελάχιστη πιθανότητα να χάλασε από στατικό ηλεκτρισμό.

Για να σιγουρευτείς, βρες ένα live Linux cd και μπουταρε από εκεί...

Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2

1ον δεν υπάρχει cd linux

2ον μ'εχουν πιάσει τα νεύρα μου τόσες μέρες με τιν βλακεία..

3ον 1η φορά μου συμβαίνει αυτό.

4ον εδώ είναι τα χαρακτηριστικά απο το mobo ASUS - - ASUS P5N-E SLI

Καταρχην για σιγουρια αλλαξε καλωδιο UTP. Συνδεσε το UTP στη θυρα δικτυου και στο Router. Δες απο τις ιδιοτητες της καρτας τι IP περνει απο τον DHCP του Router.

Αν ειναι λαθος για καποιο λογο που δεν ειναι απιθανο να δινει ο DHCP γυρνα το σε Static με σωστες IP που εχει το Router ή προσπαθησε να κανεις επιδιορθωση που λογικα θα σου εχει επιλογη.

το σκέφτηκα και αυτό αλλά είπα να το αφήσω τελευταίο... θα δοκιμάσω και στέλνω σε λίγο..

πάλι τα ίδια... δοκίμασα άλλη pci ethernet, πέρασα drivers, άλλαξα και θύρα αλλά πάλι τα ίδια... έχω απελπιστεί... μου φαίνεται θα το πετάξω απ'το παράθυρο.

ZXV10 H108L της wind. δοκίμασα και με άλλη κάρτα pci να βάλω static και κάνει τα δικά του. Γιάννη ναι παίρνει κάτι τέτοιο. Βλέπει το δίκτυο αλλά δεν έχω ιντερνετ... δεν ξέρω τι παίζει με την μητρική... τα καλώδια είναι κομπλέ... δοκίμασα υποθέτω τα πάντα αλλά τπτ... κοίταξα και στο bios για ρυθμίσεις και είναι οκ... τι να φταίει??? άλλη μητρική που έβαλα με ενσωματωμένη κάρτα δουλεύει κομπλέ χωρίς να κατεβάσω drivers.

όταν λες κάνει τα δικά του τι κάνει?

παραλαβή και λήψη πακέτων έχεις?

επικοινωνία με τον router έχεις?

αν δεν πεις τι κάνεις και τι συμβένει δεν μπορούμε να καταλάβουμε

επίσης είπες ότι έχεις και ένα λαπτοπ

αν συνδέσεις το λαπτοπ στο router πια είναι η συμπερηφορά του λαπτοπ?

Παιδιά επειδή θα φύγω τώρα απο το σπίτι και δεν προλαβαίνω ν'ανεβάσω τπτ, αύριο θα ποστάρω φωτό. cmos θα βάλω και απο το ρούτερ για να τα δεις καλύτερα οκ? Ευχαριστώ πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.