spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2013 Εχω ενα περιεργο προβλημα, καθε μερα στις 00:00 και αν εχω ανοικτο καποιο game μου κανει minimize to desktop. Αν ειμαι απλα στα windows δε κανει κατι (εκτος αν δεν το εχω παρατηρησει) Λιγο που το εψαξα δε βρηκα κατι.. Εξορκισμος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Ενδιαφέρον... Αν θελεις (και αν δεν το εχεις κανει ήδη) ριξε μια ματια στον Task Scheduler και δες αν ή τι εχει προγραμματιστει να "τρεχει" καθε μέρα την συγκεκριμενη ωρα που εχεις αυτο το συμπτωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Ιανουάριος 26, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Εννοείς κάτι σαν alt+tab σωστά? και εγώ το πάθαινα αυτό.Δοκίμασε να κάνεις format με διαφορετικά windows. Αν δεν πετύχει άλλαξε-βγάλε μνήμες η άλλαξε κάρτα γραφικών. Πάθαινα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε η κάρτα γραφικών αλλά just in case δοκίμασε και drivers. Αυτά απο μένα. :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 26, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Παρόμοιο πρόβλημα και εδώ στο οποίο δεν έχω δώσει σημασία.Ενώ βλέπω πχ ταινία, κάθε φορά που θα πάει η ώρα 00:00 θα φάει ένα μικρό σκάλωμα-κόλλημα ο player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 26, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Μήπως είναι κάνα ζούδι και τότε αποφασίζει να αναλάβει δράση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 26, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Εχω ενα περιεργο προβλημα, καθε μερα στις 00:00 και αν εχω ανοικτο καποιο game μου κανει minimize to desktop. Αν ειμαι απλα στα windows δε κανει κατι (εκτος αν δεν το εχω παρατηρησει)Λιγο που το εψαξα δε βρηκα κατι.. Εξορκισμος? Ποιο antivirus πρόγραμμα έχεις; Παίζει να φταίει και αυτό. Εγώ έχω ρώσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιανουάριος 27, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 xaxaxa δε περιμενα να ειναι τοσο κοινο AVG εχω, θα κοιταξω και τον scheduler, thnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 27, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Άρα δεν έχουμε το ίδιο antivirus. Δεν ξέρω και ούτε θα κάτσω να το ψάξω πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 27, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Δειτε με κανα malwarebytes. Δεν χανετε τιποτα.Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιανουάριος 29, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Κατα τα αλλα απο τοτε που εκανα το ποστ σταματησε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Ιανουάριος 29, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Αγιασμο του κανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Ιανουάριος 29, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Μήπως απο την ταινία The Possesion ήρθε το πνεύμα του-της (Αμπιζού) i dont care.... μπορεί να εγκαταστήθηκε μέσα στο pc σου και να σου στοιχειώνει το κουτί...δοκίμασε εξορκισμό και πες δυνατά τ'όνομα του πνεύματος για να το βγάλεις απο το κουτί σου.. Θα δεις μεγάλη διαφορά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 29, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.