Jump to content

δεν ανοιγει ο υπολογιστης

akisbeat7

Recommended Posts

Γεια σας παιδια. Ο ξαδερφος μου εχει ενα προβλημα με το pc του και μου το εχει δωσει να του το κοιταξω αλλα δεν βγαζω ακρη. Ο υπολογιστης δεν ανοιγει καθολου οταν πατας το κουμπι. Στην μητρικη αναβει ομως το φωτακι μεσα. Δοκιμασα ενα παλιο τροφοδοτικο που ειχα αλλα ουτε με αυτο ειδα σημεια ζωης (τα τροφοδοτικα και στις 2 περιπτωσεις δεν δουλευουν καθολου). Οι υποψιες πανε στην μητρικη αλλα δεν εχω αλλη ιδια για να την αλλαξω να δω. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Ο υπολογιστης ειναι ενα turbo x με:

μητρικη foxconn flaming blade με i7 επεξεργαστη

3 gb ram ddr3 trancent

nvidia gf9500 gt

τροφοδοτικο L&C 600w

κάνεις ένα On/Off/CCMOS σβήνεις τον διακόπτη του τροφοδοτικού αποφορτίζεις τους πυκνωτές με το άνοιγμα-κλείσιμο του διακόπτη του pc

για να καταλάβεις αν φταίει το τροφοδοτικό στο 24αρι του τροφοδοτικού βραχυκυκλώνεις το πράσινο με το μαύρο , είναι η εκκίνηση.

με τέτοιο psu που πας:p

προσευχήσου μην στα έχει δώσει στο χέρι:p

το δεύτερο psu τι είναι?

btw το ραχυκύκλωμα όταν το κάνεις βγάλτο από την mobo

είχε τύχει να το κάνω και εγώ σε προβληματική mobo που δεν έπερνε με ένα δευτερο psu και μετά βρόμισε καμένο:p

Δεν ειναι δικος μου ο υπολογιστης. Ασε που ειμαι σιγουρος οτι τον εχουν πληρωσει και πανακριβα.

Με το βραχυκυκλωμα τι ακριβως θα δω? οτι το τροφοδοτικο δουλευει και ειναι το προβλημα στην μητρικη?

Τελικα τα εφτυσε η μητρικη. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Ωραιο το κολπακι με το βραχυκυκλωμα του τροφοδοτικου. Θα χρεαστει στο μελλον :)

Edit

Ψαχνουμε να βρουμε μια μητρικη να αγορασουμε. Γιατι ειναι τοσο ακριβες οι socket 1366???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.