RootX Σεπτέμβριος 7, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αφού δεν έχεις κερδίσει ποτέ τίποτα βρέ Στράτο, που ξέρεις εσύ? Στην τελική, από την στιγμή που δεν πληρώνεις σύ τίποτα, πές τους να το στείλουν και βλέπεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το παραλάβεις από το τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 7, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αν δηλωθεί κάτω από 100$ δεν πληρώνεις τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 7, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Για παραλαβή από Αμερική από την Crucial (με FedEx), πλήρωσα 170 εκτελωνισμό ενώ το προϊόν κόστιζε 115. Απ'οτι ξέρω για κόστος άνω των 23 περνάει τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 7, 2004 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Καλώς ήλθες SirGeorge,τι πήρες από την Crucial Αμερικής που δεν είχε η Crucial Αγγλίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 7, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 κι εγω εχω πληρωσει πολλα σε τελωνειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 7, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Πήρα μια μνήμη για ένα παλιό φορητό (4ετίας). Ούτε ήξερα ότι υπάρχει Crucial Αγγλίας, θα γλίτωνα τα 170. Βέβαια τελικά τα πλήρωσε ο πελάτης στον οποίο ανήκε και ο φορητός...πάλι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.