akisbeat7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2013 Γεια σας παιδια. Ο ξαδερφος μου εχει ενα προβλημα με το pc του και μου το εχει δωσει να του το κοιταξω αλλα δεν βγαζω ακρη. Ο υπολογιστης δεν ανοιγει καθολου οταν πατας το κουμπι. Στην μητρικη αναβει ομως το φωτακι μεσα. Δοκιμασα ενα παλιο τροφοδοτικο που ειχα αλλα ουτε με αυτο ειδα σημεια ζωης (τα τροφοδοτικα και στις 2 περιπτωσεις δεν δουλευουν καθολου). Οι υποψιες πανε στην μητρικη αλλα δεν εχω αλλη ιδια για να την αλλαξω να δω. Εχει κανεις καμια ιδεα?Ο υπολογιστης ειναι ενα turbo x με:μητρικη foxconn flaming blade με i7 επεξεργαστη3 gb ram ddr3 trancentnvidia gf9500 gtτροφοδοτικο L&C 600w Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Ιανουάριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 δοκιμασε με ενα dimmaki μνημη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιανουάριος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 κάνεις ένα On/Off/CCMOS σβήνεις τον διακόπτη του τροφοδοτικού αποφορτίζεις τους πυκνωτές με το άνοιγμα-κλείσιμο του διακόπτη του pc για να καταλάβεις αν φταίει το τροφοδοτικό στο 24αρι του τροφοδοτικού βραχυκυκλώνεις το πράσινο με το μαύρο , είναι η εκκίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisbeat7 Ιανουάριος 25, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Εβγαλα τα παντα απο πανω και παλι δεν ανοιγει. Vasi ολα αυτα που λες τα εκανα εκτος απο αυτο με το βραχυκυκλωμα που δεν ξερω πως να το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Ιανουάριος 25, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 http://www.seasonic.ru/media/uploads/jump-start-3.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 με τέτοιο psu που πας προσευχήσου μην στα έχει δώσει στο χέρι το δεύτερο psu τι είναι? btw το ραχυκύκλωμα όταν το κάνεις βγάλτο από την mobo είχε τύχει να το κάνω και εγώ σε προβληματική mobo που δεν έπερνε με ένα δευτερο psu και μετά βρόμισε καμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisbeat7 Ιανουάριος 26, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Δεν ειναι δικος μου ο υπολογιστης. Ασε που ειμαι σιγουρος οτι τον εχουν πληρωσει και πανακριβα. Με το βραχυκυκλωμα τι ακριβως θα δω? οτι το τροφοδοτικο δουλευει και ειναι το προβλημα στην μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 26, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 ότι πέρνει μπροςβέβαια πρέπει να ελένξεις και τις τάσεις κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 26, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 μπας και χαλασε το κουμπι ?πατα το power απο το κουμπι της μητρικης ποτε δε ξερεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisbeat7 Ιανουάριος 28, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Τελικα τα εφτυσε η μητρικη. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Ωραιο το κολπακι με το βραχυκυκλωμα του τροφοδοτικου. Θα χρεαστει στο μελλον Edit Ψαχνουμε να βρουμε μια μητρικη να αγορασουμε. Γιατι ειναι τοσο ακριβες οι socket 1366??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Ιανουάριος 28, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Κοιταξε στις αγγελιες μηπως βρεις κατι καλο και φθηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.